https://vine.co/v/MZjJ3n2zW6P (backstage German Sky Sports Studio)
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa
FC Bayern München
PEP nacin tvoje komunikacije govori mnogo o tebi. Cemu bahatost i nadmenost u svakom tvom postu? Svaki post ti je na ivici intervenisanja moderacije.
Ona tvoja izvala je postala predmet zajebancije cijelog foruma upravo zbog takvih postova, ne samog lapsusa koji se svakom moze desiti.
Ohladi brate.
Ona tvoja izvala je postala predmet zajebancije cijelog foruma upravo zbog takvih postova, ne samog lapsusa koji se svakom moze desiti.
Ohladi brate.
- rob do bagro
- Kontakt:
Odmah mu se muda ohladise.thulkazal je napisao/la:Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne kontas.proFCB je napisao/la:De mi reci samo koja je to ekipa procitala igru Bayerna prosle sezone???schweinsteiger je napisao/la:Takodjer,bilo je kljucno unijeti radikalne promjene u sistem igre,jer je igra vec bila procitana i prije ili kasnije bi dosla ekipa koja moze fizicki i trkacki parirati Bayernu i zaustavili bi nas.
Naglasak na >prije ili kasnije bi dosla<.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- gerdmuller
- Kontakt:
Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Chuckie je napisao/la:PEP nacin tvoje komunikacije govori mnogo o tebi. Cemu bahatost i nadmenost u svakom tvom postu? Svaki post ti je na ivici intervenisanja moderacije.
Ona tvoja izvala je postala predmet zajebancije cijelog foruma upravo zbog takvih postova, ne samoh lapsusa koji se svakom moze desiti.
Ohladi brate.
Ovakvom komunikacijom se obracam iskljucivo tebi jer si to trazio ,jer sa djecom nemoze normalno razgovarti kada predju u necemu granicu nego malo naruzitii , sine zaboli me ona stvar sta ti mislis i tvoji diletanti sa pdf arsica i slicni vama meni forum nije zivot ako je tebi onda mi te je stvarno zao
Reci cu ti sine ako znas i zelis pisati o nogometu, bayernu ili nesto u vezi toga dobrodosao u razumnim i normalnim dialoskim okvirima ,ako ces svoje djecije gluposti pisati lijepo te molim na kulturan fin nacin da ne dolazis ili da me uzimas u usta .Imas mahanje
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- gerdmuller
- Kontakt:
[quote="Saurman"]
Kaos iza gola

Kaos iza gola
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Odmah dvije dobre vijesti u jednoj recenici. Treba sad imati posebno dobar monitoring u Belgiji, izbacuju te talente kao na tracigerdmuller je napisao/la:Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
- anelbavarac
- Kontakt:
Istina ziva, kada pogledamo kakvu zastrasujucu reprezentaciju imaju,pogotovo to su sve mladi momci,ukratko igracine u najavi.Astren je napisao/la:Odmah dvije dobre vijesti u jednoj recenici. Treba sad imati posebno dobar monitoring u Belgiji, izbacuju te talente kao na tracigerdmuller je napisao/la:Van Buyten vrlo vjerojatno na ljeto zavrsava karijeru i postaje skaut Bayerna.
Nadarena nacija nema sta,treba posebnu paznju obrati't na njihovu teritoriju.
Manje vise, moze se reci kombinacija domaceg i talenta malih azilanataanelbavarac je napisao/la: Istina ziva, kada pogledamo kakvu zastrasujucu reprezentaciju imaju,pogotovo to su sve mladi momci,ukratko igracine u najavi.
Nadarena nacija nema sta,treba posebnu paznju obrati't na njihovu teritoriju.
- anelbavarac
- Kontakt:
Svakako... Hazard Fellaini,Dembele,Chadli...Astren je napisao/la:Manje vise, moze se reci kombinacija domaceg i talenta malih azilanata
Izgleda imaju strasan omladinski pogon,jer sve su to momci manje-vise koji su odrasli u Belgiji,i na vrijeme ih ovi zapazili i uzeli pod svoje.
Ne bi me iznenadilo da dodju do polufinala na SP.
Anele hazard nije imigrant nego je autohtoni belgijanac. Generalno najvece sanse od njihovih nadolazecih talenata da postanu vrhunski igraci imaju; denis praet,massimo bruno(oba anderlecht),maxime lestiene(brugge),I edenov brat thorgan.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Drago mi je radi Buyte , zasluzio je taj barem to, i da bude uvijek tu oko Bayerna.
Dolaze novi klinci i novi igraci, ali je bitno zadrzati ljude podobne za klub, a siguran sam da on Bayu ne bi nikad iznevjerio makar mu se radilo o zivotu
Bice zanimljivo pratit nastavak sezone u Ligi sampiona, jer je Bundesliga prekucana, i tu igrace treba cuvati
Treba odigrati i u Minhenu na najboljem nivou, i onda sigurno obezbjediti prolaz dalje, i da vidimo ko dalje najvise strepi od Bayerna

