AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 18 feb 2014, 23:01

Tesko je bilo sta prognozirat, mozda je vrijeme da iznenadimo nekog ove sezone. Kakvo li ce raspolozenje bit sutra navecer u ova doba.. :D
Kako god rossoneri, nek nam je Bog na pomoci, ali igramo kuci tako da se ne bojimo, samo hrabro i borbeno..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 feb 2014, 23:18

UrbyEmanuelson je napisao/la: Mislis :geek:
Da.

muxa je napisao/la:A koga vi derete u LP :-?
Nas je LP smorila, pa smo preshli u ozbiljnije takmichenje. Odracemo Swansealonu. :D

Claus je napisao/la:Evo jedan odgovor u tvom stilu. :mrgreen: Nisi nam rekao ništa novo. Ali šta da se desi to iznenađenje? Treba ostaviti prostor i za to, jer Atletico je i te kako ranjiv ako ga pritisneš tamo gdje treba. Ipak, "pritisak" je za Milan postao misaona imenica.
Nada umire poslednja, ali ajde reci realno: da li je ovo najloshiji Milan u istoriji LS, gledano i po igri i po kvalitetu igracha i trenera :?: Chini mi se da jeste. :roll:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 feb 2014, 23:28

Vidjećemo sutra Magični nemoj ništa da otpisuješ pazi da se ne ujedeš za jezik 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 feb 2014, 23:47

Kad vidim Esiena i trabanta i ekipi dođe mi da plaćem, jbt ko sve dođe do dresa Milana. A Kaka je u boljoj formi bio dok je sa 15 godina igrao fudbala po ulicama. Tesko da ovakav Milan može sta napraviti protiv atletika, mada Milan je Milan ako ništa svaki protivnik mora imati respekta prema nama, al opet kad baciš pogled na sastav sve što je milan do sada postigao pada u vodu, kao da Kaljari igra LP.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 feb 2014, 23:53

Milanisti, ima l' optimizma za sutra? :D iskreno, ja vam ne dajem više od 30 % šansi za prolaz, ali vidjeti ćemo :D sretno u svakom slučaju

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 feb 2014, 00:02

Ma dok rade ova pluca u prsima,bit ce i nade. Naravno da smo trenutno puno losiji od protivnika,ali padali su i veci u ovakvim susretima tako da,optimizma uvjek ima. 8-)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 feb 2014, 00:08

Ma mnogi ce se sludit sutra, Milan je prelos al' ja vjerujem u prolaz. Pa protiv Barce sam takoder govorio ovako i da nije Nianga i one stative ko zna sta bi dalje bilo :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 feb 2014, 00:10

LegendKiller je napisao/la:Kad vidim Esiena i trabanta i ekipi dođe mi da plaćem, jbt ko sve dođe do dresa Milana. A Kaka je u boljoj formi bio dok je sa 15 godina igrao fudbala po ulicama. Tesko da ovakav Milan može sta napraviti protiv atletika, mada Milan je Milan ako ništa svaki protivnik mora imati respekta prema nama, al opet kad baciš pogled na sastav sve što je milan do sada postigao pada u vodu, kao da Kaljari igra LP.
Fakat mi nije jasno zašto si uzeo Taarabta na zub :-?
Mene uopste ne interesuje odakle je neki igrač došao i koliko je plaćen nego me interesuje kakve partije pruža u Milanu. Ne mislim ga nešto previše hvaliti,vidjet ćemo kako ce se u budućnosti pokazati, ali nakon prve dvije utakmice svakako nije zaslužio kritike. Naprotiv,u obe te utakmice bio jedan od boljih na terenu.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 feb 2014, 00:35

IlPrincipe je napisao/la:Vidjećemo sutra Magični nemoj ništa da otpisuješ pazi da se ne ujedeš za jezik 8-)
Gle, navijam za vas, ali razum je razum, a osecanja su osecanja. ;)

:arrow:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 19 feb 2014, 01:35

Šanse su podjednake. Atletico malo slabije igra u posljednje vrijeme, a Milan je iskusna ekipa, koju zbog imena uvijek i svi respektuju. To je vrlo bitno, taj psihološki dio...

