Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 17:07

gringobih je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: ...
Onako malo cu to prozaicno, prosle godine trebam ja prokopati(stari naredio :D) neki nekih 1m zemlje da polozim cijev od vode i razamaho se ja i presjecem drugu koja je vec bila polozena, prsti voda na sve strane stari se smije i kaze hajde hebo to i pozove mjastore da to srede...A da sam ja nekog zovnuo da mi to odradi i da je taj presjekao popio bi mi krv ;)

Zelim reci da je on isao svim tim potencijalnim(kao sto mu je obaveza) i borio se za njih, ko' bi mu sta mogao reci???
Niko, covjek se borio...
A ako zanemarimo i to kako preci preko stvarnih cinjenica, pozivanja amatera u repku, igranje Avdije u kljucnim utakmicama, igranja bez DM-a, kontradiktonih izjava, ne pozivanja igraca koji po svim kriterijima moraju biti dio A tima, branjenja Usanovica, gazenja svojih rijeci itd...
Popusti i ti malo vidis da nesto zaista ne stima, nisam ja to izazvao, jel'da ;)

Virtu@ nadji molim te u mojim postovima materijala za ban i ja cu se sam odjaviti...
Ima svakako stvari o kojima se može razgovarati.
No način na koji se to ovdje radi, i to ne od jučer, nego od njegovog imenovanja je... da ne psujem.
Čovjeku se apsolutno zamjera sve... otprilike jedno 70% je nebuloza. Da čovjek nema šta drugo, nego uzvratiti aperkatom. I namjerno pod.**** ekipu...
S druge strane, činjenica je da je čovjek ostvario rezultat. I donio i mnoštvo dobrih stvari u i oko repke. No to mu se ne priznaje.

A imam osjećaj da će nakon SPa... dobiti i novi pojačani ugovor. Tako da... :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 feb 2014, 17:07

Pape počeo si da zahavrljavaš, nije ti to dobro majstore.
Prcic, koji je prošao sve mladje selekcije, igra u L5, nije baš klub neki, ali ako takav ne moze medju 23 igrača ja ne znam kako Tino moze?

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 feb 2014, 17:08

vidim nista novo kad je repka u pitanju, svaki dan cirkuz..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 17:08

Prekasno,prekasno,skroz prekasno.Kupio,kupio i nakupio a mediji sutili i zataskavali.Sad cemo dobiti eksploziju bijesa i vjerovatno s.ebanu atmosferu u Brazilu,drugim rijecima vec smo ispali u prvom krugu.Izuzev ako se ne desi neki (ne)ocekivani obrat.[/quote]
cuj zbog prcica cemo imat sjebanu atmosveru :lol: :lol: :lol: :lol: ja cu se ziletom po jajima isjec zato sto se on oprostio od reprezentaci...ja igracine majko moja 6 reprezentacija se otima oko njega[/quote]

Ne izvrci,ne samo zbog Prcica,napravio je lola jos masu aferima,ovo je samo prekardasilo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 17:09

Yucca je napisao/la:Vjerovatno ti je na TV slika snijezila tj bila losa pa nisi dobro vidio
Nije, imam bolji tv od tebe :D

Ako neko upada u oci iz te ekipe to su onaj desni bocni, zatim Bakambu, dok je Sanjiin u 18 utakmica mogao upisati i poneku asistenciju bar :o
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 feb 2014, 17:09

Sheyi je napisao/la:Pape počeo si da zahavrljavaš, nije ti to dobro majstore.
Prcic, koji je prošao sve mladje selekcije, igra u L5, nije baš klub neki, ali ako takav ne moze medju 23 igrača ja ne znam kako Tino moze?
Nije bitan klub, bitan je rang. Igrao je i Dzeko u Ceskoj, Ibisevic i Salihovic ako se ne varam u drugoj njemackoj, igrao je i Spahic u Zagrebu pa sta?

Najbitniji je rang i da imas igraca u planu. A mislim da je momak talentovan i da ga se mora imati u planu jer ima 20 godina

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 17:10

pazzarac je napisao/la:
nisam od onih 'pljuvaca' Susica jer se trudim biti realan i ne krivim ga toliko za Tankovica ali ovo boldirano nije istina ,u tim elementima je bolji od polovine veznih igraca koji vec igraju za A selekciju ,prije bih rekao da se tim rečima moze opisati Tino
Stojim ispravljen, to im je zajednička osobina obojici.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 feb 2014, 17:11

Sabinho je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Vjerovatno ti je na TV slika snijezila tj bila losa pa nisi dobro vidio

Ako neko upada u oci iz te ekipe to su onaj desni bocni, zatim Bakambu, dok je Sanjiin u 18 utakmica mogao upisati i poneku asistenciju bar :o
cijena mu je za kratko vrijeme skocila s 200.000 na 1.000.000. Mislim da ti to govori nesto i da nisi nikako gledao tekme...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 21 feb 2014, 17:12

2 igraca od dvadesetak godina u 7 dana izgubismo ;)

Bravo nesposobnjakovici, fudbal se ne igra poslije Brazila !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 feb 2014, 17:12

I neko je rekao da cemo ispasti u Brazilu zbog lose atmosfere kojoj je pomogao Prcic. Nikakve to veze nema momak..

