Safet Sušić - Pape

Zastone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Zastone » 17 feb 2014, 01:36

Izgleda lako sa tobom šege šale pošalice praviti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 01:37

Vidi kajle u selektora, sigurno je sa Šanzelizea.

Ja sam u temi za forumaša godine pohvalio afrikanca, kakav fail :oops: stid me samog sebe

Pa šta ako je iz Avaza? Nisu oni toliko neozbiljni da izmisle intervju sa Nikom, od toga nemaju nikakve koristi.
VanBasten je napisao/la:Inače mi je na listi "gnjavatora"...al reko da vidim o čemu se radi. Na volej dečko :lol:
I kod mene će uskoro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2014, 01:38

Ovaj Papetov copor krvnicki rastrga svakoga ko Papeta ruzno pogleda :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

stampy

Post Postao/la stampy » 17 feb 2014, 01:39

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:53, ukupno mijenjano 2 puta.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 01:40

Ma bila je ova izjava na 6-7 hrvatskih portala. Nije je niko demantovo.
Mada realno, ne bi Tino vidio spiska za Brazil u Hrvatskoj. Preveliak je kod njih gužva na toj poziciji.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 01:41

Sam si sebi odgovorio postavljanjem onog linka o kupovini clanka na portalu.

Istini za volju, Tino ne mora kupovat, dovoljan je poziv selektora, babe itd...

Sve za besplatno mjesto u avionu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 01:44

Tino mu je zanimljiv,gdje pise zvao bih ga ili zvat cu ga?Pretjerujete malo momci,Gracan je konkretnije rekao da bih ga zvao u mladu iako ja ne znam sta ce mu,da odigra jos tri utakmice do kraja kvalifikacija i vise nema pravo obzirom da od plasmana na prvenstvo vjerovatno nema nista.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 01:46

Ma pisu da ga je Kovac zvao, a kao dokaz postavljaju tekst iz dnevnog avaza, kao da se radi o ekskluzivnom intervju za ESPN.

Lazu, trolaju citav podforum, a moderacija ih podrzava

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 01:46

Nogolopta objektivno,ko da smo mi izdajnici ovo pisali :mrgreen:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 01:48

Mozambik je napisao/la:Ma pisu da ga je Kovac zvao, a kao dokaz postavljaju tekst iz dnevnog avaza, kao da se radi o ekskluzivnom intervju za ESPN.

Jel ga mozda Sinan pisao?Ako nije on onda je garant Tanovic :mrgreen:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 feb 2014, 01:49

Ja kako vidim samo ti tu trollaš i usput gnjaviš :) (doduše neuspijelo trollanje)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 01:51

drummer je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ma pisu da ga je Kovac zvao, a kao dokaz postavljaju tekst iz dnevnog avaza, kao da se radi o ekskluzivnom intervju za ESPN.

Autor M.T. vjerovatno je taj

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 01:53

drummer je napisao/la:Tino mu je zanimljiv,gdje pise zvao bih ga ili zvat cu ga?Pretjerujete malo momci,Gracan je konkretnije rekao da bih ga zvao u mladu iako ja ne znam sta ce mu,da odigra jos tri utakmice do kraja kvalifikacija i vise nema pravo obzirom da od plasmana na prvenstvo vjerovatno nema nista.
Znaš kako to Hrvati rade već godinama, svaki mladi igrač s potencijalom iz domaćeg prvenstva dobije poziv/dva za prijateljsku, ili čak kvalifikacionu. Diže mu se automatski cjena...i povećava šansa za transfer u dobru ligu. (to je ko izlog)
Samo u 2013 iz domaćeg prvenstva je 7-8 igrača dobilo poziv (bez Dinamovih igrača), među njima i igrač Istre npr.
Vjerovatno bi i s njim isto pokušali...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 01:55

Mozambik je napisao/la:
drummer je napisao/la:

