FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Rastavili smo Arsenal na proste faktore,naravno očekivano.
Po meni Kroos igrač utakmice,pasove dijeli ko rukom on je prelomio meč.
Mislim da je večerašnjom partijom dobio produženje ugovora od Ulija,sigruno se neće štediti.
Alaba jedna od lošijh partija i fkt ne znam zato Kroos nije pucao penal on mi se čini kao najsigurniji.
Imao sam neki predosjećaj da će Muller blijesnuti večeras,Mandžo neprimjetan.
Manuel Neuer - TITAN
Riješili smo većinu posla već u Londonu, sad nam ostaje da ih dotučemo u Minhenu.
Po meni Kroos igrač utakmice,pasove dijeli ko rukom on je prelomio meč.
Mislim da je večerašnjom partijom dobio produženje ugovora od Ulija,sigruno se neće štediti.
Alaba jedna od lošijh partija i fkt ne znam zato Kroos nije pucao penal on mi se čini kao najsigurniji.
Imao sam neki predosjećaj da će Muller blijesnuti večeras,Mandžo neprimjetan.
Manuel Neuer - TITAN
Riješili smo većinu posla već u Londonu, sad nam ostaje da ih dotučemo u Minhenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
Ocekivana i zasluzena pobjeda.Utakmicu je odlucio Szczęsny.Hvala mu na tome.Kroos igrac utakmice.Neuer fantastican.Mora se priznati lijepa podrska domacih navijaca,puno puno bolja nego Cityevih vs Barce i naravno nasih koji su opet napravili fantastican stimmung.Vidim forumas Prle spominje Boatenga.Apsolutno se slazem.Prosjecan igrac i veliki kikser.Nikad od njega svjetske klase.Samo mi,navijaci Bayerna koji gledamo nasu svaku tekmu znamo koliko Ribery znaci ovoj ekipi.Jednostavno to nije ista ekipa,s njim i bez njega.U uzvratu treba biti ozbiljan pristup,maksimalna koncentriranost i obrana mora odigrati dobro i nece biti nikakvih problema.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- legenda reala
- Kontakt:
e jbg sadSaurman je napisao/la:Rastavili smo Arsenal na proste faktore,naravno očekivano..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- gerdmuller
- Kontakt:
Pa mislio je na 2 poluvrijemelegenda reala je napisao/la:e jbg sadSaurman je napisao/la:Rastavili smo Arsenal na proste faktore,naravno očekivano..
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
U principu sam zadovoljan rezultatom ali igra moze biti mnogo bolja,a mislim i da je Pep veceras vidio neke stvari i da ce ih ispravit u buducnosti.Sto se mene tice jedino nisam zadovoljan Alabom i Thiagom,puno sam od njih ocekivao ali veceras nisu imali ni trunke hrabrosti da nesto ucine sami,bacali su loptu kao da je vruc krompir
Jedva cekam revans,mislim da cemo uzivat vise nego veceras

Jedva cekam revans,mislim da cemo uzivat vise nego veceras

Zadnja izmjena: autogol, dana/u 20 feb 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
Veceras nekoliko igraca koji su odigrali ispod svog nivoa.
1.Mandzo neprimjetan, vise pricao nego sto je igrao.
2.Alaba,uz promasen penal, imao nekoliko pogresnih dodavanja, totalno van utakmice.
3.Boateng, ispodprosjecan,morao je biti zamijenjen na poluvremenu.
4.Thiago, meni iskreno nije jasna njegova uloga u vecerasnjem mecu
Eto da malo kritikujem jbg. halalite
1.Mandzo neprimjetan, vise pricao nego sto je igrao.
2.Alaba,uz promasen penal, imao nekoliko pogresnih dodavanja, totalno van utakmice.
3.Boateng, ispodprosjecan,morao je biti zamijenjen na poluvremenu.
4.Thiago, meni iskreno nije jasna njegova uloga u vecerasnjem mecu
Eto da malo kritikujem jbg. halalite
Zar nismo,vile ih nosale više od sat vremena,18 šuteva u okvir,stative.Rezulat je mnogo biti mnogo uvjeljiviji.legenda reala je napisao/la:e jbg sadSaurman je napisao/la:Rastavili smo Arsenal na proste faktore,naravno očekivano..
Arsenal je dobro parirao 15tak min i to je sve.