Mislim da Milan ima realne šanse za prolaz i ne bi me iznenadilo da to i učine.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 08:42

Uh konacno srijeda i ponovo LP i nas Milan, docekasmo ovo raja, pocinje pocetak raspleta pa vidjet cemo kako ce se zavrsiti, ja imam neki dobar filing i veceras ocekujem pobjedu. i to ne onu tesku vec lagano da dobijemo. kao kad smo igrali protiv celtica pa ja reko ocekujem lagano 0:3 pa me ispostovase, veceras se nadam nekoj dobroj i leprsavoj igri sa puno trke i truda. i cuj ATM favorit na San Siru, nikad u zivotu.

Forza Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 10:22

MaGiCa je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Vidjećemo sutra Magični nemoj ništa da otpisuješ pazi da se ne ujedeš za jezik 8-)
Gle, navijam za vas, ali razum je razum, a osecanja su osecanja. ;)

:arrow:
nisi ti nama nista rekao sto mi ne znamo i kad onako napises kao prvi post ispada kao provokacija i nasladjivanje sto je ovakva situacija u klubu...normalno je da se mi kao navijaci nadamo prolazu bez obzira protiv koga igramo isto kao i ti kad igra klub za koji navijas.

Ja se nadam da ce momci odigrat borbeno i ostaviti srce na terenu,pa vjerujem da rezultat nece izostati.

Gdje vcr ima prenos utakmice?
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 feb 2014, 10:39

ArenaSport, a ako nemaš bit ce streamova.
Bit će gusto...bit će 3:0 za nas :D

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 19 feb 2014, 10:40

milanist je napisao/la:Uh konacno srijeda i ponovo LP i nas Milan, docekasmo ovo raja, pocinje pocetak raspleta pa vidjet cemo kako ce se zavrsiti, ja imam neki dobar filing i veceras ocekujem pobjedu. i to ne onu tesku vec lagano da dobijemo. kao kad smo igrali protiv celtica pa ja reko ocekujem lagano 0:3 pa me ispostovase, veceras se nadam nekoj dobroj i leprsavoj igri sa puno trke i truda. i cuj ATM favorit na San Siru, nikad u zivotu.

Forza Milan.
Poredis Celtic i Atletico :D dobar si momak.Veceras Cholo samo treba pustiti loptu Milanu i cekati sansu iz kontri sumnjam da Milan moze nesto napraviti iz izradjene akcije jedino mozda nesto na individualni kvalitet.Veceras bi bio zadovoljan i sa remijem ili minimalnim porazom uz porignut go.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 feb 2014, 11:20

Jedva čekam ovaj susret večeras. Smorili me sinoć englezi i španci.

Nadam se da će Balotelli biti na nivou, i da odbrana neće praviti gluposti.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 19 feb 2014, 11:23

slika
(opet image in new tab)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 feb 2014, 12:09

L'Avvocato je napisao/la:Jedva čekam ovaj susret večeras. Smorili me sinoć englezi i španci.

Nadam se da će Balotelli biti na nivou, i da odbrana neće praviti gluposti.
Obzirom da je Boni najavljen u prvih 11 mala je vjerovatnoća da neće biti gluosti :roll:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 feb 2014, 13:06

Dajte ljudi ne zezajte me da je Bonera u prvih 11 :roll:

If De Jong or Balotelli get booked tonight, they will miss the return clash at the Vicente Calderon.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 13:13

UrbyEmanuelson je napisao/la:Dajte ljudi ne zezajte me da je Bonera u prvih 11 :roll:
I ja kad sam vidio uhvatio se za glavu i reko sam odma da ce biti extra ako ne primimo vise od 2 gola..pa taj protiv sasuola,torina i tih ekipa pravi kardinalne greske plus bio povrijedjen nije igrao :S
Mogao je Sedorf staviti i Zapatu lagano da igra posto vidim ne ide na to da mu igraju najspremniji igraci.
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 feb 2014, 14:11

Trenutno je i Zaccardo bolji izbor od Bonere

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []