IlPrincipe je napisao/la:sonik24 je napisao/la:brate ja imam lika na poslu koju kad počne bombat, ne vadi osigurač, a u biti je ekstra ko covjek, ali sto to radi, i on je svjestan da mu ja nevjerujem, da cu se nasmijat na to, ali i dalje on valja. Onda drugi sto preuvelicava, ma hajdeee...
daj ispričaj koju bombu

Evo recimo samo od ovog prvog lika, kaze meni, (inače je vodoinstalater), jarane, postavljao sam česmu, nećeš vjerovat od zlata, dva dana sam je postavljao, te specijalni kljucevi, uhvatis je maramicom, itd... rekoh, daj ba, ne bombaj
Druga bomba kad se sjetim, tek se upoznali, i ispunjavamo kladionicu na poslu, nesto on spomenu Goodison Park, reko odkud ti znas za Goodison Park, kaze, hej moj jarane, ja sam tamo bio na ekskurziji, imam njihov šal kući, poster, sve lijepo donio suvenir, pa dobro reko, gdje je taj Goodison Park, na kojem igra Everton, ma kaže, to ti je malo mjesto, ovako varoš

e reko ako je Liverpool malo mjesto, onda ne znam...
da napomenem radi se o covjeku koji ima oko 40 godina... ono, standardne bombe, znaci, samo spomeni situaciju, odma se on nasao u takvoj situaciji ili slicnoj

ima jos jedan, mladji bombas, ovaj bas kad odvali, kaze joj jarane, sinoc mi jaran izadje iz zatvora, odigra kladionicu, dobi oko 15 hiljada, sve spiskamo za noc, cugali, vozali se, jutros kaze ni za cigara, onda druga bomba sto se od njega sjecam, kao sjedili u kaficu i zacugaju se, kaze toliko sam se napio, probudim se u kuci, nema mi auta ispred kuce, dva dana sjedim i dumam gdje mi je auto, kad treci dan, zove me gazda kafica, jarane, hoces ti dolazit po ono auto svoje, zar se ne sjecas da sam te ja dovukao kuci
ima tu jos zanimljivih bombi, samo da se sjetim, tek sam se probudio, polahko
da, ima i ona kad ga murija skonala da je pijan, a bili na biciklu, on po gasu, kaze, murija zaustavi taksi, pa za mnom
da se razumijemo, jja volim te bombe, ali kad covjek to isprica i nasmije se zna da se nasali dobro, isprica to u obliku vica, ali kad me ubjdljuje da je to istina, ma daaaj...