Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

zrinja05
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zrinja05 » 20 feb 2014, 22:07

Mancini je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Vidim da pišeš bezveze,neke gluposti.Imam dovoljno godina tako da znam šta pišem.Policija se plaća kao i zaštitari što se plaćaju tako da nisi u pravu.Pojedinci iz NFSBiH očigledno žele da prebace krivnju na navijačke grupe kao da su one glavni nosioci demonstracija i nereda koji su se desili nedavno.Mislim da je ovo dijelom i politička odluka pojedinih čelnika NFSBiH.
Pa ja sam osobno učestvovao u organizaciji nekih utakmica pa znam detalje i mup radi po službenoj dužnosti,bar kod nas.To ti nije problem, vjerovatno poznaješ nekoga tko radi u mup-u pa provjeri.Molim te pokaži gdje sam napisao da su navijačke grupe krive za demonstracije.Znam točno da recimo Ultrasi nisu učestvovali u demonstracijama u Mostaru jer su to činjenice.Ja njima ne podilazim jer sam također napisao da su oni svom klubu u prvenstvu uzeli bar 50 000 KM što je činjenica.
Ako misliš da ne postoje ljudi koji ne bi iskoristili gostovanja navijača u ovakvoj situaciji da još podignu tenzije onda se silno varaš i mislim da je to bit zabrane.Doduše šta tebe briga , vas i onako na tribinama ima nešto više od igrača na terenu.
Nisam napisao da si ti napisao da su navijačke grupe krive za demonstracije ali takvih ima koji to tvrde među političarima prije svega.Policija u KS ima svoj cjenovnik jer im to nije osnovni posao nego neka dopunska aktivnost koju oni naplaćuju a sad dali sve naplate je veliko pitanje.A ovo za dizanje tenzija od starne navijača tipična priča političara.I na kraju da ne zaboravim,na vašim utakmicama nema puno više navijača nego na Otoci.Možda koja stotina više.
Prem informacijama koje ja imam od čovjek kome je to posao kod nas ne postoji taj cjenovnik.Nikako da shavtiš da ja ne mislim da će navijači dizati tenzije nego će neki ljudi (koji nemaju veze sa navijačima) iskoristiti navijače i inscenirati neke stvari.Očito se nismo razumjeli.
Što se tiče navijača ne moraš se odmah ljutiti , šala mala :D .A mi imamo u prosjeku oko 2000 ljudi po tekmi i to je za nas ok cifra.A ako gledaš procjene sarajevskih medija onda nemamo ni 500 u prosjeku.
Jedno ozbiljno pitanje ,koliko imate stolica na onoj vašoj šarenoj tribini?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 feb 2014, 22:20

Zrinjo kako bola ultrasi nisu ucestvovali u protestima. Jesi li ti bio pa ih nisi vidio ili nisi pa se drzis neke svoje konstatacije? I kakav bola prosjek u vas 2000 :lol: :lol: igrate polufinale kupa sa Zeljom nema vas 300 daj bola :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 21 feb 2014, 13:50

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinjo kako bola ultrasi nisu ucestvovali u protestima. Jesi li ti bio pa ih nisi vidio ili nisi pa se drzis neke svoje konstatacije? I kakav bola prosjek u vas 2000 :lol: :lol: igrate polufinale kupa sa Zeljom nema vas 300 daj bola :lol: :lol:
Pa normalno da znam da nisu bili ultrasi,poznajem dosta tih momaka a druga stvar na ovim protestima ne učestvuju hrvati,bar ne 99 % onih koji se tako izjašnjavaju.Ono malo što ih je bilo čim su vidjeli o čemu se radi su se pokupili.Otiđi danas na španjolski pa pogledaj nakon protesta sve ode preko korza,i to nešto govori ali to nije tema.Donja tribina ima oko 5000 stolica sa ložama,znači malo više od trećine tribine je cifra o kojoj ja pričam.Na stajanju je svaku tekmu sve više ljudi a ima ih i na gornjoj tribini.Ovo su činjenice a potrudiću se na prvoj proljetnoj tekmi protiv Viteza da malo poslikam pa da uporedimo stvarno stanje sa izvješćima nekih novinara.

http://www.jabuka.tv/wp-content/uploads ... otev_4.jpg

jedna prošlogodišnja slika :D :D
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 feb 2014, 13:58

Jao lika stavio sliku protiv onih bugara u pretkolu EL a mi pricamo o prvenstvu :lol: :lol: a jos su bugari bili na istoj tribini :lol: daj bola hoces da ja nalijepim protiv Derby-a gdje je bilo 40 000 :P o protestima necu pisati jer nije ni dozvoljeno a ni tema za to. Samo cu ti napisati da nisi u pravu jer sam i sam prisustvovao samo cu ti napisati 50:50. Ne laprdaj beze
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 21 feb 2014, 14:23