Autor M.T. vjerovatno je taj
Sta reci za novinare koji nisu imali ruznu rijec cak ni za opskurne likove u starom savezu.To je dio iste korumpirane masinerije koje se na zalost jos nismo potpuno rijesili.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 feb 2014, 01:56

VanBasten je napisao/la:
drummer je napisao/la:Tino mu je zanimljiv,gdje pise zvao bih ga ili zvat cu ga?Pretjerujete malo momci,Gracan je konkretnije rekao da bih ga zvao u mladu iako ja ne znam sta ce mu,da odigra jos tri utakmice do kraja kvalifikacija i vise nema pravo obzirom da od plasmana na prvenstvo vjerovatno nema nista.
Znaš kako to Hrvati rade već godinama, svaki mladi igrač s potencijalom iz domaćeg prvenstva dobije poziv/dva za prijateljsku, ili čak kvalifikacionu. Diže mu se automatski cjena...i povećava šansa za transfer u dobru ligu. (to je ko izlog)
Samo u 2013 iz domaćeg prvenstva je 7-8 igrača dobilo poziv (bez Dinamovih igrača), među njima i igrač Istre npr.
Naravno a mi sa tim igračem ne smijemo ni pokušati jer ipak mi po Njemačkoj , Francuskoj , Engleskoj imamo previše igrača , ne znamo kojeg ćemo prije zvati...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 02:04

VanBasten je napisao/la:Znaš kako to Hrvati rade već godinama, svaki mladi igrač s potencijalom iz domaćeg prvenstva dobije poziv/dva za prijateljsku, ili čak kvalifikacionu. Diže mu se automatski cjena...i povećava šansa za transfer u dobru ligu. (to je ko izlog)
Pa evo sad je za meč protiv Švicarske Niko Kovač zvao dva igrača Rijeke, Benka i Maleša. Tako se to radi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 02:04

Da je Tino bar najbolji igrac Hajduka opravdao bih poziv ali nije,nije ni medju 5-6.Zato zao mi je ali ne mogu opravdati taj poziv kao ni poziv Vrsajevicu,pogotovo.Hajduk realno je malo ili nimalo bolji od Zelje,Sarajeva ili Širokog.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 02:06

Kovac je za Svicarsku zvao samo dva igraca iz HNL-a i to obojicu iz Rijeke. Maleša i Benka, i to na prosireni spisak, znaci nisu ni oni sigurni.

A nama smeta jedan iz Rijeke, a ne smetaju nam dvojica iz Hajduka, od kojih je jedan amater (vrsajevic)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 02:08

Zastone je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Naravno a mi sa tim igračem ne smijemo ni pokušati jer ipak mi po Njemačkoj , Francuskoj , Engleskoj imamo previše igrača , ne znamo kojeg ćemo prije zvati...
Ma ti igrači se pozovu samo radi toga, oni realno rijetko kad imaju u tom trenutku taj kvalitet više. Ali gleda se na duže staze... jer će tom igraču taj poziv/dva odigrati ulogu kod pronalska dobrog angažmana vani (pogotovo s rejtingom kakav već dugo ima HR repka), domaći klub će zaraditi, igrač će napredovati a repka dobiti kroz godinu-dvije igrača iz lige 5.

eh sad, i kod njih postoje scene, ko treba da bude u tom "izlogu". Menadžeri, Mamić, folovi.... ali niko tu praksu kao praksu ne osuđuje. Kod nas kad se zovnu Svraka i Sesar, odnosno uopće spomene poziv nekom od igrača iz domaćeg prvenstva bude šprdnja ovdje.. jbg.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 02:14

Dobro sad,pozvan i ne ostaje nam nista drugo nego da vidimo sta ce se desiti.Ono cemu se ja iskreno nadam je da cemo u Brazilu igrati sa provjerenim,najboljim i najiskusnijim igracima bar sa Salihovicem na zadnjem veznom ako vec nismo nasli pravu alternativu.Ja vjerujem starim,prekaljenim ratnicima jer ce trebati i hladna glava,bice pritiska,treme i svega,ipak nam je prvi put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.