Prem informacijama koje ja imam od čovjek kome je to posao kod nas ne postoji taj cjenovnik.Nikako da shavtiš da ja ne mislim da će navijači dizati tenzije nego će neki ljudi (koji nemaju veze sa navijačima) iskoristiti navijače i inscenirati neke stvari.Očito se nismo razumjeli.Mancini je napisao/la:Nisam napisao da si ti napisao da su navijačke grupe krive za demonstracije ali takvih ima koji to tvrde među političarima prije svega.Policija u KS ima svoj cjenovnik jer im to nije osnovni posao nego neka dopunska aktivnost koju oni naplaćuju a sad dali sve naplate je veliko pitanje.A ovo za dizanje tenzija od starne navijača tipična priča političara.I na kraju da ne zaboravim,na vašim utakmicama nema puno više navijača nego na Otoci.Možda koja stotina više.zrinja05 je napisao/la:Pa ja sam osobno učestvovao u organizaciji nekih utakmica pa znam detalje i mup radi po službenoj dužnosti,bar kod nas.To ti nije problem, vjerovatno poznaješ nekoga tko radi u mup-u pa provjeri.Molim te pokaži gdje sam napisao da su navijačke grupe krive za demonstracije.Znam točno da recimo Ultrasi nisu učestvovali u demonstracijama u Mostaru jer su to činjenice.Ja njima ne podilazim jer sam također napisao da su oni svom klubu u prvenstvu uzeli bar 50 000 KM što je činjenica.Mancini je napisao/la:Vidim da pišeš bezveze,neke gluposti.Imam dovoljno godina tako da znam šta pišem.Policija se plaća kao i zaštitari što se plaćaju tako da nisi u pravu.Pojedinci iz NFSBiH očigledno žele da prebace krivnju na navijačke grupe kao da su one glavni nosioci demonstracija i nereda koji su se desili nedavno.Mislim da je ovo dijelom i politička odluka pojedinih čelnika NFSBiH.
Ako misliš da ne postoje ljudi koji ne bi iskoristili gostovanja navijača u ovakvoj situaciji da još podignu tenzije onda se silno varaš i mislim da je to bit zabrane.Doduše šta tebe briga , vas i onako na tribinama ima nešto više od igrača na terenu.
Što se tiče navijača ne moraš se odmah ljutiti , šala mala
Jedno ozbiljno pitanje ,koliko imate stolica na onoj vašoj šarenoj tribini?