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao lika stavio sliku protiv onih bugara u pretkolu EL a mi pricamo o prvenstvu :lol: :lol: a jos su bugari bili na istoj tribini :lol: daj bola hoces da ja nalijepim protiv Derby-a gdje je bilo 40 000 :P o protestima necu pisati jer nije ni dozvoljeno a ni tema za to. Samo cu ti napisati da nisi u pravu jer sam i sam prisustvovao samo cu ti napisati 50:50. Ne laprdaj beze
Vidi što nas dobro pratiš,istina slika je sa bugarima ali nebitno i tada je po nekima "objektivnim" medijima bilo 2000 ljudi maximalno na tribinama.Pa onda vi nemate ni 150 ljudi u prosjeku.O protestima sam rekao ono što znam i neću se raspravljati jer nije ovo mjesto za to.

Ova mi je draža i puno bolja :lol: :lol:

http://www.****/img/reposit ... 1__6c5.jpg

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 feb 2014, 14:31

Nemam vas sta pratit vidim na klupi 2-3 crnca :lol: :lol: a ova protiv nas ma nema pun stadion ko sipak :lol: :lol: haj zrinja mozemo ovako u nedogled nego ponesite vazelin zadnje kolo. Steta za onu zadnju jer smo vam trebali zavalit 3 komada :P volio bi da vam ta utakmica bude odlucivala hocete li u evropu :P ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 21 feb 2014, 14:40

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemam vas sta pratit vidim na klupi 2-3 crnca :lol: :lol: a ova protiv nas ma nema pun stadion ko sipak :lol: :lol: haj zrinja mozemo ovako u nedogled nego ponesite vazelin zadnje kolo. Steta za onu zadnju jer smo vam trebali zavalit 3 komada :P volio bi da vam ta utakmica bude odlucivala hocete li u evropu :P ;)
Istina ,trebali ste dobit ali niste.Pričekat ćemo zadnje kolo i ponijet ćemo vazelin , samo ja mislim da će biti obrnuta situacija od one jesenas i ne znam baš kome će trebati vazelin :D .Živ ti bio meni i dabogda ta tekma odlučivala o prvaku :D :D

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 22 feb 2014, 11:13

vidim svi najavljuju tu titulu, a 3 kluba od tih ce ostati i bez europe, tako da bice zanimljivo

ono sto ja mislim je da ce za titulu biti potrebno skupiti 65-66 bodova...
1- 65-66 b
2- 62-65 b
3- 59-62 b
4- 56-59 b (Modrica je sa 55b uzela titulu, Zrinjski i FKS sa 57b )

s obzirom da je samo 11 kola do kraja, racunica je jednostavna...sampionski tempo bi morao za svaki klub biti onaj u stilu Reala i Barce...

- Zeljo smije najvise kiksati a to je, ukupno jedan poraz i jedan remi i vjerovatno bi to bilo dovoljno ( 66b )
- FKS smije samo jednu izgubiti(66b) ili 2 nerjeseno(65b), i vjerovatno moraju pobjediti na Grbavici
- Siroki, Zrinjski, Borac... smiju napraviti samo jedan kiks i to ne protiv direktnih konkurenata za titulu.
- Olimpic igra sa Zeljom,FKS, Zrinjski, Siroki, ukoliko pobjedi sve te utakmice...moze se nadati tituli.

ono sto sam ja primjetio analizirajuci tabelu i raspored prvih 6 ekipa, je da sam 100% siguran
da ce Siroki i Borac imati vise od 55 bodova, i tu ce se zakomplikovati borba za europu, jer Zrinjski i Olimpic nece odustati do zadnjeg kola..
rekao bih i da Zinjski moze lahko imati vise od 55 b, a nisam jer ostaje da vidimo kako ce odigrati sa Sirokim i Borcem, a pogotovo sto im gradski derbi dolazi u zadnjem kolu.

Vrhunac svega bi bio da Kup osvoji neko ispod 4.pozicije (Celik, Velez, Olimpic).

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 feb 2014, 16:14

da se ne opterećujete i ne nervirate previše,evo da vam armageddon otvoreno kaže poredak na kraju..

1-željezničar
2-sarajevo
3-borac
4-široki brijeg (ide u evropu preko kupa)
5-zrinjski
6-olimpic
7-velež
8-čelik

a ligu će napustiti 2 kluba iz RS,ali nisam 100% siguran koja :(
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2014, 16:16

Armageddon2012 je napisao/la:da se ne opterećujete i ne nervirate previše,evo da vam armageddon otvoreno kaže poredak na kraju..

