Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

fabio
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la fabio » 28 jan 2010, 12:56

MElloo je napisao/la:uu od kad ja nisam ovdje bio,svasta sam propustio :mrgreen: :mrgreen:
Raul nije zabio gol na Bernabeu 100 dana :o
Pipita se nikad opravit :shock:
Nije ga zabio jos kad mu Dida poklonio :mrgreen: jbg nije puno ni minutaze odgulio

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 28 jan 2010, 12:58

Nije više Mandanda, sada je MANDAAAAAAAAAAANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 28 jan 2010, 12:59

fabio je napisao/la:
MElloo je napisao/la:uu od kad ja nisam ovdje bio,svasta sam propustio :mrgreen: :mrgreen:
Nije ga zabio jos kad mu Dida poklonio :mrgreen: jbg nije puno ni minutaze odgulio
jbg nije ni zasluzio 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 28 jan 2010, 13:01

Husso97 je napisao/la:Nije više Mandanda, sada je MANDAAAAAAAAAAANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lik sad kad god protivnik ima slobodni udarac ima strah konta da suta CR :mrgreen: treba mu strahu salivati :lol:

Neboj se Madannnnnnnndaaaaaaaaaaaaaa nije CR :lol:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 jan 2010, 13:06

fabio je napisao/la:
Ah odigrao 17 utakmica u Primeri i dobio nekih 700 minuta, sto je dosta glupo od Pellegrinija. Forsira previse Benzemu, koji je odigrao isto utakmica cini mi se i odigrao oko 200-300 minuta vise od Raula i zabio samo 5 golova. Jos na to sve Raula povlaci na mjesto poluspica :S

Higuain je majka za njih :D

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 28 jan 2010, 13:08

fabio je napisao/la:
Husso97 je napisao/la:Nije više Mandanda, sada je MANDAAAAAAAAAAANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lik sad kad god protivnik ima slobodni udarac ima strah konta da suta CR :mrgreen: treba mu strahu salivati :lol:

Neboj se Madannnnnnnndaaaaaaaaaaaaaa nije CR :lol:
Unajmio Marseille neku staru nenu da ga prije i poslije svake utakmice salijeva.

Mandanda:Onaj Ronaldo kako je samo okrutan kako jako šuta i kako igra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P Vedran Puljić

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 28 jan 2010, 13:48

fanatique 1899 je napisao/la:slika

Nije bolest sve što boli :roll:
R.I.P Vedran Puljić

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 28 jan 2010, 14:16

Husso97 je napisao/la:
fanatique 1899 je napisao/la:slika

Nije bolest sve što boli :roll:
lik puko kao i OM :mrgreen: :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jan 2010, 19:38

Casillas je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
Casillas je napisao/la:Aha, moguce :roll:

I koga on usporedi sa Ronaldom xD Cuj, Pipitu i Ibru hahah :mrgreen: Crn bio, daleko je on iznad njih
ma ajd samo sto ih usporedi nego i rece da su iznad Ronalda :D da se nije napio lik :lol:
:mrgreen: Ako je alkohol ne zamjerim mu, ako je njeno velicanstvo Cola Bony (casa vise, bubreg manje) onda mu nikad nista necu zamjeriti, ali ako nije ni jedno ni drugo, a ni grandmaderini lijekovi, onda nam je buraz puko :mrgreen:
ma nije ništa gdje ih neću usporedit kad je cr u jednoj sezoni zabio više nego što će ijedan klasični napadač ikad i njih dvojica su jedini na planeti uz iniestu i ronaldinha koji su bolji od njega
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jan 2010, 19:47

znate sta meni nije jasno a primjetio sam :mrgreen: ....dodju neki navijaci arsenala recimo na juventusovu temu pa zaebaju..onda ovi bayernovi na arsenalovu...pa marsejovi na realovu....e kakve veze ima bayern sa arsenalom recimo i to rivalstvo..a tek marsej sa realom..pa oni mogu bit sa st.ettieneom rivali samo :D ....svasta :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jan 2010, 21:02

^
Ajmo imate novu temu pod nazivom ,, real madrid the best ,, pa pisite .. Otvorio neki vjerni navijac reala .. Cak je ime malim napisao : o

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jan 2010, 21:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:^
Ajmo imate novu temu pod nazivom ,, real madrid the best ,, pa pisite .. Otvorio neki vjerni navijac reala .. Cak je ime malim napisao : o
pulen
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 jan 2010, 21:37

