EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Voli te tvoje Sarajevo.
Za bilo koju grupu,mi smo mediteran,jest da nas samo jedna tu opstina kaci ali tako je.FliX je napisao/la:Bosna i Hercegovina
Svedska
Norveska
Finsla
Island
Farski otoci..
P.S Za ovu grupu mi smo mediteran
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
gledaj ni hare ne pamti ovako topao februarharishp je napisao/la: Za bilo koju grupu,mi smo mediteran,jest da nas samo jedna tu opstina kaci ali tako je.

www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
U nedjelju.Cautinho je napisao/la:A kad je izvlačenje grupa?
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Jezik pregriz'o.mandraX je napisao/la:Ma daj 'vamo i Hrvate i Srbe, da pokazemo ko je gazda na Balkanu.

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma ya ba, kad ćemo ih razmontirati ako nećemo sad.mandraX je napisao/la:Ma daj 'vamo i Hrvate i Srbe, da pokazemo ko je gazda na Balkanu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Uglavnom, opet kažem kako ne bih volio komšije u grupi s nama. Eventualno bih poželio Crnogorce, ali ni oni nisu lak zalogaj. Slovenija može u svako doba dana i noći.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuj, bez problema. Pa nismo mi care San Marino, da nas se bez problema dobije.Claus je napisao/la:Srbi bi nas bez problema dobili na domaćem terenu, ali pod uslovom da imaju pravog trenera koji će koristiti najbolje što imaju.

Ne mogu oni preko noći riješiti probleme. Favoriti smo protiv bilo koje ex. Yu reprezentacije.Goalgetter je napisao/la:Cuj, bez problema. Pa nismo mi care San Marino, da nas se bez problema dobije.. Teska utakmica bi bila, ali daleko od tog da bi nas oderali Srbi.
Voli te tvoje Sarajevo.
SvastaGoalgetter je napisao/la:Cuj, bez problema. Pa nismo mi care San Marino, da nas se bez problema dobije.Claus je napisao/la:Srbi bi nas bez problema dobili na domaćem terenu, ali pod uslovom da imaju pravog trenera koji će koristiti najbolje što imaju.. Teska utakmica bi bila, ali daleko od tog da bi nas oderali Srbi.

- Goalgetter
- Kontakt:
Brace yourself, @MaGiCa i @marconato are comming.

Jesi sigurandrummer je napisao/la:Niko na ovome svijetu ne moze reci da bi nas dobio bez problema a kamo li rastimana i skandalima uzdrmana Srbija.

Sigurno da imaju bolje individualce od nas. Ako dobiju selektora koji će to znati ukomponovati u skladnu cjelinu, mogli bi postati dominatori umjesto luzera.Claus je napisao/la:ali pod uslovom da imaju pravog trenera koji će koristiti najbolje što imaju.
@Goalgetter, moje mišljenje. Za koje sam, usput, naveo određene stvari koje bi se morale poklopiti.

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Aristotel555, bavarian_bk, boki86, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, denza, dzemil, eaglebvb09, galia95, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JackW, jasmin10, JayCatwright, Jegres, Kaunas, L-Train, Lavcina, lol89, Maestro^^, mavi, Micron, MrPink, myself, nebeskasila, nerkolfc, Pirke, s4mke, SanaBosna, Sarun, Sheyi, signalidunapark, TheTruth34, travuljasSs, tuitamo, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 258 gostiju.