Nije ga zabio jos kad mu Dida poklonioMElloo je napisao/la:uu od kad ja nisam ovdje bio,svasta sam propustio![]()
![]()
Raul nije zabio gol na Bernabeu 100 dana![]()
Pipita se nikad opravit
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nije više Mandanda, sada je MANDAAAAAAAAAAANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
jbg nije ni zasluziofabio je napisao/la:Nije ga zabio jos kad mu Dida poklonioMElloo je napisao/la:uu od kad ja nisam ovdje bio,svasta sam propustio![]()
![]()
Pipita se nikad opravitjbg nije puno ni minutaze odgulio
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
lik sad kad god protivnik ima slobodni udarac ima strah konta da suta CRHusso97 je napisao/la:Nije više Mandanda, sada je MANDAAAAAAAAAAANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
Neboj se Madannnnnnnndaaaaaaaaaaaaaa nije CR
Ah odigrao 17 utakmica u Primeri i dobio nekih 700 minuta, sto je dosta glupo od Pellegrinija. Forsira previse Benzemu, koji je odigrao isto utakmica cini mi se i odigrao oko 200-300 minuta vise od Raula i zabio samo 5 golova. Jos na to sve Raula povlaci na mjesto poluspica :Sfabio je napisao/la:Nije ga zabio jos kad mu Dida poklonioMElloo je napisao/la:uu od kad ja nisam ovdje bio,svasta sam propustio![]()
![]()
Pipita se nikad opravitjbg nije puno ni minutaze odgulio
Higuain je majka za njih
Unajmio Marseille neku staru nenu da ga prije i poslije svake utakmice salijeva.fabio je napisao/la:lik sad kad god protivnik ima slobodni udarac ima strah konta da suta CRHusso97 je napisao/la:Nije više Mandanda, sada je MANDAAAAAAAAAAANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
treba mu strahu salivati
Neboj se Madannnnnnnndaaaaaaaaaaaaaa nije CR
Mandanda:Onaj Ronaldo kako je samo okrutan kako jako šuta i kako igra
R.I.P Vedran Puljić
fanatique 1899 je napisao/la:
Nije bolest sve što boli
R.I.P Vedran Puljić
lik puko kao i OMHusso97 je napisao/la:fanatique 1899 je napisao/la:
Nije bolest sve što boli
ma nije ništa gdje ih neću usporedit kad je cr u jednoj sezoni zabio više nego što će ijedan klasični napadač ikad i njih dvojica su jedini na planeti uz iniestu i ronaldinha koji su bolji od njegaCasillas je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:ma ajd samo sto ih usporedi nego i rece da su iznad RonaldaCasillas je napisao/la:Aha, moguce![]()
I koga on usporedi sa Ronaldom xD Cuj, Pipitu i Ibru hahahCrn bio, daleko je on iznad njih
da se nije napio lik
Ako je alkohol ne zamjerim mu, ako je njeno velicanstvo Cola Bony (casa vise, bubreg manje) onda mu nikad nista necu zamjeriti, ali ako nije ni jedno ni drugo, a ni grandmaderini lijekovi, onda nam je buraz puko
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
znate sta meni nije jasno a primjetio sam
....dodju neki navijaci arsenala recimo na juventusovu temu pa zaebaju..onda ovi bayernovi na arsenalovu...pa marsejovi na realovu....e kakve veze ima bayern sa arsenalom recimo i to rivalstvo..a tek marsej sa realom..pa oni mogu bit sa st.ettieneom rivali samo
....svasta 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^
Ajmo imate novu temu pod nazivom ,, real madrid the best ,, pa pisite .. Otvorio neki vjerni navijac reala .. Cak je ime malim napisao : o
Ajmo imate novu temu pod nazivom ,, real madrid the best ,, pa pisite .. Otvorio neki vjerni navijac reala .. Cak je ime malim napisao : o
- alan_kardec
- Kontakt:
pulenOTNYS_YNWA je napisao/la:^
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Odbijena zalba :S
Ma stara mi rekla da mogufanatique 1899 je napisao/la:Neznam casillas ko ti je dozvolio da reklamiras Lagumdziju po sportskom forumu....