St reci za samu tekmu,rutisniski odigrano ali ni lose ni blizu prave igre bayerna kako inace igra.Prvih 5,20 minuta pruzio vise nego dostojan otpor,,od 20 pa nadalje lagana uspostava dominacije do samoga kraja ,narocito nakon crvenog scesnog, sto se i ocekivalo nakon toga .STo se tice same igre bayerna veom lose igra odigrana iznenadilo me iskreno bez bobicajne agresivnosti presinga,preveliko meljanje lopte ,a opet ne mozes se zamjerini ni wengeru jer je povezao neke stvari koje su nas u polovini prvog poluvremena kocile,na srecu od tada pa do samoga karaja nasli smo neki recept igrao je samo jedan tim.
Sto se tice aktera tekme sa nase strane snajper ,momcina momacki odradio tekmu kako treba zapecatio pogotkom,roben takodje vrlo dobar mada sam ocekivao malo vise ,al opet sav teret je bio pao na njegovu stranu ,gece skoro solidan ali sikreno nije dao ono sto se ocekivalo od njega ,bez znacajnih prodora ,dobar dio tekme je bio pasivan ,mandzo indisponiran lose izdanje,miler al to g cojka ama bas nikad aali bas nikada ne treba otpisati ,mnogi bi dali guzice da imaju jednog milera .
,kako me je cigo tiago iznervirao pa to nije normalno uz alabu i najgori na terenu covjek je defanzivo operiran zato su nas i arsici namucili prvih 20 minuta jer nema one uobicajnosti koj svajni lili lahm rade kada su na toj poziciji,covjek uz duzno postovanje i njegovu kvalitetu ne moze aposlutno igrati jace tekme javi i svajni se moraju rotirati dok cigi davati laske tekme za njega ima vremena ima potencijal ima sve ali mora jos dosta raditi narocito na polju defanzive,
Alaba nikad losiji ,dugo vremena ne pmatim da je ovako lose odigrao ,kao sto neki spomenuise sam je bio nije tu toliko bilo potpore koja inace biva kada je ribac ali morao je opet puno bolje odigrati ,sto se tice boe.tu je odmah rame uz ream sa cigom i alabom ,napravio je par malo jacih i naivnih gresaka medju kojima je posebno istaknuti penal.Dante sta da kazem za njega dobra odigrana tekam ,ne zanm momci za vas ali meni nekako dante djeluje da je izgubio na brzini u odnosu na proslu sezonu ,ne zavisno od trkackih sposobnosti arsice veceranje navale.
Noer KRALJ golmana.
Sve u svemu rezultatom sam zadovoljan mogo je se jos mozda jedan gol uvaliti ,ali eto dobro je i ovako jako dobar kapital pre revanss,arsenal je svoje sanse sveo na minimum ,tesko da mogu nesto slicno ponoviti kao prosle sezone ,necu da kazem da nece se boriti i dati sve od sebe ,jer ovaj arsic je jaci i iskusiniji u odnosu na proslu sezonu, puno ozbiljnije pristupio mecu pokazli su karakter bar u odredjenom periodu.
Kazem arsic ima minimalne sanse za dalje pa cak i uz povratak aretete i remzia,kod nas se vracaju ribac ,i general koji uz duzno postovanje lahmu i cigi mora igrati na datoj poziciji ipak je on majstor svoga faha.
Sto se tice aktera tekme sa nase strane snajper ,momcina momacki odradio tekmu kako treba zapecatio pogotkom,roben takodje vrlo dobar mada sam ocekivao malo vise ,al opet sav teret je bio pao na njegovu stranu ,gece skoro solidan ali sikreno nije dao ono sto se ocekivalo od njega ,bez znacajnih prodora ,dobar dio tekme je bio pasivan ,mandzo indisponiran lose izdanje,miler al to g cojka ama bas nikad aali bas nikada ne treba otpisati ,mnogi bi dali guzice da imaju jednog milera .
Alaba nikad losiji ,dugo vremena ne pmatim da je ovako lose odigrao ,kao sto neki spomenuise sam je bio nije tu toliko bilo potpore koja inace biva kada je ribac ali morao je opet puno bolje odigrati ,sto se tice boe.tu je odmah rame uz ream sa cigom i alabom ,napravio je par malo jacih i naivnih gresaka medju kojima je posebno istaknuti penal.Dante sta da kazem za njega dobra odigrana tekam ,ne zanm momci za vas ali meni nekako dante djeluje da je izgubio na brzini u odnosu na proslu sezonu ,ne zavisno od trkackih sposobnosti arsice veceranje navale.
