Lovacke price

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Lovacke price

Post Postao/la IlPrincipe » 17 feb 2014, 22:22

sonik24 je napisao/la:brate ja imam lika na poslu koju kad počne bombat, ne vadi osigurač, a u biti je ekstra ko covjek, ali sto to radi, i on je svjestan da mu ja nevjerujem, da cu se nasmijat na to, ali i dalje on valja. Onda drugi sto preuvelicava, ma hajdeee...
daj ispričaj koju bombu :mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2014, 22:23

@AmarDzeko

Joj ove su legendardne. Placem od smjeha :lol: :lol: :lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 feb 2014, 22:26

Fala ti Mehmede što si spasio Holandiju :lol:

Ragib je, raščisti pistu :lol:

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 17 feb 2014, 23:06

U Mostaru jedan momak, narkoman, uvijek napušen, nafiksan, Priča kako je išao brodom u Italiju, i na brodu potrefi s Titom. I idu oni tako, idu, kad kaže na pola puta ugasi se brod. Šta ćemo sad, naredi Tito da silazimo s broda, da ga guramo. Te ja kaže zagrnuo nogavice u pantala, guraj, guraj, upali nekako Boga mi. :D

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 18 feb 2014, 01:32

Kod mene u mahali lik prića kako mu je Bil Gates bio najbolji jaran prije nego li je ovaj osnovo Microsoft.Naravno podrazumjeva se da je to priajteljstvo puko kada je Bil ukrao ideju od Žutog(taj lik iz mahale) :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 feb 2014, 01:46

Kod mene u mahali ima par samoprozvanih ratnih heroja a to su oni sto su se cijeli rat skrivali po stalama bjezali sa linija itd :D
I sad prica jedan od njih kaze tamo negdje 94 kaze mi krenuli niz neko brdo sa linije kad od dole pocese ici na nas Cetnici mi gdje cemo sta cemo bjezi nazad i da ih zajebemo mi krenemo dole prema njima kad kaze ufatise oni bjezati mi trci kad oni opet nas pa mi opet njih i kaze na kraju svako na svoju stranu :lol:

Taj isti lik fol otisao na proteste kod nas u Bihacu i dosao sa pricom po komsiluku kaze bio sam sjedio sa Lipovacom kaze iso sam pred vladu razbijati al ga sjebalo sto je reko da su virili sa prozora iz vlade i pokazivali srednji prst nama a jbg ko je od nas bio na demonstracijama zna da to nije bilo :lol: na to sve ovaj sto je isao s njim rekoa ma laze mi bili kratko samo na trgu i kuci :lol: a na dan sjednice vlade nosi fol aktovku pitamo ga gdje ces kaze ode na sastanak sa Lipovacom :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2014, 01:49

Sa nama je u domu bio jedan iz Cazina, IPF studirao, i lik stalno laze sunce ti. Tako meni u goste dolazio najbolji jaran iz Austrije, i ja imao predavanja rek'o hajde sa ovim iz Cazina na kafu dok ja ne zavrsim. Mi se nasli kasnije, ja ga pitam jel mu ista pricao, kad ce on "ma rek'o mi da je neki dan pao sa Yamahe dok je isao 220 km/h, nije kao imao kacigu, udario glavom od beton i nista mu nije bilo". Samo sam mu rekao da mu treba biti cast sto je cuo "pricu" od tog bisera.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 18 feb 2014, 05:37

Sjedim ja na vjeronauci I kaze hodza kako su prije mjesec dana Ustase napale karaulu I nasim nestalo municije I poceli svijetleci iz neba da pucaju I ustase odustanu od napada. I onda kaze to ti je DOKAZ da je Allah svemogući I da nas cuva. Mjesec dana kasnije govorim ja hodzi da je starom nestalo benzina u stojadinu al da smo se opet odvezli jer me Allah cuva Kaze hodza ti mali znas da na vjeronauku ne moraš dolazit, mene si našo zajebavat.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 feb 2014, 05:57

