FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bluesaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bluesaa » 15 feb 2014, 15:05

Grokok, Qwertz, ohanite, samo navlacite mundire da zagadjuju temu šampiona BiH.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 15 feb 2014, 15:05

Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa. :D[/quote]
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVI 8-) ;) a bogami i SIRE[/quote]

pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 feb 2014, 15:07

Sarajevo im pritisak nabija, neka momaka nek ispolje emocije :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 15 feb 2014, 15:07

harisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa. :D
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVI 8-) ;) a bogami i SIRE[/quote]

pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...[/quote]

Šta si ovo napisao :lol: Plastični hirurg, može da zna šta je s Kvesićevim ligamentima, jer završio medicinu.

Predložio bih svima da ne troše pare na doktora Nemeca, neka se obrate plastičnom hirurgu u Sarajevu, radi sve. On je šampion svemira-doktora. ;)
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 feb 2014, 15:08

Grokok je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Pustite njih , Kvesic bi bio nas igrac odavno vec da nema skroz **** povredu radi koje je upitno da li ce vise i igrati, bio je kod nas i sve dogovorio , na kraju su ga Karabeg i ostali pregledali i kad su ustanovili da je to teza povreda i da njemu treba jos vremena da se oporavi nasi su tu prekinuli daljnje razgovore.
Ovo je jedina istina, ostalo samo lazu.
Na ovo se moraš nasmijati :lol:

Evo još jedan :lol:
Inače je Karabeq specijalista za koljeno i ligamente. :lol:
Vidi se da si mlad i nepismen. Da, Karabeg je ljekar plastićene hirurgije, a da bi bio hirurg bilo koje grane medicine moraš cjelokupnu anatomiju ljudskog tijela znati kao hafiz k... Tako grokok nemoj da komentarišeš stvari o kojim veze nemaš.
SRETAN BROJ - 1725

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 15 feb 2014, 15:09

Grokok je napisao/la:
harisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa. :D
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVI 8-) ;) a bogami i SIRE
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...[/quote]

Šta si ovo napisao :lol: Plastični hirurg, može da zna šta je s Kvesićevim ligamentima, jer završio medicinu.

Predložio bih od svima da ne troše pare na doktora Nemeca, neka se obrate plastičnom hirurgu u Sarajevi, radi sve. On je šampion svemira-doktora. ;)[/quote]

aa izvini sto ne moze s ligamentima znati, hajd mi objasni... uz to nadji njegovu biografiju na stranici MF-a, pa ces vidjet da mu sportska medicina nije nimalo strana... Drugo sto ste vi maloumni, pa ne vidite vise od metra ispred sebe...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 feb 2014, 15:10

VanBasten je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Za ovog pitara što kaže da je kod nas raspad sistema
Željini Širokobriježani, Josip Kvesić i Tomislav Tomić, odbili FK Sarajevo
Izvinite na offu, ali povuče me frajer, yebi ga :lol:

Edit: nije ustvari off, ipak se radi o odbijenoj ponudi koju je poslao FK Sarajevo
Karabeg je stopiro razgovore o Kvesiću. ;)

Da Kvesic ima tesku povredu,i svaka povreda u istu nogu moze mu dovesti karijeru u pitanju.Da nije bilo te povrede Kvesa bi sad bio igrac Sarajeva.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 15 feb 2014, 15:10

@pitic, ti si gori od ovog. :lol:
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 15 feb 2014, 15:10

Grokok je napisao/la:
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVI 8-) ;) a bogami i SIRE

Predložio bih svima da ne troše pare na doktora Nemeca, neka se obrate plastičnom hirurgu u Sarajevu, radi sve. On je šampion svemira-doktora. ;)[/quote]
daj ba nemoj vise sviju ti :lol: :lol: :lol: stomak me moj zaboli e jesu ovi pitari posebni u svakom smislu, NAJVECI U DRZAVI :lol: :lol: :lol:
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 feb 2014, 15:11

amypitar je napisao/la:

Da Kvesic ima tesku povredu,i svaka povreda u istu nogu moze mu dovesti karijeru u pitanju.Da nije bilo te povrede Kvesa bi sad bio igrac Sarajeva.
Cemu tepanje anamo onima?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 feb 2014, 15:14

amypitar je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Karabeg je stopiro razgovore o Kvesiću. ;)

Ne znam ja bil' bio, ili ne bi. Znam da nije garant došao s menadžerom na razgovor samo da kaže "neću".
No dobro... sve i da nas je odbio, koga boli k.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 feb 2014, 15:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Cemu tepanje anamo onima?

