FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Grokok, Qwertz, ohanite, samo navlacite mundire da zagadjuju temu šampiona BiH.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa.
[/quote]
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVI
a bogami i SIRE[/quote]
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVI
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sarajevo im pritisak nabija, neka momaka nek ispolje emocije 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVIharisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa.
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...[/quote]
Šta si ovo napisao
Predložio bih svima da ne troše pare na doktora Nemeca, neka se obrate plastičnom hirurgu u Sarajevu, radi sve. On je šampion svemira-doktora.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Vidi se da si mlad i nepismen. Da, Karabeg je ljekar plastićene hirurgije, a da bi bio hirurg bilo koje grane medicine moraš cjelokupnu anatomiju ljudskog tijela znati kao hafiz k... Tako grokok nemoj da komentarišeš stvari o kojim veze nemaš.Grokok je napisao/la:Inače je Karabeq specijalista za koljeno i ligamente.gio10 je napisao/la:Na ovo se moraš nasmijatiaS_Roma je napisao/la:Pustite njih , Kvesic bi bio nas igrac odavno vec da nema skroz **** povredu radi koje je upitno da li ce vise i igrati, bio je kod nas i sve dogovorio , na kraju su ga Karabeg i ostali pregledali i kad su ustanovili da je to teza povreda i da njemu treba jos vremena da se oporavi nasi su tu prekinuli daljnje razgovore.
Ovo je jedina istina, ostalo samo lazu.![]()
Evo još jedan
SRETAN BROJ - 1725
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...[/quote]Grokok je napisao/la:a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVIharisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa.![]()
a bogami i SIRE
Šta si ovo napisao
Predložio bih od svima da ne troše pare na doktora Nemeca, neka se obrate plastičnom hirurgu u Sarajevi, radi sve. On je šampion svemira-doktora.
aa izvini sto ne moze s ligamentima znati, hajd mi objasni... uz to nadji njegovu biografiju na stranici MF-a, pa ces vidjet da mu sportska medicina nije nimalo strana... Drugo sto ste vi maloumni, pa ne vidite vise od metra ispred sebe...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
VanBasten je napisao/la:Karabeg je stopiro razgovore o Kvesiću.gio10 je napisao/la:Za ovog pitara što kaže da je kod nas raspad sistema
Izvinite na offu, ali povuče me frajer, yebi gaŽeljini Širokobriježani, Josip Kvesić i Tomislav Tomić, odbili FK Sarajevo
Edit: nije ustvari off, ipak se radi o odbijenoj ponudi koju je poslao FK Sarajevo
Da Kvesic ima tesku povredu,i svaka povreda u istu nogu moze mu dovesti karijeru u pitanju.Da nije bilo te povrede Kvesa bi sad bio igrac Sarajeva.
@pitic, ti si gori od ovog. 
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...[/quote]Grokok je napisao/la:a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVIharisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa.![]()
a bogami i SIRE
Šta si ovo napisao
Predložio bih svima da ne troše pare na doktora Nemeca, neka se obrate plastičnom hirurgu u Sarajevu, radi sve. On je šampion svemira-doktora.
daj ba nemoj vise sviju ti
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cemu tepanje anamo onima?amypitar je napisao/la:
Da Kvesic ima tesku povredu,i svaka povreda u istu nogu moze mu dovesti karijeru u pitanju.Da nije bilo te povrede Kvesa bi sad bio igrac Sarajeva.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ne znam ja bil' bio, ili ne bi. Znam da nije garant došao s menadžerom na razgovor samo da kaže "neću".amypitar je napisao/la:VanBasten je napisao/la: Karabeg je stopiro razgovore o Kvesiću.
No dobro... sve i da nas je odbio, koga boli k.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sarajlijc@ je napisao/la:Cemu tepanje anamo onima?amypitar je napisao/la:
Cisto sto je mlad decko,a znam mu i roditelje i znam kako to sve jako tesko podnose.
bolest nije kraj
Al' NIKAD mi nece biti jasno šta ovi sa uske pruge traže ovdje uopšte...Idite ljudi na svoju temu, gledajte hocete li tušnut Svraku, brinite svoje brige a nas pustite da uživamo u svojim "problemima" kojih više nemamo pa vam vjerovatno zato i jest muka...Nije dzaba kod nas ona stara "nek komšiji crkne krava".
Kakvi mi-takva nam je i država općenito-U KURCU.
jao sirotinje kad ih cemer pritisne, pa samim tim sto visite ovdje potvrdjujete da smo vam OPSESIJA,
kompleksi su zaista cudo
trolleri jedni bijedni jeste nevalja Karabeg , nikad nije vidio ozljedu koljena ili ligamenata jer je to pravo rijetka ozljeda kod fudbalera
jeste NAJVECI smo klub u drzavi, u cemu je problem?
kompleksi su zaista cudo
trolleri jedni bijedni jeste nevalja Karabeg , nikad nije vidio ozljedu koljena ili ligamenata jer je to pravo rijetka ozljeda kod fudbalera
jeste NAJVECI smo klub u drzavi, u cemu je problem?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kompleksi su cudoKrokodil je napisao/la:Al' NIKAD mi nece biti jasno šta ovi sa uske pruge traže ovdje uopšte...Idite ljudi na svoju temu, gledajte hocete li tušnut Svraku, brinite svoje brige a nas pustite da uživamo u svojim "problemima" kojih više nemamo pa vam vjerovatno zato i jest muka...Nije dzaba kod nas ona stara "nek komšiji crkne krava".
boje se Euforije, boje se navijaca, boje se VELIKOG SARAJEVA
jedini razlog sto su ovdje cesce nego na svojoj temi
lijepi strah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta ce oni ne mogu Spahica od 30 godina da zadrze pola godina
Al kad neko napisa kaze Antolovic ce biti prevaga za titulu
Imaju bisera
Al kad neko napisa kaze Antolovic ce biti prevaga za titulu
Imaju bisera
nece u evropu izac uopste, cak iako je izboreaS_Roma je napisao/la:Sta ce oni ne mogu Spahica od 30 godina da zadrze pola godina![]()
![]()
Al kad neko napisa kaze Antolovic ce biti prevaga za titulu![]()
![]()
![]()
![]()
Imaju bisera
ceka ih "surprise"
pravi ste BORG-ovi divovi i sampioni svemira
postali ste ono sto ste do prije pola godine najvise pljuvali , isti kao i nijazov klub , skup preplacenih stranih placenika
ne morate replicirat.ne odgovaram , vrijeme ce pokazat sve ...
nijazov klub je nas "B" timkontra je napisao/la:pravi ste BORG-ovi divovi i sampioni svemirapostali ste ono sto ste do prije pola godine najvise pljuvali , isti kao i nijazov klub , skup preplacenih stranih placenika
ne morate replicirat.ne odgovaram , vrijeme ce pokazat sve ...
i jedini konkurent u buducnosti, kojeg postujemo
to ce biti jedini gradski derbi vrijedan spomena
pazite da suzama ne podignete nivo miljacke dusebriznici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.