Noer KRALJ golmana.
Sve u svemu rezultatom sam zadovoljan mogo je se jos mozda jedan gol uvaliti ,ali eto dobro je i ovako jako dobar kapital pre revanss,arsenal je svoje sanse sveo na minimum ,tesko da mogu nesto slicno ponoviti kao prosle sezone ,necu da kazem da nece se boriti i dati sve od sebe ,jer ovaj arsic je jaci i iskusiniji u odnosu na proslu sezonu, puno ozbiljnije pristupio mecu pokazli su karakter bar u odredjenom periodu.
Kazem arsic ima minimalne sanse za dalje pa cak i uz povratak aretete i remzia,kod nas se vracaju ribac ,i general koji uz duzno postovanje lahmu i cigi mora igrati na datoj poziciji ipak je on majstor svoga faha.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 19 feb 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- el-fighter
- Kontakt:
Treba napomenuti da vec 5 utakmica zaredom nismo primili gol
I zaboravio sam pohvaliti Lahma, dvije asistencije veceras.
I zaboravio sam pohvaliti Lahma, dvije asistencije veceras.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cestitke pojedincima sa teme. Dobar rezultat na kraju, ali sigurno nedovljan da se opusteno odigra druga utakmica. Arsenal se nece predat, u to sam uvjeren, pogotovo zbog ovakvog spleta okolnosti koje su se veceras izdesavale. Daleko je ovo veceras izgledalo od najbolje ekipe u svijetu trenutno, sto ste vidim kroz komentare i sami skontali. Jos jednu stvar sam siguran, da ste se dobro zamislili prije onog penala i da vam nije bilo nimalo svejedno. Imali ste veceras vise srece i to je bilo to. Drugo poluvrijeme nema smisla komentarisat, ovakve utakmice ne prastaju igraca manje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Hvala normalnim navijacima Arsenala na cestitkama, ja maloprije otisao tamo na pdf Arsenala i kazem bio je jednak Arsenal do crvenog lik me napadeAllGunsBlazing je napisao/la:Cestitam na pobjedi
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Arsenal je igrao do 25 minute od tada pa do samoga kraj bila je dominacija bayerna .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Cestitke i od mene. U prvom poluvremenu je utakmica bila potpuno otvorena, dok o drugom ne treba trositi rijeci. Ostati sa igracem manje protiv ovakve ekipe je potpisivanje smrtne presude samome sebi.
Cujemo se poslije revansa.
Cujemo se poslije revansa.
Cestitke za pobjedu naravno to je najbitnije,da smo jednom nogom vec duboko zagazili u cetvrtfinale. Pep me je ocarao, najprije sa pocetnim sastavom,gdje se oslonio na provjereni recept u koji mi se jedino nije Alcantara uklapao,jer smo sa njim previse ofanzivni,u takvom sastavu bi radije volio vidjeti Schweini-a nego Tiaga!!!
Zatim, citam kritike za Javi-a, pa on je doveden pred svrsen cin, a to je da nakon nekoliko mjeseci pauze i svega par utakmica koje je odigrao pruzi partiju kakvu je pruzao protiv Juventusa, Barcelone i ostalih ekipa prosle sezone, e jbg ne moze!!! I necemo biti nezahvalni!
Pocetak drugog poluvremena, sa izmjenom Rafinhe i Boatenga, te odlaskom Lahm-a na poziciju zadnjjeg veznog se tek moglo vidjeti sta je Pep uspio napraviti od Bayern-a! Znaci po meni je to jedan projekat koji je covjek poceo forsirati od kako je dosao, i skoro 90% ljudi je bilo kontra toga,a vidite rezultat toga veceras, JEDNOSTAVNO VELICANSTVENO!!!
O Neuer-u ne treba trositi puno rijeci najjaci na svijetu
Alaba promasio penal, malo je grijesio,pa moze se svakome desiti da nema svoj dan, ali radi toga ga odmah srozati i proglasiti pickiccom ee jbg, to nisam ocekivao od nasih navijaca, to mi je vise Real Madrid navijaci!!!