Cisto sto je mlad decko,a znam mu i roditelje i znam kako to sve jako tesko podnose. :(

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 15 feb 2014, 15:23

bolest nije kraj

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 15 feb 2014, 15:31

Al' NIKAD mi nece biti jasno šta ovi sa uske pruge traže ovdje uopšte...Idite ljudi na svoju temu, gledajte hocete li tušnut Svraku, brinite svoje brige a nas pustite da uživamo u svojim "problemima" kojih više nemamo pa vam vjerovatno zato i jest muka...Nije dzaba kod nas ona stara "nek komšiji crkne krava".
Kakvi mi-takva nam je i država općenito-U KURCU.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2014, 15:33

jao sirotinje kad ih cemer pritisne, pa samim tim sto visite ovdje potvrdjujete da smo vam OPSESIJA,
kompleksi su zaista cudo

trolleri jedni bijedni jeste nevalja Karabeg , nikad nije vidio ozljedu koljena ili ligamenata jer je to pravo rijetka ozljeda kod fudbalera :lol: :lol: :lol:

jeste NAJVECI smo klub u drzavi, u cemu je problem?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2014, 15:35

Krokodil je napisao/la:Al' NIKAD mi nece biti jasno šta ovi sa uske pruge traže ovdje uopšte...Idite ljudi na svoju temu, gledajte hocete li tušnut Svraku, brinite svoje brige a nas pustite da uživamo u svojim "problemima" kojih više nemamo pa vam vjerovatno zato i jest muka...Nije dzaba kod nas ona stara "nek komšiji crkne krava".
Kakvi mi-takva nam je i država općenito-U KURCU.
kompleksi su cudo
boje se Euforije, boje se navijaca, boje se VELIKOG SARAJEVA
jedini razlog sto su ovdje cesce nego na svojoj temi
lijepi strah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 15 feb 2014, 15:36

Sta ce oni ne mogu Spahica od 30 godina da zadrze pola godina :lol: :lol:

Al kad neko napisa kaze Antolovic ce biti prevaga za titulu :o :lol: :lol: :lol:

Imaju bisera :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2014, 15:38

aS_Roma je napisao/la:Sta ce oni ne mogu Spahica od 30 godina da zadrze pola godina :lol: :lol:

Al kad neko napisa kaze Antolovic ce biti prevaga za titulu :o :lol: :lol: :lol:

Imaju bisera :D
nece u evropu izac uopste, cak iako je izbore :D
ceka ih "surprise" :D

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 15 feb 2014, 15:38

pravi ste BORG-ovi divovi i sampioni svemira :mrgreen: postali ste ono sto ste do prije pola godine najvise pljuvali , isti kao i nijazov klub , skup preplacenih stranih placenika :mrgreen: ne morate replicirat.ne odgovaram , vrijeme ce pokazat sve ...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2014, 15:42

kontra je napisao/la:pravi ste BORG-ovi divovi i sampioni svemira :mrgreen: postali ste ono sto ste do prije pola godine najvise pljuvali , isti kao i nijazov klub , skup preplacenih stranih placenika :mrgreen: ne morate replicirat.ne odgovaram , vrijeme ce pokazat sve ...
nijazov klub je nas "B" tim
i jedini konkurent u buducnosti, kojeg postujemo
to ce biti jedini gradski derbi vrijedan spomena

pazite da suzama ne podignete nivo miljacke dusebriznici

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.