Jel on an posudbi ?omerbavarac je napisao/la:Sosa strijelac za Argentinu, prijateljska utakmica protiv Costarice.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest, u Estudiantesu odakle je dosao u Bayern.bavarian_bk je napisao/la:Jel on an posudbi ?omerbavarac je napisao/la:Sosa strijelac za Argentinu, prijateljska utakmica protiv Costarice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Znam znam da je u Estudiantesu ,ali reko jel na posudbi ili nije ! Mozda see mali svidi Gaalu ,pa budemo imali vezu Kroos Sosa 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa napisao sam ti da jest, vjerovatno do kraja sezone. Ako nam ne bude falilo veznjaka bice sigurno prodat.bavarian_bk je napisao/la:Znam znam da je u Estudiantesu ,ali reko jel na posudbi ili nije ! Mozda see mali svidi Gaalu ,pa budemo imali vezu Kroos Sosa
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zelim vidjeti Bufona na Allianz Areni...trazim li previse Ulli 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu
samo se pitam kako sam mogao izdrzati pred tv-om do 65-e minute
nista
ne mogu da vjerujem da se mancester i celzi do sada nisu odvojili barem 15-tak bodova
ono je taraba od ekipe i to ona zesca.
jednom sam rekao kako bi upravo arsenal bio protivnik po mjeri ako hocemo dalje od 1/4 finala...sada sam siguran.
samo se pitam kako sam mogao izdrzati pred tv-om do 65-e minute
nista
ne mogu da vjerujem da se mancester i celzi do sada nisu odvojili barem 15-tak bodova
jednom sam rekao kako bi upravo arsenal bio protivnik po mjeri ako hocemo dalje od 1/4 finala...sada sam siguran.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
liku ne rise taj si zakljucak donio na osnovu jedne utakmice,svako ko iole prati fudbal zna da Arsenal i Barca igraju najljepsi fudbal na svjetu....eto bas bi volio ako prodjete Fiorentinu da dobijete Arsenal pa da se i sam uvjeris kako momci igrajusecer je napisao/la:iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu![]()
samo se pitam kako sam mogao izdrzati pred tv-om do 65-e minute![]()
nista![]()
ne mogu da vjerujem da se mancester i celzi do sada nisu odvojili barem 15-tak bodova![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- moustapha
- Kontakt:
Kakve veze ima sto igraju najljepse? Nije umjetnicko klizanjeJameS 23 je napisao/la:liku ne rise taj si zakljucak donio na osnovu jedne utakmice,svako ko iole prati fudbal zna da Arsenal i Barca igraju najljepsi fudbal na svjetu....eto bas bi volio ako prodjete Fiorentinu da dobijete Arsenal pa da se i sam uvjeris kako momci igrajusecer je napisao/la:iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu![]()
nista![]()
ne mogu da vjerujem da se mancester i celzi do sada nisu odvojili barem 15-tak bodova![]()
#divovi
slazem se secer te nizerazredne ekipe mi deremo bez problemasecer je napisao/la:iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu![]()
nista![]()
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uz ljepu igru uvjek i bodove osvajaju,uostalom su zato u vrhu Eng. fudbala...dalje vas navijac secer je napisao da Arsenal igra bezveze,a ja sam mu odg. da je taj zakljucak donio na osnovu jedne jedine utakmicemoustapha je napisao/la:Kakve veze ima sto igraju najljepse? Nije umjetnicko klizanjeJameS 23 je napisao/la:liku ne rise taj si zakljucak donio na osnovu jedne utakmice,svako ko iole prati fudbal zna da Arsenal i Barca igraju najljepsi fudbal na svjetu....eto bas bi volio ako prodjete Fiorentinu da dobijete Arsenal pa da se i sam uvjeris kako momci igrajusecer je napisao/la:iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu![]()
nista![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne to je stvar koja se podrazumjeva.Pa i tvičurina na grani zna da Arsenal ne može meda Bayernu.Što se prije ovi topnici pomire sa tim bit će im lakše.Cescinho4 je napisao/la:Gdje ste bayernovci, sto ne podrzite svog prijatelja secerkaJeste to i vi skontali kakvu je glupost napisao
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
To seceru care.secer je napisao/la:iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu![]()
nista![]()
ovi luzeri dosli na temu diva 4 kluba po titulama u evropi kluba koji godinama slovi za najveceg dosli oni nama da drze predavanja
pa arsenal moze samo sanja 1/4 uspjeha baye
pa arsenal moze samo sanja 1/4 uspjeha baye
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- rob do bagro
- Kontakt:
Duel koji nam slijedi u subotu je protiv Mainza.Izgleda kako Ce Rib opet ostati na klupi i da nece zaigrat od pocetka, po njegovim rijecima on misli da je potpuno spreman i da moze odigrat cijelu tekmu, no Gaal ima drugacije misljenje i a to ej da francuz jos uvijek nije spreman da podnese napore tj. da odigra cijelu tekmu.Ali u 2. poluvremenu garant mozemo ocekivat ulazak Ribery-a i gledat njegovu maestralnu igru.
