FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Cestitke pojedincima sa teme. Dobar rezultat na kraju, ali sigurno nedovljan da se opusteno odigra druga utakmica. Arsenal se nece predat, u to sam uvjeren, pogotovo zbog ovakvog spleta okolnosti koje su se veceras izdesavale. Daleko je ovo veceras izgledalo od najbolje ekipe u svijetu trenutno, sto ste vidim kroz komentare i sami skontali. Jos jednu stvar sam siguran, da ste se dobro zamislili prije onog penala i da vam nije bilo nimalo svejedno. Imali ste veceras vise srece i to je bilo to. Drugo poluvrijeme nema smisla komentarisat, ovakve utakmice ne prastaju igraca manje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Hvala normalnim navijacima Arsenala na cestitkama, ja maloprije otisao tamo na pdf Arsenala i kazem bio je jednak Arsenal do crvenog lik me napadeAllGunsBlazing je napisao/la:Cestitam na pobjedi
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Arsenal je igrao do 25 minute od tada pa do samoga kraj bila je dominacija bayerna .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Cestitke i od mene. U prvom poluvremenu je utakmica bila potpuno otvorena, dok o drugom ne treba trositi rijeci. Ostati sa igracem manje protiv ovakve ekipe je potpisivanje smrtne presude samome sebi.
Cujemo se poslije revansa.
Cujemo se poslije revansa.
Cestitke za pobjedu naravno to je najbitnije,da smo jednom nogom vec duboko zagazili u cetvrtfinale. Pep me je ocarao, najprije sa pocetnim sastavom,gdje se oslonio na provjereni recept u koji mi se jedino nije Alcantara uklapao,jer smo sa njim previse ofanzivni,u takvom sastavu bi radije volio vidjeti Schweini-a nego Tiaga!!!
Zatim, citam kritike za Javi-a, pa on je doveden pred svrsen cin, a to je da nakon nekoliko mjeseci pauze i svega par utakmica koje je odigrao pruzi partiju kakvu je pruzao protiv Juventusa, Barcelone i ostalih ekipa prosle sezone, e jbg ne moze!!! I necemo biti nezahvalni!
Pocetak drugog poluvremena, sa izmjenom Rafinhe i Boatenga, te odlaskom Lahm-a na poziciju zadnjjeg veznog se tek moglo vidjeti sta je Pep uspio napraviti od Bayern-a! Znaci po meni je to jedan projekat koji je covjek poceo forsirati od kako je dosao, i skoro 90% ljudi je bilo kontra toga,a vidite rezultat toga veceras, JEDNOSTAVNO VELICANSTVENO!!!
O Neuer-u ne treba trositi puno rijeci najjaci na svijetu
Alaba promasio penal, malo je grijesio,pa moze se svakome desiti da nema svoj dan, ali radi toga ga odmah srozati i proglasiti pickiccom ee jbg, to nisam ocekivao od nasih navijaca, to mi je vise Real Madrid navijaci!!!
Cini mi se da je Neutral napisao kako ovaj Bayern nije bolji od proslogodisnjeg Bayerna... sto bi svabo rekao "JAIN" ni da ni ne. Prva je sezona Pep-u poslije City-a prvi ozbiljni protivnik,a uz to prva najbitnija utakmica u cijeloj sezoni! S vremenom to moze postajati samo bolje, nikako gore, a trenutno je to jako dobro. Toliko dobro da se ne smijemo puno zaliti.
DA ne duljim vise...
Zatim, citam kritike za Javi-a, pa on je doveden pred svrsen cin, a to je da nakon nekoliko mjeseci pauze i svega par utakmica koje je odigrao pruzi partiju kakvu je pruzao protiv Juventusa, Barcelone i ostalih ekipa prosle sezone, e jbg ne moze!!! I necemo biti nezahvalni!
Pocetak drugog poluvremena, sa izmjenom Rafinhe i Boatenga, te odlaskom Lahm-a na poziciju zadnjjeg veznog se tek moglo vidjeti sta je Pep uspio napraviti od Bayern-a! Znaci po meni je to jedan projekat koji je covjek poceo forsirati od kako je dosao, i skoro 90% ljudi je bilo kontra toga,a vidite rezultat toga veceras, JEDNOSTAVNO VELICANSTVENO!!!
O Neuer-u ne treba trositi puno rijeci najjaci na svijetu
Alaba promasio penal, malo je grijesio,pa moze se svakome desiti da nema svoj dan, ali radi toga ga odmah srozati i proglasiti pickiccom ee jbg, to nisam ocekivao od nasih navijaca, to mi je vise Real Madrid navijaci!!!
