Ima svakako stvari o kojima se može razgovarati.gringobih je napisao/la:Onako malo cu to prozaicno, prosle godine trebam ja prokopati(stari naredioVanBasten je napisao/la: ...) neki nekih 1m zemlje da polozim cijev od vode i razamaho se ja i presjecem drugu koja je vec bila polozena, prsti voda na sve strane stari se smije i kaze hajde hebo to i pozove mjastore da to srede...A da sam ja nekog zovnuo da mi to odradi i da je taj presjekao popio bi mi krv
Zelim reci da je on isao svim tim potencijalnim(kao sto mu je obaveza) i borio se za njih, ko' bi mu sta mogao reci???
Niko, covjek se borio...
A ako zanemarimo i to kako preci preko stvarnih cinjenica, pozivanja amatera u repku, igranje Avdije u kljucnim utakmicama, igranja bez DM-a, kontradiktonih izjava, ne pozivanja igraca koji po svim kriterijima moraju biti dio A tima, branjenja Usanovica, gazenja svojih rijeci itd...
Popusti i ti malo vidis da nesto zaista ne stima, nisam ja to izazvao, jel'da![]()
Virtu@ nadji molim te u mojim postovima materijala za ban i ja cu se sam odjaviti...
No način na koji se to ovdje radi, i to ne od jučer, nego od njegovog imenovanja je... da ne psujem.
Čovjeku se apsolutno zamjera sve... otprilike jedno 70% je nebuloza. Da čovjek nema šta drugo, nego uzvratiti aperkatom. I namjerno pod.**** ekipu...
S druge strane, činjenica je da je čovjek ostvario rezultat. I donio i mnoštvo dobrih stvari u i oko repke. No to mu se ne priznaje.
A imam osjećaj da će nakon SPa... dobiti i novi pojačani ugovor. Tako da...