FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 20 feb 2014, 17:45

Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa :mrgreen:

https://vine.co/v/MZjJ3n2zW6P (backstage German Sky Sports Studio)

Chuckie
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la Chuckie » 20 feb 2014, 17:50

PEP nacin tvoje komunikacije govori mnogo o tebi. Cemu bahatost i nadmenost u svakom tvom postu? Svaki post ti je na ivici intervenisanja moderacije.

Ona tvoja izvala je postala predmet zajebancije cijelog foruma upravo zbog takvih postova, ne samog lapsusa koji se svakom moze desiti.

Ohladi brate.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 feb 2014, 17:54

thulkazal je napisao/la:Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa :mrgreen:

Odmah mu se muda ohladise. :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 feb 2014, 17:55

proFCB je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Takodjer,bilo je kljucno unijeti radikalne promjene u sistem igre,jer je igra vec bila procitana i prije ili kasnije bi dosla ekipa koja moze fizicki i trkacki parirati Bayernu i zaustavili bi nas.
De mi reci samo koja je to ekipa procitala igru Bayerna prosle sezone???
Ne kontas.
Naglasak na >prije ili kasnije bi dosla<.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 feb 2014, 18:04

Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 18:10

Chuckie je napisao/la:PEP nacin tvoje komunikacije govori mnogo o tebi. Cemu bahatost i nadmenost u svakom tvom postu? Svaki post ti je na ivici intervenisanja moderacije.

Ona tvoja izvala je postala predmet zajebancije cijelog foruma upravo zbog takvih postova, ne samoh lapsusa koji se svakom moze desiti.

Ohladi brate.

Ovakvom komunikacijom se obracam iskljucivo tebi jer si to trazio ,jer sa djecom nemoze normalno razgovarti kada predju u necemu granicu nego malo naruzitii , sine zaboli me ona stvar sta ti mislis i tvoji diletanti sa pdf arsica i slicni vama meni forum nije zivot ako je tebi onda mi te je stvarno zao :cry: ,ti mozes misliti sta god hoces tvoje pravo ja sam rekao ono smo mislim o vama i to ,najvise imate od svih forumasa svih pdf, banovanih trajno ili veoma cesto ,ja nesto ne vidjeh da je ljudim bilo nesto smjesno izuzev tebe i jos 3,4 diletanta sa pdf arsenal,ali otom potom helem nejse.

Reci cu ti sine ako znas i zelis pisati o nogometu, bayernu ili nesto u vezi toga dobrodosao u razumnim i normalnim dialoskim okvirima ,ako ces svoje djecije gluposti pisati lijepo te molim na kulturan fin nacin da ne dolazis ili da me uzimas u usta .Imas mahanje
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2014, 18:15

slika

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 feb 2014, 18:54

[quote="Saurman"]slika

Kaos iza gola 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 feb 2014, 19:22

gerdmuller je napisao/la:Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
Odmah dvije dobre vijesti u jednoj recenici. Treba sad imati posebno dobar monitoring u Belgiji, izbacuju te talente kao na traci

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 feb 2014, 19:31

Astren je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
Odmah dvije dobre vijesti u jednoj recenici. Treba sad imati posebno dobar monitoring u Belgiji, izbacuju te talente kao na traci
Istina ziva, kada pogledamo kakvu zastrasujucu reprezentaciju imaju,pogotovo to su sve mladi momci,ukratko igracine u najavi.
Nadarena nacija nema sta,treba posebnu paznju obrati't na njihovu teritoriju.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 feb 2014, 19:43

anelbavarac je napisao/la: Istina ziva, kada pogledamo kakvu zastrasujucu reprezentaciju imaju,pogotovo to su sve mladi momci,ukratko igracine u najavi.
Nadarena nacija nema sta,treba posebnu paznju obrati't na njihovu teritoriju.
Manje vise, moze se reci kombinacija domaceg i talenta malih azilanata

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 feb 2014, 19:49

Astren je napisao/la:Manje vise, moze se reci kombinacija domaceg i talenta malih azilanata
Svakako... Hazard Fellaini,Dembele,Chadli...
Izgleda imaju strasan omladinski pogon,jer sve su to momci manje-vise koji su odrasli u Belgiji,i na vrijeme ih ovi zapazili i uzeli pod svoje.
Ne bi me iznenadilo da dodju do polufinala na SP.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 feb 2014, 20:11

Anele hazard nije imigrant nego je autohtoni belgijanac. Generalno najvece sanse od njihovih nadolazecih talenata da postanu vrhunski igraci imaju; denis praet,massimo bruno(oba anderlecht),maxime lestiene(brugge),I edenov brat thorgan.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 feb 2014, 20:31

Drago mi je radi Buyte , zasluzio je taj barem to, i da bude uvijek tu oko Bayerna.

Dolaze novi klinci i novi igraci, ali je bitno zadrzati ljude podobne za klub, a siguran sam da on Bayu ne bi nikad iznevjerio makar mu se radilo o zivotu :D :D :D :D :oops: :oops:

Bice zanimljivo pratit nastavak sezone u Ligi sampiona, jer je Bundesliga prekucana, i tu igrace treba cuvati :)

Treba odigrati i u Minhenu na najboljem nivou, i onda sigurno obezbjediti prolaz dalje, i da vidimo ko dalje najvise strepi od Bayerna :D :D
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 feb 2014, 20:34

gruezi je napisao/la:Anele hazard nije imigrant nego je autohtoni belgijanac. Generalno najvece sanse od njihovih nadolazecih talenata da postanu vrhunski igraci imaju; denis praet,massimo bruno(oba anderlecht),maxime lestiene(brugge),I edenov brat thorgan.
Moja greska,negdje sam pobrkao da i on ima ovog imigrantskog porijekla,ali to nije bitno toliko.
Ja sam rekao da je ova generacija iako jako mlada,ima sve predispozicije,da napravi dobre rezultate u narednim godinama, tj. vec su izgradjeni kao igraci.

A ove sto si nabrojao cuo sam za njih,ali ih nisam gledao,tako da ne mogu nesto previse reci o nabrojanim imenima.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 feb 2014, 21:10

Dok me Saurman nije pretek'o :-)
Kroos je u toku meča napravio 148 preciznih dodavanja, što je samo za 10 (slovima DESET) manje od ukupnih preciznih dodavanja svih igrača Arsenala. Slabo, brate, slabo izdanje Kroosa...
Sent from my Philips Smart TV.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 feb 2014, 21:57

dr.adnan je napisao/la:Dok me Saurman nije pretek'o :-)
Kroos je u toku meča napravio 148 preciznih dodavanja, što je samo za 10 (slovima DESET) manje od ukupnih preciznih dodavanja svih igrača Arsenala. Slabo, brate, slabo izdanje Kroosa...
slika :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2014, 23:07

Arjen pred potpisom novog ugovora možda se i ozvaniči poslije Hannovera.
Prema priči Pepa se da zaključiti da Kroos ostaje u Bayernu,Kalle i Uli će mu podebljati ugovor.
Jest da me iznervirao sa onim bacanjem rukavica al' nakon partije na Emiratesu sve sam mu oprostio.

thulkazal je napisao/la:Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa :mrgreen:

Koji kralj. :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 feb 2014, 23:20

Arsene Wenger: "Nije crveni bio, nije ni penal bio. Robben je simulirao, u ovoj utakmici je islo sve protiv nas. Mi smo trebali voditi 3-0."

Kakav trener takvi i navijaci, cisto i posteno ;)
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2014, 23:23

Wenger se zadnji mjesec samo ofira sa ovim izjavama.Umjesto da čestita suparniku on traži opravdanje preko sudija.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.