Sto se tice te slijedece utakmice protiv Mainza ne bi trebali imati puno problema oko pobjede.Ekipa je pokazala kvalitet i igru, pogotovo na utakmici protiv malih zelenih
Isith 11 koji su istracali na weser ocekuje se i protiv Mainza.Ne smijemo zaboraviti da su nas tamo dobili sa 2-1
Nadam se da pobjeda nece doci u pitanje, a velika je razlika sto igramo na Allianz pred svojim navijacima, pred Schikeriom
Znaci, pobjeda se mora ostvarit da ostanemo za petama Vicekusena(kiksali dabogda jednom
)
Sto se tice te slijedece utakmice protiv Mainza ne bi trebali imati puno problema oko pobjede.Ekipa je pokazala kvalitet i igru, pogotovo na utakmici protiv malih zelenih
Nadam se da pobjeda nece doci u pitanje, a velika je razlika sto igramo na Allianz pred svojim navijacima, pred Schikeriom
Znaci, pobjeda se mora ostvarit da ostanemo za petama Vicekusena(kiksali dabogda jednom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ja od kako znam ze sebe pricaju mi da Arsenal igra najljepsi fudbal na svijetu, a ja se ne sjecam da je isti taj Arsenal ijednu titulu posteno osvojio osim sto su bili prvaci engleske nekad prije 5 godina...Ipak se vi mozete zadovoljiti samo s time da igrate najljepsi fudbal ali vi nemate tradiciju, samopouzdanje, drskost i pobjednicki mentalitet da bi postigli nesto vise...To su odlike velikih ekipa, a to Arsenal nema. Zato cete uvijek biti i ostati ekipa koja iz prikrajka ceka svoju priliku da osvoji neko takmicenje...Ekipe kao sto su Real, Milan, Bayern, Liverpol, Mancester te u posljednje vrijeme Barca i Chelsea i kad najgore igraju mogu otici do kraja, zato sto su to stabilni timovi koji imaju dugogodisnju tradiciju uspjesnosti i mentalitet pobjednika...
misljenje nisam gradio na jednoj utakmici, naprotiv
prosle sezone me naveo shejtan licno da tracim svoje dragocjeno vrijeme na taj drugorazredni tim
utakmica lige prvaka..zaspao sam pred kraj utakmice. toliko o atraktivnosti
naravno, ta atraktivnost im je donijela niz titula u posljednjih par godina. kako u e-ligi, tako i na medjunarodnoj sceni
kajem se sto sinoc nisam sjedio pred akvarijem i gledao one dvije zlatne ribice..bude vise akcije
znaci, kolege moje drage, po petaka sadake nebi l´ dobili taj prcenal pa da nam se otvori put ka finalu
ps
ko god je izabrao da gleda man.1 vs. man.2 sigurno se nije pokajao.
pps
james, ono "liku ne rise" ostavi za svoju kucu inace ti banana ne gine.
ja i ako napisem nesto onda to bude na racun nekog kluba, nikako clanova
nego, kolege moje drage, sta mislite hoce li nam leverkuzen kiksati protiv verdera ili ce izdrzati pritisak do duela s nama
aaaaaaaa, tako je robe
majnc nam stize
svaki rezultat nizi od 4 :0 za bayu smatram porazom
prosle sezone me naveo shejtan licno da tracim svoje dragocjeno vrijeme na taj drugorazredni tim
utakmica lige prvaka..zaspao sam pred kraj utakmice. toliko o atraktivnosti
naravno, ta atraktivnost im je donijela niz titula u posljednjih par godina. kako u e-ligi, tako i na medjunarodnoj sceni
kajem se sto sinoc nisam sjedio pred akvarijem i gledao one dvije zlatne ribice..bude vise akcije
znaci, kolege moje drage, po petaka sadake nebi l´ dobili taj prcenal pa da nam se otvori put ka finalu
ps
ko god je izabrao da gleda man.1 vs. man.2 sigurno se nije pokajao.
pps
james, ono "liku ne rise" ostavi za svoju kucu inace ti banana ne gine.
ja i ako napisem nesto onda to bude na racun nekog kluba, nikako clanova
nego, kolege moje drage, sta mislite hoce li nam leverkuzen kiksati protiv verdera ili ce izdrzati pritisak do duela s nama
aaaaaaaa, tako je robe
majnc nam stize
svaki rezultat nizi od 4 :0 za bayu smatram porazom
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
JA mislim da će Luzerkuzen pregaziti werder 2-3 razlike.Ono što sam vidio protiv Hoffenheima je na razini Barselone.Bojim se da će se Weseraši provesti ko bos po trnju.Što se Mainza tiče jedna petarda bi bila dovoljna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- moustapha
- Kontakt:
Cescinho4 je napisao/la:Evo jedno ozbilno pitanje, kako ste igrali prvu protiv Majnca, vidim da ste optimisticni nakon par dobrih kola?
#divovi
- rob do bagro
- Kontakt:
Eto procitaj moj post pa malo vidi da sam ja napisao, sto pitas uopste.Cescinho4 je napisao/la:Evo jedno ozbilno pitanje, kako ste igrali prvu protiv Majnca, vidim da ste optimisticni nakon par dobrih kola?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja sam uvijek optimistaCescinho4 je napisao/la:Evo, upravo procitahrob do bagro je napisao/la:Eto procitaj moj post pa malo vidi da sam ja napisao, sto pitas uopste.Cescinho4 je napisao/la:Evo jedno ozbilno pitanje, kako ste igrali prvu protiv Majnca, vidim da ste optimisticni nakon par dobrih kola?Pitam da bi vam malo smanio optimizam da se previse ne razocarate ako izgubite, brinem se za vas
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.