Mi ako ispadnemo ispasti cemo jer ne znamo igrati protiv jacih ekipa, pogledaj kako prolazimo protiv jacih i biti ce ti jasno. Protiv slabijih imamo par klasa koji su te utakmice prerasli pa izvlacimo dobre rezultate i dobro igramo ali protiv jacih evo 3 godine npr nemamo nikakov rijesenja.

Bukvalno nas protivnici jaci i takticki uzmu na terenu..Hajmo malo o tome pricati isto? Sta cemo sa toga..Mi ako ispadnemo ispasti cemo jer smo losiji

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 feb 2014, 17:13

VanBasten je napisao/la:No način na koji se to ovdje radi, i to ne od jučer, nego od njegovog imenovanja je... da ne psujem. Čovjeku se apsolutno zamjera sve... otprilike jedno 70% je nebuloza.
Bravo. Sve ide na njegov račun, i što treba i što ne treba. Tačno da ti bude krivo što smo otišli na SP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 21 feb 2014, 17:13

Radikalna odluka, ali razumljiva. Posebno zbog argumenta zbog kojeg ga ne poziva Pape.

Gubimo "tudje", sad jos gubimo i nase.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 17:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

cijena mu je za kratko vrijeme skocila s 200.000 na 1.000.000. Mislim da ti to govori nesto i da nisi nikako gledao tekme...
Kakav argument brate. Straha. Pa jel na terenu igra milion eura ili on? Stojim pri onome sto sam rekao, nije se isticao niko iz ekpe, pomalo desni bocni i onaj tamnoputi napadac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 17:15

Haris Seferovic
Alen Halilovic
Muamer Tankovic

Puno ma.ku mu,sta puno,previse.Ni sa jednim se ozbiljno nije popricalo ali zato selektori Svice,Hrvatske i Svedske bogme jesu.
Ako Tankovica stvarno izgubimo predvidjam Susicu da nece vidjeti ni Brazila.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 17:16

Kakav argument brate. Straha. Pa jel na terenu igra milion eura ili on? Stojim pri onome sto sam rekao, nije se isticao niko iz ekpe, pomalo desni bocni i onaj tamnoputi napadac.
Mojne činjenica

@Bosniacum je snimio novog Nasrija :mrgreen:
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 21 feb 2014, 17:16

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:No način na koji se to ovdje radi, i to ne od jučer, nego od njegovog imenovanja je... da ne psujem. Čovjeku se apsolutno zamjera sve... otprilike jedno 70% je nebuloza.
Bravo. Sve ide na njegov račun, i što treba i što ne treba. Tačno da ti bude krivo što smo otišli na SP.
Samo što se zadnjih dana čovjek napada za onih 30% što nije nebuloza..

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 feb 2014, 17:16

Prcić aka Messi hebo vas on nek se prvo dokaže u mladoj on hoće odmah u Brazil
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2014, 17:17

Virtu4l je napisao/la:
Al ti, calcio i Elegant negirate i kad ide na račun saveza ;)

a i ćorav vidi masu propusta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 feb 2014, 17:18

Dosta vas zaboravlja da je reprezentacija i u-15 i u-17 i u-21. Sve je to reprezentacija, pozvati nekog ko nije ni u prvih 100 igraca na listi Belgije, a nije odigrao niti jednu utakmicu za reprezentaciju je presedan.

Sta vi mislite da je u ovako razjebanim repkama nasim mladjim lako odigrati 27 utakmica kao sto je Prcic odigrao jer se poziva sve i svako.

Sta vi mislite da su mladji uzrasti odvojeni od prve repke. Pa svaka repka mladje uzraste priprema za prvu repku i igra isti stil nogometa u svim uzrastima, samo se kod nas ne zna ko pije ko placa. Samo kod nas neko ko prodje sve kategorije bude izbacen iz razmatranja.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 feb 2014, 17:18

Sabinho je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Nije, imam bolji tv od tebe :D

ni ti ga onda nisi gledao, idemo dalje... Ne zelim da raspravljam ko napamet prica o igracima. Cijena mu raste tek tako...

@VanBasten

za nase pojmove u U21 je Iniesta ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, denza, Mocvara1991 i 61 gost.