1-željezničar
2-sarajevo
3-borac
4-široki brijeg (ide u evropu preko kupa)
5-zrinjski
6-olimpic
7-velež
8-čelik

a ligu će napustiti 2 kluba iz RS,ali nisam 100% siguran koja :(
JA bi se dijelom slozio sa ovim mislim da ce Siroki na trece mjesto a ovo ostalo je nesto sto svi vise manje znaju :mrgreen:

PS Zeljo sampion :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 feb 2014, 16:18

Armageddon2012 je napisao/la:a ligu će napustiti 2 kluba iz RS,ali nisam 100% siguran koja :(
Samo neka ne ispadnu dva najlosija :lol: :oops:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 feb 2014, 16:19

mogao bi naravno široki na treće mjesto,ali neće..može im se 8-)

kao i prethodnih sezona,već prije kraja će finalom kupa obezbjedit tu evropu,pa će random čašćavati ugrožene,pa ako nekad zatreba..znaju oni šta rade :D

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 feb 2014, 16:23

dr.van nostrand je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:a ligu će napustiti 2 kluba iz RS,ali nisam 100% siguran koja :(

pravo da ti kažem,ovaj leotar me malo kopka...doveli su brdo pristojnih igrača iz srbije,stabilizovali se finansijski,i što je još važnije,ustvari najvažnije,u ligi su od osnivanja i mnoge su "zadužili" da im vrate sad :lol:

al opet gledam tabelu,9 bodova im bježi opstanak,a premalo je 11 kola :?
da je onaj klasični proljećni dio 15 kola,ne bih imao ni gram dileme da ostaju 100%!!!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 25 feb 2014, 16:25

Sarajevo će sigurno biti prvak
a Borac će ispasti ubrzo iz utrke.
Čak bi na kraju lako mogli i 6. ako Olimpic stigne uigrati sve nove igrače.
Od 2. do 4.mjesta je sve moguće.
Sumnjam da će Želju sreća maziti kao i na jesen ali opet,imaju 4 boda prednosti
pred ostatkom.

Kup, tu sve ovisi o ždrijebu,ali i to ćemo uskoro saznati.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 25 feb 2014, 16:25

Armageddon2012 je napisao/la:

pravo da ti kažem,ovaj leotar me malo kopka...doveli su brdo pristojnih igrača iz srbije,stabilizovali se finansijski,i što je još važnije,ustvari najvažnije,u ligi su od osnivanja i mnoge su "zadužili" da im vrate sad :lol:

al opet gledam tabelu,9 bodova im bježi opstanak,a premalo je 11 kola :?
da je onaj klasični proljećni dio 15 kola,ne bih imao ni gram dileme da ostaju 100%!!!
da skratimo pricu .. borac pada u trebinju 8-)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 feb 2014, 16:29

lucif3R666 je napisao/la:da skratimo pricu .. borac pada u trebinju 8-)
slika
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 feb 2014, 16:32

Samo da ovi iz FSrs ne naprave problem radi toga, ako se desi, naravno neka ispadnu najlosiji po zasluzi pa ko god to bio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 feb 2014, 16:33

nije poraz u trebinju za nas ništa novo,naprotiv,ja stalno kažem ne gubi u trebinju,vrapčićima i pod bijelim brijegom onaj ko je slabiji,već onaj ko je navikao :lol: :lol: ..

nikad ni boda na ta tri terena za nas....zahtjevam otcjepljenje bosne od hercegovine!!! :evil: :evil:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2014, 16:37

Armageddon2012 je napisao/la:nije poraz u trebinju za nas ništa novo,naprotiv,ja stalno kažem ne gubi u trebinju,vrapčićima i pod bijelim brijegom onaj ko je slabiji,već onaj ko je navikao :lol: :lol: ..

nikad ni boda na ta tri terena za nas....zahtjevam otcjepljenje bosne od hercegovine!!! :evil: :evil:
Stari separatisto :lol:
znas ni titulu ne uzima onaj ko nije naucio nego onaj ko zna kako to ide :mrgreen:
Vala nek se igra pa nek ide u picku materinu preduga pauza...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 feb 2014, 16:41

pile87 je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:nije poraz u trebinju za nas ništa novo,naprotiv,ja stalno kažem ne gubi u trebinju,vrapčićima i pod bijelim brijegom onaj ko je slabiji,već onaj ko je navikao :lol: :lol: ..

Stari separatisto :lol:
znas ni titulu ne uzima onaj ko nije naucio nego onaj ko zna kako to ide :mrgreen:
Vala nek se igra pa nek ide u picku materinu preduga pauza...
e sa ovim se slažem!

da vi ne dogovoriste proljetos onaj kup širokom (šabane,kad si ga znao dat,sad penal pucaj u reklamu!! :lol: ),bila bi na djelu jedna jako lijepa činjenica da su samo dva kluba osvajala titule i kupove u zadnje četiri godine,dok je za sve ostale to misaona imenica!

ovako,proširiste krug,i zato mi idete na q :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []