FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarian_bk
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bavarian_bk » 27 jan 2010, 22:36

omerbavarac je napisao/la:Sosa strijelac za Argentinu, prijateljska utakmica protiv Costarice.
Jel on an posudbi ?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2010, 22:45

bavarian_bk je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Sosa strijelac za Argentinu, prijateljska utakmica protiv Costarice.
Jel on an posudbi ?
Jest, u Estudiantesu odakle je dosao u Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 jan 2010, 22:48

Znam znam da je u Estudiantesu ,ali reko jel na posudbi ili nije ! Mozda see mali svidi Gaalu ,pa budemo imali vezu Kroos Sosa :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2010, 23:00

bavarian_bk je napisao/la:Znam znam da je u Estudiantesu ,ali reko jel na posudbi ili nije ! Mozda see mali svidi Gaalu ,pa budemo imali vezu Kroos Sosa :D
Pa napisao sam ti da jest, vjerovatno do kraja sezone. Ako nam ne bude falilo veznjaka bice sigurno prodat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2010, 00:01

zelim vidjeti Bufona na Allianz Areni...trazim li previse Ulli :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 jan 2010, 10:15

iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu :roll:
samo se pitam kako sam mogao izdrzati pred tv-om do 65-e minute :roll:
nista :!:
ne mogu da vjerujem da se mancester i celzi do sada nisu odvojili barem 15-tak bodova :(
ono je taraba od ekipe i to ona zesca.
jednom sam rekao kako bi upravo arsenal bio protivnik po mjeri ako hocemo dalje od 1/4 finala...sada sam siguran.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 28 jan 2010, 10:27

secer je napisao/la:iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu :roll:
ne mogu da vjerujem da se mancester i celzi do sada nisu odvojili barem 15-tak bodova :(
jednom sam rekao kako bi upravo arsenal bio protivnik po mjeri ako hocemo dalje od 1/4 finala...sada sam siguran.
liku ne rise taj si zakljucak donio na osnovu jedne utakmice,svako ko iole prati fudbal zna da Arsenal i Barca igraju najljepsi fudbal na svjetu....eto bas bi volio ako prodjete Fiorentinu da dobijete Arsenal pa da se i sam uvjeris kako momci igraju :roll:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 jan 2010, 11:01

JameS 23 je napisao/la:
secer je napisao/la:iz dana u dan se slusaju hvalospjevi o tamo nekom arsenalu pa se covjek zezne i pocne gledati utakmicu :roll:
liku ne rise taj si zakljucak donio na osnovu jedne utakmice,svako ko iole prati fudbal zna da Arsenal i Barca igraju najljepsi fudbal na svjetu....eto bas bi volio ako prodjete Fiorentinu da dobijete Arsenal pa da se i sam uvjeris kako momci igraju :roll:
Kakve veze ima sto igraju najljepse? Nije umjetnicko klizanje :lol:
#divovi

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 jan 2010, 11:08

slazem se secer te nizerazredne ekipe mi deremo bez problema
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 28 jan 2010, 11:12

moustapha je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
Kakve veze ima sto igraju najljepse? Nije umjetnicko klizanje :lol:
uz ljepu igru uvjek i bodove osvajaju,uostalom su zato u vrhu Eng. fudbala...dalje vas navijac secer je napisao da Arsenal igra bezveze,a ja sam mu odg. da je taj zakljucak donio na osnovu jedne jedine utakmice 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 jan 2010, 13:49

Cescinho4 je napisao/la:Gdje ste bayernovci, sto ne podrzite svog prijatelja secerka :lol: Jeste to i vi skontali kakvu je glupost napisao :P
Ne to je stvar koja se podrazumjeva.Pa i tvičurina na grani zna da Arsenal ne može meda Bayernu.Što se prije ovi topnici pomire sa tim bit će im lakše.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2010, 15:09

To seceru care. ;) ;) ;) ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 jan 2010, 16:36

ovi luzeri dosli na temu diva 4 kluba po titulama u evropi kluba koji godinama slovi za najveceg dosli oni nama da drze predavanja
pa arsenal moze samo sanja 1/4 uspjeha baye
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 jan 2010, 17:25

Duel koji nam slijedi u subotu je protiv Mainza.Izgleda kako Ce Rib opet ostati na klupi i da nece zaigrat od pocetka, po njegovim rijecima on misli da je potpuno spreman i da moze odigrat cijelu tekmu, no Gaal ima drugacije misljenje i a to ej da francuz jos uvijek nije spreman da podnese napore tj. da odigra cijelu tekmu.Ali u 2. poluvremenu garant mozemo ocekivat ulazak Ribery-a i gledat njegovu maestralnu igru.