IlPrincipe je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:brate ja imam lika na poslu koju kad počne bombat, ne vadi osigurač, a u biti je ekstra ko covjek, ali sto to radi, i on je svjestan da mu ja nevjerujem, da cu se nasmijat na to, ali i dalje on valja. Onda drugi sto preuvelicava, ma hajdeee...
daj ispričaj koju bombu :mrgreen:
Evo recimo samo od ovog prvog lika, kaze meni, (inače je vodoinstalater), jarane, postavljao sam česmu, nećeš vjerovat od zlata, dva dana sam je postavljao, te specijalni kljucevi, uhvatis je maramicom, itd... rekoh, daj ba, ne bombaj :lol:
Druga bomba kad se sjetim, tek se upoznali, i ispunjavamo kladionicu na poslu, nesto on spomenu Goodison Park, reko odkud ti znas za Goodison Park, kaze, hej moj jarane, ja sam tamo bio na ekskurziji, imam njihov šal kući, poster, sve lijepo donio suvenir, pa dobro reko, gdje je taj Goodison Park, na kojem igra Everton, ma kaže, to ti je malo mjesto, ovako varoš :lol: e reko ako je Liverpool malo mjesto, onda ne znam...
da napomenem radi se o covjeku koji ima oko 40 godina... ono, standardne bombe, znaci, samo spomeni situaciju, odma se on nasao u takvoj situaciji ili slicnoj :lol: ima jos jedan, mladji bombas, ovaj bas kad odvali, kaze joj jarane, sinoc mi jaran izadje iz zatvora, odigra kladionicu, dobi oko 15 hiljada, sve spiskamo za noc, cugali, vozali se, jutros kaze ni za cigara, onda druga bomba sto se od njega sjecam, kao sjedili u kaficu i zacugaju se, kaze toliko sam se napio, probudim se u kuci, nema mi auta ispred kuce, dva dana sjedim i dumam gdje mi je auto, kad treci dan, zove me gazda kafica, jarane, hoces ti dolazit po ono auto svoje, zar se ne sjecas da sam te ja dovukao kuci :roll: :lol:
ima tu jos zanimljivih bombi, samo da se sjetim, tek sam se probudio, polahko :)
da, ima i ona kad ga murija skonala da je pijan, a bili na biciklu, on po gasu, kaze, murija zaustavi taksi, pa za mnom :lol:

da se razumijemo, jja volim te bombe, ali kad covjek to isprica i nasmije se zna da se nasali dobro, isprica to u obliku vica, ali kad me ubjdljuje da je to istina, ma daaaj...

BlackRiver
Kontakt:

Post Postao/la BlackRiver » 18 feb 2014, 08:35

Jedna ratna, jel' istinita ili ne, to ne znam.

Priča mi rođak kako su početkom rata imali neku akciju i uspjeli zarobiti neke opreme, između ostalog i minobacač. Naravno, idući dan došao red na testiranje minobacača. Iskupili se majstori, odradili sve pripreme, ubacili granatu, ispalili je, ali naravno meta je promašena. Eh sad, pošto je promašena meta, neki lik koji je to sve pratio uzvikne nešto tipa "40 metara ulijevo!", misleći pritom naravno da treba podesiti minobacač tako da granata ode više ulijevo. Međutim, ovi koji su to slušali lijepo okupe se oko minobacača, nekako ga podignu i krenu trčati 40 metara ulijevo...Malo je reći da su zamalo svi izginuli, jer očigledno je bila loša ideja nosati minobacač u sred bijela dana :)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 feb 2014, 11:56

BlackRiver je napisao/la:Jedna ratna, jel' istinita ili ne, to ne znam.

Priča mi rođak kako su početkom rata imali neku akciju i uspjeli zarobiti neke opreme, između ostalog i minobacač. Naravno, idući dan došao red na testiranje minobacača. Iskupili se majstori, odradili sve pripreme, ubacili granatu, ispalili je, ali naravno meta je promašena. Eh sad, pošto je promašena meta, neki lik koji je to sve pratio uzvikne nešto tipa "40 metara ulijevo!", misleći pritom naravno da treba podesiti minobacač tako da granata ode više ulijevo. Međutim, ovi koji su to slušali lijepo okupe se oko minobacača, nekako ga podignu i krenu trčati 40 metara ulijevo...Malo je reći da su zamalo svi izginuli, jer očigledno je bila loša ideja nosati minobacač u sred bijela dana :)
Ne vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 feb 2014, 12:13

Ovamo je jedan deda (75+ godina, živ i sad) pričao kako ga je Hitler izbacio iz Aušvica, i to zbog neposlušnosti. :mrgreen:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 feb 2014, 12:43