- BlueSharks
- Kontakt:
Ni ja se s tim ne slažem, i da je neko drugi davno bi ga napao, al pošto je veliki realovac ne mogu ništa prigovoriti jbgfanatique 1899 je napisao/la:Neznam casillas ko ti je dozvolio da reklamiras Lagumdziju po sportskom forumu....
Strauss Junior
Komunjara? Ja ti preporucujem da se prikljucis FOM-u pa da vidis sta mi mislimo o tom pojmu 
edit: eto obrisan je potpis, da se ne bi i dalje zalili
edit: eto obrisan je potpis, da se ne bi i dalje zalili
da mi je znati zasto se jedna zvjezda u Spanjolskoj konstantno cuva od strane sudaca,dok se drugoj konstanto dodjeljuju crveni a pritome nema nikakvu zastitu sudacaCasillas je napisao/la:Odbijena zalba :S
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cekaj dok malo nabije staza u Primeri, mozda ga tad zastite.JameS 23 je napisao/la:da mi je znati zasto se jedna zvjezda u Spanjolskoj konstantno cuva od strane sudaca,dok se drugoj konstanto dodjeljuju crveni a pritome nema nikakvu zastitu sudacaCasillas je napisao/la:Odbijena zalba :S
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo citam da ce CR sutra biti u La Caruni..izgleda ce se cekati do zadnjeg trenutka tako porucuju iz RM.
M.City odustaje od F.Gaga
joj bilo bi dobro da ga uvalimo nekome 
M.City odustaje od F.Gaga
Uh kakvu je golcinu neki dan zabio u Kup-uBlueSharks je napisao/la:Kakav crni Cesc, ovog igrača moramo dovesti, jer ako mi ne dovedemo hoće Smrdalonci 100%. Perez odrješi kesu![]()
Dečko koji zaluđuje Španjolce
Pogledajte majstorije novog Maradone!
Sergio Canales - za njega se tuku Real, Barça, Sevilla...
U dvoboju 16. kola Primere, Racing Santander je slavio kod Seville 2:1, a junak susreta bio je 18-godišnji Sergio Canales. Predstavljamo dečka koji je srušio Sevillu i novu mladu zvijezdu španjolskog fudbala.
Sergio Canales osamnasetogodišnji je ljevonogi veznjak Racinga koji brzinom, tehnikom i osjećajem za gol podsjeća pomalo na Lionela Messija, ali i na Fernanda Torresa. Doduše, španjolski su ga mediji već počeli uspoređivati s Maradonom, no to je zasad ipak pomalo bezobrazno.
[youtube][/youtube]
Međutim, ovaj mladi španjolski reprezentativac je svojim potezima u samo nekoliko mjeseci zaludio naciju. Nakon prošle sezone u kojoj je počeo dobivati prvu minutažu za seniore, Canales je krajem godine doslovce eksplodirao i prometnuo se u najveću nadu španjolskog fudbala.
Kada igra Canales, Santader pobjeđuje, a to je tek nedavno shvatio i trener Racinga. U tri utakmice talentirani je mladić počinjao utakmicu, i sva tri puta je njegov sastav slavio. Protiv Espanyola početkom decembra Sergio je zabio dva gola i namjestio jedan, a u najnovijem subotnjem okršaju je s dvije majstorije srušio Sevillu (ukupno je ove sezone zabio četiri pogotka u sedam odigranih susreta).
[youtube][/youtube]
U 26. minuti doveo je goste u vodstvo prekrasnim lobom, a sedam minuta kasnije izmiješao obranu i golmana Seville te lagano poentirao za 2:0. Domaći su u drugom dijelu tek uspjeli ublažiti poraz golom Romarica.
Sevilla je ovim porazom izgubila i četvrtu poziciju na tabeli, a Racing je sada 12.
Inače, Canales s Racingom ima potpisan samo stipendijski ugovor koji mu istječe krajem sezone i već je najavio kako ne misli potpisati novi. Nije ni čudo, jer u redu već stoje velikani kao što su Real Madrid, Barcelona, Sevilla, te cijela svita engleskih klubova...
Kakav Iniesta,Xavi,Messi..o ovome ce se pricati za neke 2g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.