Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Izgleda lako sa tobom šege šale pošalice praviti.
Vidi kajle u selektora, sigurno je sa Šanzelizea.
Ja sam u temi za forumaša godine pohvalio afrikanca, kakav fail
stid me samog sebe
Pa šta ako je iz Avaza? Nisu oni toliko neozbiljni da izmisle intervju sa Nikom, od toga nemaju nikakve koristi.
Ja sam u temi za forumaša godine pohvalio afrikanca, kakav fail
Pa šta ako je iz Avaza? Nisu oni toliko neozbiljni da izmisle intervju sa Nikom, od toga nemaju nikakve koristi.
I kod mene će uskoro.VanBasten je napisao/la:Inače mi je na listi "gnjavatora"...al reko da vidim o čemu se radi. Na volej dečko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj Papetov copor krvnicki rastrga svakoga ko Papeta ruzno pogleda 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma bila je ova izjava na 6-7 hrvatskih portala. Nije je niko demantovo.
Mada realno, ne bi Tino vidio spiska za Brazil u Hrvatskoj. Preveliak je kod njih gužva na toj poziciji.
Mada realno, ne bi Tino vidio spiska za Brazil u Hrvatskoj. Preveliak je kod njih gužva na toj poziciji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sam si sebi odgovorio postavljanjem onog linka o kupovini clanka na portalu.
Istini za volju, Tino ne mora kupovat, dovoljan je poziv selektora, babe itd...
Sve za besplatno mjesto u avionu
Istini za volju, Tino ne mora kupovat, dovoljan je poziv selektora, babe itd...
Sve za besplatno mjesto u avionu
Tino mu je zanimljiv,gdje pise zvao bih ga ili zvat cu ga?Pretjerujete malo momci,Gracan je konkretnije rekao da bih ga zvao u mladu iako ja ne znam sta ce mu,da odigra jos tri utakmice do kraja kvalifikacija i vise nema pravo obzirom da od plasmana na prvenstvo vjerovatno nema nista.
Ma pisu da ga je Kovac zvao, a kao dokaz postavljaju tekst iz dnevnog avaza, kao da se radi o ekskluzivnom intervju za ESPN.
Lazu, trolaju citav podforum, a moderacija ih podrzava
Nogolopta objektivno,ko da smo mi izdajnici ovo pisali 
Jel ga mozda Sinan pisao?Ako nije on onda je garant TanovicMozambik je napisao/la:Ma pisu da ga je Kovac zvao, a kao dokaz postavljaju tekst iz dnevnog avaza, kao da se radi o ekskluzivnom intervju za ESPN.
Ja kako vidim samo ti tu trollaš i usput gnjaviš
(doduše neuspijelo trollanje)
Autor M.T. vjerovatno je tajdrummer je napisao/la:Jel ga mozda Sinan pisao?Ako nije on onda je garant TanovicMozambik je napisao/la:Ma pisu da ga je Kovac zvao, a kao dokaz postavljaju tekst iz dnevnog avaza, kao da se radi o ekskluzivnom intervju za ESPN.
Znaš kako to Hrvati rade već godinama, svaki mladi igrač s potencijalom iz domaćeg prvenstva dobije poziv/dva za prijateljsku, ili čak kvalifikacionu. Diže mu se automatski cjena...i povećava šansa za transfer u dobru ligu. (to je ko izlog)drummer je napisao/la:Tino mu je zanimljiv,gdje pise zvao bih ga ili zvat cu ga?Pretjerujete malo momci,Gracan je konkretnije rekao da bih ga zvao u mladu iako ja ne znam sta ce mu,da odigra jos tri utakmice do kraja kvalifikacija i vise nema pravo obzirom da od plasmana na prvenstvo vjerovatno nema nista.
Samo u 2013 iz domaćeg prvenstva je 7-8 igrača dobilo poziv (bez Dinamovih igrača), među njima i igrač Istre npr.
Vjerovatno bi i s njim isto pokušali...
Sta reci za novinare koji nisu imali ruznu rijec cak ni za opskurne likove u starom savezu.To je dio iste korumpirane masinerije koje se na zalost jos nismo potpuno rijesili.Mozambik je napisao/la:Autor M.T. vjerovatno je tajdrummer je napisao/la:Jel ga mozda Sinan pisao?Ako nije on onda je garant TanovicMozambik je napisao/la:Ma pisu da ga je Kovac zvao, a kao dokaz postavljaju tekst iz dnevnog avaza, kao da se radi o ekskluzivnom intervju za ESPN.