Sto se tice te slijedece utakmice protiv Mainza ne bi trebali imati puno problema oko pobjede.Ekipa je pokazala kvalitet i igru, pogotovo na utakmici protiv malih zelenih :lol: Isith 11 koji su istracali na weser ocekuje se i protiv Mainza.Ne smijemo zaboraviti da su nas tamo dobili sa 2-1
Nadam se da pobjeda nece doci u pitanje, a velika je razlika sto igramo na Allianz pred svojim navijacima, pred Schikeriom :P
Znaci, pobjeda se mora ostvarit da ostanemo za petama Vicekusena(kiksali dabogda jednom :mrgreen: )
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 28 jan 2010, 17:32

ja od kako znam ze sebe pricaju mi da Arsenal igra najljepsi fudbal na svijetu, a ja se ne sjecam da je isti taj Arsenal ijednu titulu posteno osvojio osim sto su bili prvaci engleske nekad prije 5 godina...Ipak se vi mozete zadovoljiti samo s time da igrate najljepsi fudbal ali vi nemate tradiciju, samopouzdanje, drskost i pobjednicki mentalitet da bi postigli nesto vise...To su odlike velikih ekipa, a to Arsenal nema. Zato cete uvijek biti i ostati ekipa koja iz prikrajka ceka svoju priliku da osvoji neko takmicenje...Ekipe kao sto su Real, Milan, Bayern, Liverpol, Mancester te u posljednje vrijeme Barca i Chelsea i kad najgore igraju mogu otici do kraja, zato sto su to stabilni timovi koji imaju dugogodisnju tradiciju uspjesnosti i mentalitet pobjednika...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 jan 2010, 17:33

misljenje nisam gradio na jednoj utakmici, naprotiv ;)
prosle sezone me naveo shejtan licno da tracim svoje dragocjeno vrijeme na taj drugorazredni tim :roll:
utakmica lige prvaka..zaspao sam pred kraj utakmice. toliko o atraktivnosti :roll:
naravno, ta atraktivnost im je donijela niz titula u posljednjih par godina. kako u e-ligi, tako i na medjunarodnoj sceni :D :lol:
kajem se sto sinoc nisam sjedio pred akvarijem i gledao one dvije zlatne ribice..bude vise akcije :roll:
znaci, kolege moje drage, po petaka sadake nebi l´ dobili taj prcenal pa da nam se otvori put ka finalu ;)
ps
ko god je izabrao da gleda man.1 vs. man.2 sigurno se nije pokajao.
pps
james, ono "liku ne rise" ostavi za svoju kucu inace ti banana ne gine.
ja i ako napisem nesto onda to bude na racun nekog kluba, nikako clanova ;)

nego, kolege moje drage, sta mislite hoce li nam leverkuzen kiksati protiv verdera ili ce izdrzati pritisak do duela s nama :?:

aaaaaaaa, tako je robe :idea:
majnc nam stize :twisted:
svaki rezultat nizi od 4 :0 za bayu smatram porazom :twisted:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 jan 2010, 17:44

JA mislim da će Luzerkuzen pregaziti werder 2-3 razlike.Ono što sam vidio protiv Hoffenheima je na razini Barselone.Bojim se da će se Weseraši provesti ko bos po trnju.Što se Mainza tiče jedna petarda bi bila dovoljna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 jan 2010, 17:48

Cescinho4 je napisao/la:Evo jedno ozbilno pitanje, kako ste igrali prvu protiv Majnca, vidim da ste optimisticni nakon par dobrih kola? :roll:
:roll: Par dobrih kola :?:
#divovi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 jan 2010, 17:50

Cescinho4 je napisao/la:Evo jedno ozbilno pitanje, kako ste igrali prvu protiv Majnca, vidim da ste optimisticni nakon par dobrih kola? :roll:
Eto procitaj moj post pa malo vidi da sam ja napisao, sto pitas uopste.

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 jan 2010, 17:59

Cescinho4 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Eto procitaj moj post pa malo vidi da sam ja napisao, sto pitas uopste.
Evo, upravo procitah :D Pitam da bi vam malo smanio optimizam da se previse ne razocarate ako izgubite, brinem se za vas :mrgreen:
Ja sam uvijek optimista ;)

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.