Cini mi se da je Neutral napisao kako ovaj Bayern nije bolji od proslogodisnjeg Bayerna... sto bi svabo rekao "JAIN" ni da ni ne. Prva je sezona Pep-u poslije City-a prvi ozbiljni protivnik,a uz to prva najbitnija utakmica u cijeloj sezoni! S vremenom to moze postajati samo bolje, nikako gore, a trenutno je to jako dobro. Toliko dobro da se ne smijemo puno zaliti.
DA ne duljim vise...
Stern des Südens
Tako i treba,bez provokacija i sličnih zahebancija.AllGunsBlazing je napisao/la:Cestitam na pobjedi
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovim bi ti želio sve sprati, ali ne ide to baš tako.bega_afc je napisao/la: Drugo poluvrijeme nema smisla komentarisat, ovakve utakmice ne prastaju igraca manje.
Osim što nije vrijedno komentarisanja, malo sam se zamislio i sebi prikazao nekakvu sliku šta bi se desilo sa igrom Bayerna da im se desi slična situacija.
Stvarno ne vjerujem da bi ovako nemoćni bili (kao što je Arsenal bio u nastavku meča) i ne treba krivca tražiti samo u sudijama i lošoj sudbini/sreći, nego baš tad treba pokazati snagu/mišiće, koje vaša ekipa evidentno nema.
Hvala na čestitkama.
Vom Jäger zum Gejagten
rob do bagro je napisao/la:Muller mora popraviti slavlje nakon gola jbm trunje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma da je Bayern protiv BVB-a dobio crveni tu bi bio kraj. Recimo Arsenal od prije 8 godina je bio predobra ekipa, cak su sa crvenim bili bolji od Barce, ali na kraju tesko ej odigrati skoro sat vremena sa igracem manje. Posebno protiv Njemaca. Uz to dodaj Ozila koji je trcao samo na papiru i to je to.
Celik!3,2,2.
- anelbavarac
- Kontakt:
Mene najvise raduje,sto ovo nije ni blizu pravog Bayerna.
Bez najvaznijeg igraca se igralo veceras, to se itekako osjetilo,Alaba totalno mrtav bez Riberya, jednostavno njih dvojica ne mogu jedan bez drugog
Povratkom Bastiana i Riberya, imacemo potpunu ekipu na raspolaganju,,a to bi se trebalo desiti tacno pred revans,da obojica budu 100% spremni.
Bez najvaznijeg igraca se igralo veceras, to se itekako osjetilo,Alaba totalno mrtav bez Riberya, jednostavno njih dvojica ne mogu jedan bez drugog
Povratkom Bastiana i Riberya, imacemo potpunu ekipu na raspolaganju,,a to bi se trebalo desiti tacno pred revans,da obojica budu 100% spremni.
Astren je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Muller mora popraviti slavlje nakon gola jbm trunje.![]()
pa pravi profesionalac, nema on vremena da se zamara finesama
Bitno je da raširi svoje žvalje i to je znak da svi skačemo.
Istina da ovakav kuler i fin pričljivac/sagovornik (sudeći po intervjuima) nema bolje slavlje/proslavu gola.
Hm, to mu je možda jedina mahana pored toga što je šeprtlja.
Vom Jäger zum Gejagten
Gledo si sigurno i utakmicu sinoc. Sve preslikano. Nesto nisam vidio ni da su Seici uspjeli uradit nesto vise. Ako mislis da bi Bajern u ovakvoj utakmici uspio odradit nesto drugacije, grdno se varas. Nije Vrbanjusa na drugoj strani. Fin rezultat, vec sam to reko, ali daleko od gotovog.geronimo je napisao/la:Ovim bi ti želio sve sprati, ali ne ide to baš tako.bega_afc je napisao/la: Drugo poluvrijeme nema smisla komentarisat, ovakve utakmice ne prastaju igraca manje.
Osim što nije vrijedno komentarisanja, malo sam se zamislio i sebi prikazao nekakvu sliku šta bi se desilo sa igrom Bayerna da im se desi slična situacija.
Stvarno ne vjerujem da bi ovako nemoćni bili (kao što je Arsenal bio u nastavku meča) i ne treba krivca tražiti samo u sudijama i lošoj sudbini/sreći, nego baš tad treba pokazati snagu/mišiće, koje vaša ekipa evidentno nema.
Hvala na čestitkama.
