Kako god rossoneri, nek nam je Bog na pomoci, ali igramo kuci tako da se ne bojimo, samo hrabro i borbeno..
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Tesko je bilo sta prognozirat, mozda je vrijeme da iznenadimo nekog ove sezone. Kakvo li ce raspolozenje bit sutra navecer u ova doba..
Kako god rossoneri, nek nam je Bog na pomoci, ali igramo kuci tako da se ne bojimo, samo hrabro i borbeno..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Da.UrbyEmanuelson je napisao/la: Mislis
Nas je LP smorila, pa smo preshli u ozbiljnije takmichenje. Odracemo Swansealonu.muxa je napisao/la:A koga vi derete u LP
Nada umire poslednja, ali ajde reci realno: da li je ovo najloshiji Milan u istoriji LS, gledano i po igri i po kvalitetu igracha i treneraClaus je napisao/la:Evo jedan odgovor u tvom stilu.Nisi nam rekao ništa novo. Ali šta da se desi to iznenađenje? Treba ostaviti prostor i za to, jer Atletico je i te kako ranjiv ako ga pritisneš tamo gdje treba. Ipak, "pritisak" je za Milan postao misaona imenica.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Vidjećemo sutra Magični nemoj ništa da otpisuješ pazi da se ne ujedeš za jezik

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- LegendKiller
- Kontakt:
Kad vidim Esiena i trabanta i ekipi dođe mi da plaćem, jbt ko sve dođe do dresa Milana. A Kaka je u boljoj formi bio dok je sa 15 godina igrao fudbala po ulicama. Tesko da ovakav Milan može sta napraviti protiv atletika, mada Milan je Milan ako ništa svaki protivnik mora imati respekta prema nama, al opet kad baciš pogled na sastav sve što je milan do sada postigao pada u vodu, kao da Kaljari igra LP.
Milanisti, ima l' optimizma za sutra?
iskreno, ja vam ne dajem više od 30 % šansi za prolaz, ali vidjeti ćemo
sretno u svakom slučaju
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma dok rade ova pluca u prsima,bit ce i nade. Naravno da smo trenutno puno losiji od protivnika,ali padali su i veci u ovakvim susretima tako da,optimizma uvjek ima. 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma mnogi ce se sludit sutra, Milan je prelos al' ja vjerujem u prolaz. Pa protiv Barce sam takoder govorio ovako i da nije Nianga i one stative ko zna sta bi dalje bilo 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fakat mi nije jasno zašto si uzeo Taarabta na zubLegendKiller je napisao/la:Kad vidim Esiena i trabanta i ekipi dođe mi da plaćem, jbt ko sve dođe do dresa Milana. A Kaka je u boljoj formi bio dok je sa 15 godina igrao fudbala po ulicama. Tesko da ovakav Milan može sta napraviti protiv atletika, mada Milan je Milan ako ništa svaki protivnik mora imati respekta prema nama, al opet kad baciš pogled na sastav sve što je milan do sada postigao pada u vodu, kao da Kaljari igra LP.
Mene uopste ne interesuje odakle je neki igrač došao i koliko je plaćen nego me interesuje kakve partije pruža u Milanu. Ne mislim ga nešto previše hvaliti,vidjet ćemo kako ce se u budućnosti pokazati, ali nakon prve dvije utakmice svakako nije zaslužio kritike. Naprotiv,u obe te utakmice bio jedan od boljih na terenu.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Gle, navijam za vas, ali razum je razum, a osecanja su osecanja.IlPrincipe je napisao/la:Vidjećemo sutra Magični nemoj ništa da otpisuješ pazi da se ne ujedeš za jezik![]()
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Šanse su podjednake. Atletico malo slabije igra u posljednje vrijeme, a Milan je iskusna ekipa, koju zbog imena uvijek i svi respektuju. To je vrlo bitno, taj psihološki dio...
Mislim da Milan ima realne šanse za prolaz i ne bi me iznenadilo da to i učine.
Mislim da Milan ima realne šanse za prolaz i ne bi me iznenadilo da to i učine.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Uh konacno srijeda i ponovo LP i nas Milan, docekasmo ovo raja, pocinje pocetak raspleta pa vidjet cemo kako ce se zavrsiti, ja imam neki dobar filing i veceras ocekujem pobjedu. i to ne onu tesku vec lagano da dobijemo. kao kad smo igrali protiv celtica pa ja reko ocekujem lagano 0:3 pa me ispostovase, veceras se nadam nekoj dobroj i leprsavoj igri sa puno trke i truda. i cuj ATM favorit na San Siru, nikad u zivotu.
Forza Milan.
Forza Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Hattrick123
- Kontakt:
nisi ti nama nista rekao sto mi ne znamo i kad onako napises kao prvi post ispada kao provokacija i nasladjivanje sto je ovakva situacija u klubu...normalno je da se mi kao navijaci nadamo prolazu bez obzira protiv koga igramo isto kao i ti kad igra klub za koji navijas.MaGiCa je napisao/la:Gle, navijam za vas, ali razum je razum, a osecanja su osecanja.IlPrincipe je napisao/la:Vidjećemo sutra Magični nemoj ništa da otpisuješ pazi da se ne ujedeš za jezik![]()
![]()
Ja se nadam da ce momci odigrat borbeno i ostaviti srce na terenu,pa vjerujem da rezultat nece izostati.
Gdje vcr ima prenos utakmice?
FORZA MILAN
ArenaSport, a ako nemaš bit ce streamova.
Bit će gusto...bit će 3:0 za nas
Bit će gusto...bit će 3:0 za nas
Poredis Celtic i Atleticomilanist je napisao/la:Uh konacno srijeda i ponovo LP i nas Milan, docekasmo ovo raja, pocinje pocetak raspleta pa vidjet cemo kako ce se zavrsiti, ja imam neki dobar filing i veceras ocekujem pobjedu. i to ne onu tesku vec lagano da dobijemo. kao kad smo igrali protiv celtica pa ja reko ocekujem lagano 0:3 pa me ispostovase, veceras se nadam nekoj dobroj i leprsavoj igri sa puno trke i truda. i cuj ATM favorit na San Siru, nikad u zivotu.
Forza Milan.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jedva čekam ovaj susret večeras. Smorili me sinoć englezi i španci.
Nadam se da će Balotelli biti na nivou, i da odbrana neće praviti gluposti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlProfessore
- Kontakt:

(opet image in new tab)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Obzirom da je Boni najavljen u prvih 11 mala je vjerovatnoća da neće biti gluostiL'Avvocato je napisao/la:Jedva čekam ovaj susret večeras. Smorili me sinoć englezi i španci.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dajte ljudi ne zezajte me da je Bonera u prvih 11 
If De Jong or Balotelli get booked tonight, they will miss the return clash at the Vicente Calderon.
If De Jong or Balotelli get booked tonight, they will miss the return clash at the Vicente Calderon.
-
Hattrick123
- Kontakt:
I ja kad sam vidio uhvatio se za glavu i reko sam odma da ce biti extra ako ne primimo vise od 2 gola..pa taj protiv sasuola,torina i tih ekipa pravi kardinalne greske plus bio povrijedjen nije igrao :SUrbyEmanuelson je napisao/la:Dajte ljudi ne zezajte me da je Bonera u prvih 11
Mogao je Sedorf staviti i Zapatu lagano da igra posto vidim ne ide na to da mu igraju najspremniji igraci.
FORZA MILAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.