Odbijena zalba :S

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 jan 2010, 21:49

fanatique 1899 je napisao/la:Neznam casillas ko ti je dozvolio da reklamiras Lagumdziju po sportskom forumu....
Ma stara mi rekla da mogu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 28 jan 2010, 21:52

fanatique 1899 je napisao/la:Neznam casillas ko ti je dozvolio da reklamiras Lagumdziju po sportskom forumu....
Ni ja se s tim ne slažem, i da je neko drugi davno bi ga napao, al pošto je veliki realovac ne mogu ništa prigovoriti jbg :|
Strauss Junior

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 jan 2010, 21:53

Komunjara? Ja ti preporucujem da se prikljucis FOM-u pa da vidis sta mi mislimo o tom pojmu :roll:

edit: eto obrisan je potpis, da se ne bi i dalje zalili :roll:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 28 jan 2010, 22:54

Casillas je napisao/la:Odbijena zalba :S
da mi je znati zasto se jedna zvjezda u Spanjolskoj konstantno cuva od strane sudaca,dok se drugoj konstanto dodjeljuju crveni a pritome nema nikakvu zastitu sudaca :?
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2010, 22:59

JameS 23 je napisao/la:
Casillas je napisao/la:Odbijena zalba :S
da mi je znati zasto se jedna zvjezda u Spanjolskoj konstantno cuva od strane sudaca,dok se drugoj konstanto dodjeljuju crveni a pritome nema nikakvu zastitu sudaca :?
Cekaj dok malo nabije staza u Primeri, mozda ga tad zastite. :D :D :D ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 29 jan 2010, 09:31

Evo citam da ce CR sutra biti u La Caruni..izgleda ce se cekati do zadnjeg trenutka tako porucuju iz RM.
M.City odustaje od F.Gaga :cry: :cry: joj bilo bi dobro da ga uvalimo nekome ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 29 jan 2010, 09:56

BlueSharks je napisao/la:Kakav crni Cesc, ovog igrača moramo dovesti, jer ako mi ne dovedemo hoće Smrdalonci 100%. Perez odrješi kesu :!:

Dečko koji zaluđuje Španjolce
Pogledajte majstorije novog Maradone!

slika
Sergio Canales - za njega se tuku Real, Barça, Sevilla...

U dvoboju 16. kola Primere, Racing Santander je slavio kod Seville 2:1, a junak susreta bio je 18-godišnji Sergio Canales. Predstavljamo dečka koji je srušio Sevillu i novu mladu zvijezdu španjolskog fudbala.
Sergio Canales osamnasetogodišnji je ljevonogi veznjak Racinga koji brzinom, tehnikom i osjećajem za gol podsjeća pomalo na Lionela Messija, ali i na Fernanda Torresa. Doduše, španjolski su ga mediji već počeli uspoređivati s Maradonom, no to je zasad ipak pomalo bezobrazno.
[youtube][/youtube]

Međutim, ovaj mladi španjolski reprezentativac je svojim potezima u samo nekoliko mjeseci zaludio naciju. Nakon prošle sezone u kojoj je počeo dobivati prvu minutažu za seniore, Canales je krajem godine doslovce eksplodirao i prometnuo se u najveću nadu španjolskog fudbala.

Kada igra Canales, Santader pobjeđuje, a to je tek nedavno shvatio i trener Racinga. U tri utakmice talentirani je mladić počinjao utakmicu, i sva tri puta je njegov sastav slavio. Protiv Espanyola početkom decembra Sergio je zabio dva gola i namjestio jedan, a u najnovijem subotnjem okršaju je s dvije majstorije srušio Sevillu (ukupno je ove sezone zabio četiri pogotka u sedam odigranih susreta).
[youtube][/youtube]

U 26. minuti doveo je goste u vodstvo prekrasnim lobom, a sedam minuta kasnije izmiješao obranu i golmana Seville te lagano poentirao za 2:0. Domaći su u drugom dijelu tek uspjeli ublažiti poraz golom Romarica.

Sevilla je ovim porazom izgubila i četvrtu poziciju na tabeli, a Racing je sada 12.

Inače, Canales s Racingom ima potpisan samo stipendijski ugovor koji mu istječe krajem sezone i već je najavio kako ne misli potpisati novi. Nije ni čudo, jer u redu već stoje velikani kao što su Real Madrid, Barcelona, Sevilla, te cijela svita engleskih klubova...
Uh kakvu je golcinu neki dan zabio u Kup-u :lol: :lol: mali ce biti extra..izbaciti Gutija na kraju sezone i dati momku sanse vise da igra odma u 1 sezoni ;)

Kakav Iniesta,Xavi,Messi..o ovome ce se pricati za neke 2g ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.