- sudzuka123
- Kontakt:
Nešto si neraspoložen za jeftino trollanje (ako se to može i nazvati trollanjem) nakon večerašnje igre?bega_afc je napisao/la:Gledo si sigurno i utakmicu sinoc. Sve preslikano. Nesto nisam vidio ni da su Seici uspjeli uradit nesto vise. Ako mislis da bi Bajern u ovakvoj utakmici uspio odradit nesto drugacije, grdno se varas. Nije Vrbanjusa na drugoj strani. Fin rezultat, vec sam to reko, ali daleko od gotovog.geronimo je napisao/la:Ovim bi ti želio sve sprati, ali ne ide to baš tako.bega_afc je napisao/la: Drugo poluvrijeme nema smisla komentarisat, ovakve utakmice ne prastaju igraca manje.
Hvala na čestitkama.
Ma daj odmori se malo.bega_afc je napisao/la:Gledo si sigurno i utakmicu sinoc. Sve preslikano. Nesto nisam vidio ni da su Seici uspjeli uradit nesto vise. Ako mislis da bi Bajern u ovakvoj utakmici uspio odradit nesto drugacije, grdno se varas. Nije Vrbanjusa na drugoj strani. Fin rezultat, vec sam to reko, ali daleko od gotovog.
Poceo si lupat pravo. Ovo je gotovo sve prije nego li je i pocelo. Arsenal nije imao sansi u dvomecu ni 15%
Bayo u Munchenu moze izgubit samo ako im opet pijani igraci izadju na teren
Kad sam vidio rotacije u drugom poluvremenu postao sam zabrinut,Martinez na stoperu rekoh evo belaja ako neko od brzanera iz Arsenala krene u kontru.
Odigrao je dosta kvaltetno, jest da i nije imao nešto posla jer je veza 90% vremena imala loptu tako da Arsenal nije bio u mogućnoti složiti kontru.
Nego kad će nas Uli obradovati sa vješću o produženju ugovora sa Kroosom.
Odigrao je dosta kvaltetno, jest da i nije imao nešto posla jer je veza 90% vremena imala loptu tako da Arsenal nije bio u mogućnoti složiti kontru.
Nego kad će nas Uli obradovati sa vješću o produženju ugovora sa Kroosom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam stalno govorio da Javi i na stoperu može biti dobar... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A kako si se bio ukakio prije penala. Jesul izdrzale pelene...sudzuka123 je napisao/la:
Nešto si neraspoložen za jeftino trollanje (ako se to može i nazvati trollanjem) nakon večerašnje igre?
Ne zaboravi da u revansu igra Ribery kojeg si ti ovdje lijepo izvrijedjao.Ha jesu li ti jos kobasice u glavi ili si skontao da arsenalčić DIVU ne moze nistabega_afc je napisao/la:Cestitke pojedincima sa teme. Dobar rezultat na kraju, ali sigurno nedovljan da se opusteno odigra druga utakmica. Arsenal se nece predat, u to sam uvjeren, pogotovo zbog ovakvog spleta okolnosti koje su se veceras izdesavale. Daleko je ovo veceras izgledalo od najbolje ekipe u svijetu trenutno, sto ste vidim kroz komentare i sami skontali. Jos jednu stvar sam siguran, da ste se dobro zamislili prije onog penala i da vam nije bilo nimalo svejedno. Imali ste veceras vise srece i to je bilo to. Drugo poluvrijeme nema smisla komentarisat, ovakve utakmice ne prastaju igraca manje.
VOLIM BAYERN
Tesko da je tako. Spor je dosta a Peponja preferira visoko postavljenu odbranu i to moze napravit probleme samo takve...effe_sa je napisao/la:Ja sam stalno govorio da Javi i na stoperu može biti dobar...
Možda bi bio kraj, ne znam kako bi to na kraju izgledalo, ali vjeruj mi da bi barem pružili otpor, drugim riječima pokušali napasti.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma da je Bayern protiv BVB-a dobio crveni tu bi bio kraj. Recimo Arsenal od prije 8 godina je bio predobra ekipa, cak su sa crvenim bili bolji od Barce, ali na kraju tesko ej odigrati skoro sat vremena sa igracem manje. Posebno protiv Njemaca. Uz to dodaj Ozila koji je trcao samo na papiru i to je to.
Mnogima je poznato da ovim načinom igre Bayern (kao i Barca) umrtvljuje i izmara protivnika i da protivnicima ponestane snage pri samoj završnici. Ipak se Arsenalu to previše rano desilo.
Ja ti ponovo kažem, nema šanse da se desi da na ovakav način budu izdominirani na domaćem terenu pa makar im falila dva igrača.bega_afc je napisao/la: Ako mislis da bi Bajern u ovakvoj utakmici uspio odradit nesto drugacije, grdno se varas. Nije Vrbanjusa na drugoj strani. Fin rezultat, vec sam to reko, ali daleko od gotovog.
Ali eto...možda se nekad i uvjerimo.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.