Dolaze novi klinci i novi igraci, ali je bitno zadrzati ljude podobne za klub, a siguran sam da on Bayu ne bi nikad iznevjerio makar mu se radilo o zivotu
Bice zanimljivo pratit nastavak sezone u Ligi sampiona, jer je Bundesliga prekucana, i tu igrace treba cuvati
Treba odigrati i u Minhenu na najboljem nivou, i onda sigurno obezbjediti prolaz dalje, i da vidimo ko dalje najvise strepi od Bayerna
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Moja greska,negdje sam pobrkao da i on ima ovog imigrantskog porijekla,ali to nije bitno toliko.gruezi je napisao/la:Anele hazard nije imigrant nego je autohtoni belgijanac. Generalno najvece sanse od njihovih nadolazecih talenata da postanu vrhunski igraci imaju; denis praet,massimo bruno(oba anderlecht),maxime lestiene(brugge),I edenov brat thorgan.
Ja sam rekao da je ova generacija iako jako mlada,ima sve predispozicije,da napravi dobre rezultate u narednim godinama, tj. vec su izgradjeni kao igraci.
A ove sto si nabrojao cuo sam za njih,ali ih nisam gledao,tako da ne mogu nesto previse reci o nabrojanim imenima.
Dok me Saurman nije pretek'o 
Kroos je u toku meča napravio 148 preciznih dodavanja, što je samo za 10 (slovima DESET) manje od ukupnih preciznih dodavanja svih igrača Arsenala. Slabo, brate, slabo izdanje Kroosa...
Kroos je u toku meča napravio 148 preciznih dodavanja, što je samo za 10 (slovima DESET) manje od ukupnih preciznih dodavanja svih igrača Arsenala. Slabo, brate, slabo izdanje Kroosa...
Sent from my Philips Smart TV.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
dr.adnan je napisao/la:Dok me Saurman nije pretek'o
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Arjen pred potpisom novog ugovora možda se i ozvaniči poslije Hannovera.
Prema priči Pepa se da zaključiti da Kroos ostaje u Bayernu,Kalle i Uli će mu podebljati ugovor.
Jest da me iznervirao sa onim bacanjem rukavica al' nakon partije na Emiratesu sve sam mu oprostio.

Prema priči Pepa se da zaključiti da Kroos ostaje u Bayernu,Kalle i Uli će mu podebljati ugovor.
Jest da me iznervirao sa onim bacanjem rukavica al' nakon partije na Emiratesu sve sam mu oprostio.
Koji kralj.thulkazal je napisao/la:Reakcija King Ribery-a na gol Kroosa![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Arsene Wenger: "Nije crveni bio, nije ni penal bio. Robben je simulirao, u ovoj utakmici je islo sve protiv nas. Mi smo trebali voditi 3-0."
Kakav trener takvi i navijaci, cisto i posteno
Kakav trener takvi i navijaci, cisto i posteno
Stern des Südens
Wenger se zadnji mjesec samo ofira sa ovim izjavama.Umjesto da čestita suparniku on traži opravdanje preko sudija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.