Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Izet je školovano desno krilo. Tu nema priče, kakav zadnji vezni. @Cartman je lijepo ukratko sročio kakav profil igrača je Hajrović. Nerijetko nevidljiv, ali uvijek opasan iz drugog plana po protivnika. Što je još važnije, sposoban jednim potezom odlučiti utakmicu, a taj kvalitet posjeduju samo najbolji igrači svijeta.
Galata od 19h igra kup meč protiv Antalyaspora, kao po običaju, najbolji igrači su pošteđeni i nisu u konkurenciji za meč
XI: Aykut, Salih, Koray, Emre Can, Eboue, Umut Gündoğan, Yekta, Emre Çolak, Ontivero, Oğuzhan, Berk İsmail.
Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.
Ima li ko neki dobar stream da se gleda meč. 

Dobro je da ti se samo ucinilo ... Tada nismo fakticki nit mislili na DM jer smo ocajno trebali gol ...viKK je napisao/la:što je najgore, to je jednom i uradio, men' se čini protiv slovačke u zenici. ja gledam ono hajd još malo sad će on krenut naprijed, kad čovjek odigra na zadnjem veznom do kraja (zamijenio medunjanina) i nije se vidio u napadu.Cartman je napisao/la:Ih kad Susic povjeruje u ove price i stavi Hajrovica na poziciju zadnjeg veznog.
A hajrovic nije u prvih 11 iako rezerve igraju??? Hmm?Chinaglia je napisao/la:Galata od 19h igra kup meč protiv Antalyaspora, kao po običaju, najbolji igrači su pošteđeni i nisu u konkurenciji za meč
XI: Aykut, Salih, Koray, Emre Can, Eboue, Umut Gündoğan, Yekta, Emre Çolak, Ontivero, Oğuzhan, Berk İsmail.
Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma počeo je dva meča u nizu, kup i liga (zbog suspenzije Drogbe), tako da je očekivano, ipak ljudi imaju pun qrac igrača i svako treba da igra 

Aha, a ja zaboravio da je tamo kralj rotacija sef..
- Goalgetter
- Kontakt:
Igrao je dvije tekme zaredom, slijedi klupa, za vikend ce opet igrati onda. Kralj rotacija na dijelu. 

Kad kralj onda stavi Dzeku na klupu nakon 4 gola Tottenhamu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Al' ispade glup ovaj komentator
Da li se ikad prije ovakvo nesto desilo da igrac nastupi za dvije A repke ?
[youtube][/youtube]

Da li se ikad prije ovakvo nesto desilo da igrac nastupi za dvije A repke ?

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ako dobro razumijem Izo danas na tribinama.
http://www.fanatik.com.tr/hajrovic-kont ... 355933.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fanatik.com.tr/hajrovic-kont ... 355933.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ni meni nije jasno ništa
gledam na Faceu, piše da je uključen u sastav za meč, a ovdje u tekstu piše kao da je Mancini izabrao 6 stranaca, inače ih je 7 u sastavu za meč
tako da jedan otpada, a to je Izet, kako sam ja skontao ovaj tekst
uglavnom, vidjeti ćemo kad izađu sastavi, da se ne ebemo ovako bezveze 

Kralj rotacija na dijelu 

Amar Dzeko je napisao/la:Da li se ikad prije ovakvo nesto desilo da igrac nastupi za dvije A repke ?![]()
[youtube][/youtube]
Gledaj Barnette kralja, isti Hićo

Mislim da je Jermaine Jones igrao za dvije A repke (SAD & Njemačka).
Znaci Izo ne igra.Mogao bi njemu i Brazil bit upitan,nije standardan a potencijalni u HNL-u haraju i cekaju ko zapete puske.
evo i ja sad vidi nije mi jasno sto ga nemaHase10 je napisao/la:Nema ga ni na klupi???
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Najveci strateg Europe sjedi na klupi Galate, kako vas nije stid preispitivati odluka kralja rotacija 

Opet s ovim žabarom posla imamo. Yebem te ja Mancini, pa šta si dovodio covjeka, da gleda iz hotelske sobe utakmice. Mrš 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.