Cini mi se da je Neutral napisao kako ovaj Bayern nije bolji od proslogodisnjeg Bayerna... sto bi svabo rekao "JAIN" ni da ni ne. Prva je sezona Pep-u poslije City-a prvi ozbiljni protivnik,a uz to prva najbitnija utakmica u cijeloj sezoni! S vremenom to moze postajati samo bolje, nikako gore, a trenutno je to jako dobro. Toliko dobro da se ne smijemo puno zaliti.
DA ne duljim vise...
Zatim, citam kritike za Javi-a, pa on je doveden pred svrsen cin, a to je da nakon nekoliko mjeseci pauze i svega par utakmica koje je odigrao pruzi partiju kakvu je pruzao protiv Juventusa, Barcelone i ostalih ekipa prosle sezone, e jbg ne moze!!! I necemo biti nezahvalni!
Pocetak drugog poluvremena, sa izmjenom Rafinhe i Boatenga, te odlaskom Lahm-a na poziciju zadnjjeg veznog se tek moglo vidjeti sta je Pep uspio napraviti od Bayern-a! Znaci po meni je to jedan projekat koji je covjek poceo forsirati od kako je dosao, i skoro 90% ljudi je bilo kontra toga,a vidite rezultat toga veceras, JEDNOSTAVNO VELICANSTVENO!!!
O Neuer-u ne treba trositi puno rijeci najjaci na svijetu
Alaba promasio penal, malo je grijesio,pa moze se svakome desiti da nema svoj dan, ali radi toga ga odmah srozati i proglasiti pickiccom ee jbg, to nisam ocekivao od nasih navijaca, to mi je vise Real Madrid navijaci!!!
Cini mi se da je Neutral napisao kako ovaj Bayern nije bolji od proslogodisnjeg Bayerna... sto bi svabo rekao "JAIN" ni da ni ne. Prva je sezona Pep-u poslije City-a prvi ozbiljni protivnik,a uz to prva najbitnija utakmica u cijeloj sezoni! S vremenom to moze postajati samo bolje, nikako gore, a trenutno je to jako dobro. Toliko dobro da se ne smijemo puno zaliti.
DA ne duljim vise...
Stern des Südens
Tako i treba,bez provokacija i sličnih zahebancija.AllGunsBlazing je napisao/la:Cestitam na pobjedi
Ovim bi ti želio sve sprati, ali ne ide to baš tako.bega_afc je napisao/la: Drugo poluvrijeme nema smisla komentarisat, ovakve utakmice ne prastaju igraca manje.
Osim što nije vrijedno komentarisanja, malo sam se zamislio i sebi prikazao nekakvu sliku šta bi se desilo sa igrom Bayerna da im se desi slična situacija.
Stvarno ne vjerujem da bi ovako nemoćni bili (kao što je Arsenal bio u nastavku meča) i ne treba krivca tražiti samo u sudijama i lošoj sudbini/sreći, nego baš tad treba pokazati snagu/mišiće, koje vaša ekipa evidentno nema.
Hvala na čestitkama.
Vom Jäger zum Gejagten
rob do bagro je napisao/la:Muller mora popraviti slavlje nakon gola jbm trunje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma da je Bayern protiv BVB-a dobio crveni tu bi bio kraj. Recimo Arsenal od prije 8 godina je bio predobra ekipa, cak su sa crvenim bili bolji od Barce, ali na kraju tesko ej odigrati skoro sat vremena sa igracem manje. Posebno protiv Njemaca. Uz to dodaj Ozila koji je trcao samo na papiru i to je to.
Celik!3,2,2.
- anelbavarac
- Kontakt:
Mene najvise raduje,sto ovo nije ni blizu pravog Bayerna.
Bez najvaznijeg igraca se igralo veceras, to se itekako osjetilo,Alaba totalno mrtav bez Riberya, jednostavno njih dvojica ne mogu jedan bez drugog
Povratkom Bastiana i Riberya, imacemo potpunu ekipu na raspolaganju,,a to bi se trebalo desiti tacno pred revans,da obojica budu 100% spremni.
Bez najvaznijeg igraca se igralo veceras, to se itekako osjetilo,Alaba totalno mrtav bez Riberya, jednostavno njih dvojica ne mogu jedan bez drugog
Povratkom Bastiana i Riberya, imacemo potpunu ekipu na raspolaganju,,a to bi se trebalo desiti tacno pred revans,da obojica budu 100% spremni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.