Naravno a mi sa tim igračem ne smijemo ni pokušati jer ipak mi po Njemačkoj , Francuskoj , Engleskoj imamo previše igrača , ne znamo kojeg ćemo prije zvati...VanBasten je napisao/la:Znaš kako to Hrvati rade već godinama, svaki mladi igrač s potencijalom iz domaćeg prvenstva dobije poziv/dva za prijateljsku, ili čak kvalifikacionu. Diže mu se automatski cjena...i povećava šansa za transfer u dobru ligu. (to je ko izlog)drummer je napisao/la:Tino mu je zanimljiv,gdje pise zvao bih ga ili zvat cu ga?Pretjerujete malo momci,Gracan je konkretnije rekao da bih ga zvao u mladu iako ja ne znam sta ce mu,da odigra jos tri utakmice do kraja kvalifikacija i vise nema pravo obzirom da od plasmana na prvenstvo vjerovatno nema nista.
Samo u 2013 iz domaćeg prvenstva je 7-8 igrača dobilo poziv (bez Dinamovih igrača), među njima i igrač Istre npr.
Pa evo sad je za meč protiv Švicarske Niko Kovač zvao dva igrača Rijeke, Benka i Maleša. Tako se to radi.VanBasten je napisao/la:Znaš kako to Hrvati rade već godinama, svaki mladi igrač s potencijalom iz domaćeg prvenstva dobije poziv/dva za prijateljsku, ili čak kvalifikacionu. Diže mu se automatski cjena...i povećava šansa za transfer u dobru ligu. (to je ko izlog)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je Tino bar najbolji igrac Hajduka opravdao bih poziv ali nije,nije ni medju 5-6.Zato zao mi je ali ne mogu opravdati taj poziv kao ni poziv Vrsajevicu,pogotovo.Hajduk realno je malo ili nimalo bolji od Zelje,Sarajeva ili Širokog.
Kovac je za Svicarsku zvao samo dva igraca iz HNL-a i to obojicu iz Rijeke. Maleša i Benka, i to na prosireni spisak, znaci nisu ni oni sigurni.
A nama smeta jedan iz Rijeke, a ne smetaju nam dvojica iz Hajduka, od kojih je jedan amater (vrsajevic)
A nama smeta jedan iz Rijeke, a ne smetaju nam dvojica iz Hajduka, od kojih je jedan amater (vrsajevic)
Ma ti igrači se pozovu samo radi toga, oni realno rijetko kad imaju u tom trenutku taj kvalitet više. Ali gleda se na duže staze... jer će tom igraču taj poziv/dva odigrati ulogu kod pronalska dobrog angažmana vani (pogotovo s rejtingom kakav već dugo ima HR repka), domaći klub će zaraditi, igrač će napredovati a repka dobiti kroz godinu-dvije igrača iz lige 5.Zastone je napisao/la:Naravno a mi sa tim igračem ne smijemo ni pokušati jer ipak mi po Njemačkoj , Francuskoj , Engleskoj imamo previše igrača , ne znamo kojeg ćemo prije zvati...VanBasten je napisao/la:Znaš kako to Hrvati rade već godinama, svaki mladi igrač s potencijalom iz domaćeg prvenstva dobije poziv/dva za prijateljsku, ili čak kvalifikacionu. Diže mu se automatski cjena...i povećava šansa za transfer u dobru ligu. (to je ko izlog)drummer je napisao/la:Tino mu je zanimljiv,gdje pise zvao bih ga ili zvat cu ga?Pretjerujete malo momci,Gracan je konkretnije rekao da bih ga zvao u mladu iako ja ne znam sta ce mu,da odigra jos tri utakmice do kraja kvalifikacija i vise nema pravo obzirom da od plasmana na prvenstvo vjerovatno nema nista.
eh sad, i kod njih postoje scene, ko treba da bude u tom "izlogu". Menadžeri, Mamić, folovi.... ali niko tu praksu kao praksu ne osuđuje. Kod nas kad se zovnu Svraka i Sesar, odnosno uopće spomene poziv nekom od igrača iz domaćeg prvenstva bude šprdnja ovdje.. jbg.
Dobro sad,pozvan i ne ostaje nam nista drugo nego da vidimo sta ce se desiti.Ono cemu se ja iskreno nadam je da cemo u Brazilu igrati sa provjerenim,najboljim i najiskusnijim igracima bar sa Salihovicem na zadnjem veznom ako vec nismo nasli pravu alternativu.Ja vjerujem starim,prekaljenim ratnicima jer ce trebati i hladna glava,bice pritiska,treme i svega,ipak nam je prvi put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.