U mom mjestu također postoji jedan deda poznat po tim pričama iz rata a najjača mu je iz Drugog svjetskog kad su ranili Tita i Tito njemu reče : " Ibro preuzmi komandu ! " 8-) :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 feb 2014, 13:01

Meha prvoborac stari lazov iz mog grada(umro je pred rat) prica kako je on bio dobar sa Staljinom. Kaze zove mene jednom Staljin u Rusiju i odem ja. Pili bola vodku citav dan u nekoj kafani i nakon nekog vremena ogladnimo ti mi. Kaze meni Staljin Meha sad te vodim gdje se najvee pite prave u Rusiji. Odvede me na neko veliko polje zene napravile burek ko stadion a u to dva kanadera podjose prosipat jogurt. Pitam ga ja sta je ovo Staljine. Ma nista Meha ja znam ti buredzike volis :lol: :lol: :lol: Meha stari mostarski lazov
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 18 feb 2014, 13:24

prica nama lik kako je imao udes, on pijan, uzeo prvenstvo prolaza, znaci 100 % kriv.I sudari se on tako na rasrksnici u neka gluha doba, nigdje nikoga, i .ebi ga svjestan je da je kriv, ali izlazi iz auta i prilazi tom autu u koje se zabio.U tom autu bila neka dva lika, i on ko njima, pa covjece u sta gledas, koji ti je, i tako to..... oni nista, oni sute...opet on njima nesto, oni opet sute..... i sad mi pitamo pa koji im je, sad mi kontamo on ce rec da su poginuli ili nesto tako, kad on : " ma skontama ti ja oni gluhonjemi, nemogu zvat muriju, i ja u auto i pobjegnem" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 feb 2014, 13:32

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Meha prvoborac stari lazov iz mog grada(umro je pred rat) prica kako je on bio dobar sa Staljinom. Kaze zove mene jednom Staljin u Rusiju i odem ja. Pili bola vodku citav dan u nekoj kafani i nakon nekog vremena ogladnimo ti mi. Kaze meni Staljin Meha sad te vodim gdje se najvee pite prave u Rusiji. Odvede me na neko veliko polje zene napravile burek ko stadion a u to dva kanadera podjose prosipat jogurt. Pitam ga ja sta je ovo Staljine. Ma nista Meha ja znam ti buredzike volis :lol: :lol: :lol: Meha stari mostarski lazov
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 feb 2014, 13:43

Čuj kanader :lol: :lol: :lol:

Stvarno je umjetnost takvo nešto smisliti, divim se tim ljudima hahaha :lol: :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 feb 2014, 14:09

To i jest bit dobre priče.Da ti na pamet u trenutku uvijek padne prava riječ,da uvijek ubodeš i da si interesantan kad pričaš.Odvaljivanje zagarantovano.
Keep walking.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 feb 2014, 17:19

IlPrincipe je napisao/la:Evo jedna prava lovačka. Čovjek priča .. 'druze pocetak maja ja krz sumu s puskom, snijeg do koljena, ja jedva hodam. Ja gladan nemam sta jest da mi bi nesto nac. Ja se probijam kroz snijeg i drveće kad trešnja crvene se plodovi aaa ja odma se pope na nju. Sjedim ja gore ja se najeo ne mogu maket kolko sma ih pojeo. Pogleda ja dole kad srna mala, aaaaa ja odma sa pusku, naciljam ja nju, pritisnem okidač kad nema metaka :x ja gledam sta cu, ubacim u pusku košpu od trešnje. Naciljam u gruh pravo srnu među oči. Pade ona. Ja sidjem dole ma reko necu je dirat nek stoji ko je yebe. Prošlo od toga 2 godine, opet tako ja ti se jedne zime u maju probijam kroz snijeg, ja ogladnio drug moj kontam da mi bi nesto pojest al nemam nista .. Probijam se dalje kad vidim nesto šušti. Okrenem se kad ona srna sto sam je prije 2 godine upuco, trešnja joj nikla među očima. Ja do nje polako dodjem i naberem sebi trešanja' :mrgreen:
Neko bas mnogo citao barona Minhauzena. ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 feb 2014, 12:14

[youtube][/youtube]
Nas 30 njih 200 :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, jasmin10 i 12 gostiju.