Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
XI: Aykut, Salih, Koray, Emre Can, Eboue, Umut Gündoğan, Yekta, Emre Çolak, Ontivero, Oğuzhan, Berk İsmail.
Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.
Dobro je da ti se samo ucinilo ... Tada nismo fakticki nit mislili na DM jer smo ocajno trebali gol ...viKK je napisao/la:što je najgore, to je jednom i uradio, men' se čini protiv slovačke u zenici. ja gledam ono hajd još malo sad će on krenut naprijed, kad čovjek odigra na zadnjem veznom do kraja (zamijenio medunjanina) i nije se vidio u napadu.Cartman je napisao/la:Ih kad Susic povjeruje u ove price i stavi Hajrovica na poziciju zadnjeg veznog.
A hajrovic nije u prvih 11 iako rezerve igraju??? Hmm?Chinaglia je napisao/la:Galata od 19h igra kup meč protiv Antalyaspora, kao po običaju, najbolji igrači su pošteđeni i nisu u konkurenciji za meč
XI: Aykut, Salih, Koray, Emre Can, Eboue, Umut Gündoğan, Yekta, Emre Çolak, Ontivero, Oğuzhan, Berk İsmail.
Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Da li se ikad prije ovakvo nesto desilo da igrac nastupi za dvije A repke ?
[youtube][/youtube]
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
http://www.fanatik.com.tr/hajrovic-kont ... 355933.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Amar Dzeko je napisao/la:Da li se ikad prije ovakvo nesto desilo da igrac nastupi za dvije A repke ?![]()
[youtube][/youtube]
Gledaj Barnette kralja, isti Hićo
Mislim da je Jermaine Jones igrao za dvije A repke (SAD & Njemačka).
evo i ja sad vidi nije mi jasno sto ga nemaHase10 je napisao/la:Nema ga ni na klupi???
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, AA23, Alucard, ANamelessGhoul, Anpa, aqarius, bavarian_bk, Beduin, Beli98, bhfanatic14, BIHpatriota, boki86, Bordeaux433, bordobijeli, Bosanac90, BOSNAAAMOJAAA, Bosniacum Lilium, BosnianDragon2024, CAGarfia, celikmilan, CHR, Confiance, costacurta08, COYGBiH, Crkvice1988, Cwirek, D97, Daduli, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, ELDIABLO20, exampLe., FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, grbavicka1921, Grk1234, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, IgmanskiVukovi, invincible1921, itatabisine, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, kolezeljovac, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, leo1946, lol89, LondonBlues, maha1, marlostanf1eld, meecko, Micron, mikimaus, MikiPirs, MisterGuardiola, Mkey4nba, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, MSOZ101, muhamedhulk, N3R3D, Nah1ddd, nerkolfc, PapakIzSa, Paromlinac, PointBlank, Rauber33, Resolute, ristagrad, rukometubih23, s4mke, safun79, SanaBosna, Saurman, Shategabri, signalidunapark, Slobodanpad1945, sLucajni, Smaja, soxx, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, thulkazal, TofiTofita, travuljasSs, tutankamon1905, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VensanKasel, voltron30, zastitaIdentiteta, zgembo89, zikerrz21, ZkaoZenica i 1118 gostiju.