https://vine.co/v/MZjJ3n2zW6P (backstage German Sky Sports Studio)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Odmah mu se muda ohladise.thulkazal je napisao/la:Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa

Ne kontas.proFCB je napisao/la:De mi reci samo koja je to ekipa procitala igru Bayerna prosle sezone???schweinsteiger je napisao/la:Takodjer,bilo je kljucno unijeti radikalne promjene u sistem igre,jer je igra vec bila procitana i prije ili kasnije bi dosla ekipa koja moze fizicki i trkacki parirati Bayernu i zaustavili bi nas.
Chuckie je napisao/la:PEP nacin tvoje komunikacije govori mnogo o tebi. Cemu bahatost i nadmenost u svakom tvom postu? Svaki post ti je na ivici intervenisanja moderacije.
Ona tvoja izvala je postala predmet zajebancije cijelog foruma upravo zbog takvih postova, ne samoh lapsusa koji se svakom moze desiti.
Ohladi brate.
 ,ti mozes misliti sta god hoces tvoje pravo ja sam rekao ono smo mislim o vama  i to   ,najvise imate od svih forumasa svih pdf, banovanih  trajno ili veoma cesto ,ja nesto ne vidjeh da je ljudim bilo nesto smjesno izuzev tebe i jos 3,4 diletanta sa pdf arsenal,ali otom potom helem nejse.
   ,ti mozes misliti sta god hoces tvoje pravo ja sam rekao ono smo mislim o vama  i to   ,najvise imate od svih forumasa svih pdf, banovanih  trajno ili veoma cesto ,ja nesto ne vidjeh da je ljudim bilo nesto smjesno izuzev tebe i jos 3,4 diletanta sa pdf arsenal,ali otom potom helem nejse.

Odmah dvije dobre vijesti u jednoj recenici. Treba sad imati posebno dobar monitoring u Belgiji, izbacuju te talente kao na tracigerdmuller je napisao/la:Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
Istina ziva, kada pogledamo kakvu zastrasujucu reprezentaciju imaju,pogotovo to su sve mladi momci,ukratko igracine u najavi.Astren je napisao/la:Odmah dvije dobre vijesti u jednoj recenici. Treba sad imati posebno dobar monitoring u Belgiji, izbacuju te talente kao na tracigerdmuller je napisao/la:Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
Manje vise, moze se reci kombinacija domaceg i talenta malih azilanataanelbavarac je napisao/la: Istina ziva, kada pogledamo kakvu zastrasujucu reprezentaciju imaju,pogotovo to su sve mladi momci,ukratko igracine u najavi.
Nadarena nacija nema sta,treba posebnu paznju obrati't na njihovu teritoriju.
Svakako... Hazard Fellaini,Dembele,Chadli...Astren je napisao/la:Manje vise, moze se reci kombinacija domaceg i talenta malih azilanata

Moja greska,negdje sam pobrkao da i on ima ovog imigrantskog porijekla,ali to nije bitno toliko.gruezi je napisao/la:Anele hazard nije imigrant nego je autohtoni belgijanac. Generalno najvece sanse od njihovih nadolazecih talenata da postanu vrhunski igraci imaju; denis praet,massimo bruno(oba anderlecht),maxime lestiene(brugge),I edenov brat thorgan.

dr.adnan je napisao/la:Dok me Saurman nije pretek'o
Kroos je u toku meča napravio 148 preciznih dodavanja, što je samo za 10 (slovima DESET) manje od ukupnih preciznih dodavanja svih igrača Arsenala. Slabo, brate, slabo izdanje Kroosa...

Koji kralj.thulkazal je napisao/la:Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.