Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 17:18

VanBasten je napisao/la:
Kakav argument brate. Straha. Pa jel na terenu igra milion eura ili on? Stojim pri onome sto sam rekao, nije se isticao niko iz ekpe, pomalo desni bocni i onaj tamnoputi napadac.
Mojne činjenica

@Bosniacum je snimio novog Nasrija :mrgreen:
Zasto se onda izbacuje Avdija? http://www.transfermarkt.de/de/avdija-v ... 28481.html" onclick="window.open(this.href);return false;? Za isti vremenski period :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 21 feb 2014, 17:18

VanBasten je napisao/la:
pazzarac je napisao/la:
nisam od onih 'pljuvaca' Susica jer se trudim biti realan i ne krivim ga toliko za Tankovica ali ovo boldirano nije istina ,u tim elementima je bolji od polovine veznih igraca koji vec igraju za A selekciju ,prije bih rekao da se tim rečima moze opisati Tino
Stojim ispravljen, to im je zajednička osobina obojici.
ako ih vec uporedjujemo a oba igraca sam gledao 10+ tekmi ,Prcic ima bolju tehniku,pregled igre,skok igru ,u duelu je bolji,radijus kretanja daleko veci...jedino ima slabiju lijevu nogu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 21 feb 2014, 17:18

adisice je napisao/la:Prcić aka Messi hebo vas on nek se prvo dokaže u mladoj on hoće odmah u Brazil
Možda i nije bilo realno nadati se da idem u Brazil, ipak nisam učestvovao u kvalifikacijama, ali po meni nije pošteno da se jedini ja mjesecima unaprijed otpišem za razliku od svih ostalih igrača. Mnogo je igrača koje se treba moliti i kojima se poručuje da izvade potrebne papire kako bi bili pozvani, dok mene nikada nije trebalo moliti.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 feb 2014, 17:19

Rat nepotizmu i korupciji !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 21 feb 2014, 17:19

Sanjin - nemogu da krivim momka jedan trenutak mislim ipak je reko da ga povezemo na SP je ne realno ali ipak je neko mogo sjesti sanjim popricati ovo ono da racunama na njega pozvat ga za prijateljsku nece nikoga ubiti ako odigra neki 5-10 minuta ili nesto ne vjerujem da je mali tragicar kao vranjes protiv mexica... :twisted:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 feb 2014, 17:20

Sabinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Kakav argument brate. Straha. Pa jel na terenu igra milion eura ili on? Stojim pri onome sto sam rekao, nije se isticao niko iz ekpe, pomalo desni bocni i onaj tamnoputi napadac.
Mojne činjenica

@Bosniacum je snimio novog Nasrija :mrgreen:
Zasto se onda izbacuje Avdija? http://www.transfermarkt.de/de/avdija-v ... 28481.html" onclick="window.open(this.href);return false;? Za isti vremenski period :lol:
zbog nastupa za A tim, to bi valjda trebao da znas ;) A koliko se za njega konkretno nudi Hajduku. 500.000 ;)
pazzarac je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
pazzarac je napisao/la:
nisam od onih 'pljuvaca' Susica jer se trudim biti realan i ne krivim ga toliko za Tankovica ali ovo boldirano nije istina ,u tim elementima je bolji od polovine veznih igraca koji vec igraju za A selekciju ,prije bih rekao da se tim rečima moze opisati Tino
Stojim ispravljen, to im je zajednička osobina obojici.
ako ih vec uporedjujemo a oba igraca sam gledao 10+ tekmi ,Prcic ima bolju tehniku,pregled igre,skok igru ,u duelu je bolji,radijus kretanja daleko veci...jedino ima slabiju lijevu nogu
drug pazarac, izgleda da smo ja i ti jedini ovdje ludjaci
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 21 feb 2014, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

robijas_Ri
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la robijas_Ri » 21 feb 2014, 17:20

Goalgetter je napisao/la:Radikalna odluka, ali razumljiva. Posebno zbog argumenta zbog kojeg ga ne poziva Pape.

Gubimo "tudje", sad jos gubimo i nase.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Jarane tebe cijenim u razumijevanju fudbala i nacina na koji razmisljas sto se tice taktike al mi nije jasno zasto podrzavati revolt nekog buntovnika? Sta sad da ga pozove Pape bio bi ti dobar selektor, da mu kaze pa dobro Sanjine ako se ljutis hajd ima mjesta? Ako ce nam ovakvi klinci postavljat ultimatume onda Spahic , Dzeko i starija ekipa trebaju voziti avion do Brazila, opljkackati sve banke, izivljavat se nad lokalnim stanovnistvom i bit prva postava?
Pa sto to Zahirovic, Stevanovic i Ibricic ne placu, zato sto su svjesni da trenutno nisu kapacitet za A tim i pokusat ce radom izboriti status a ne pljuvanjem.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 17:21

Branimir Hrgota
Dino Arslanagic-ovdje imamo srece sto je Belgija trenutno puna igraca visoke klase.

Da nije bilo patriota,obicnih ljudi i navijaca ne bi zaigrali ni Kolasinac i Hajrovic.
Umalo da ostanemo i bez Begovica.Zaboravili?E pa ja ne zaboravljam :D
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 21 feb 2014, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 feb 2014, 17:21

Boskvalitet je napisao/la:Sanjin - nemogu da krivim momka jedan trenutak mislim ipak je reko da ga povezemo na SP je ne realno ali ipak je neko mogo sjesti sanjim popricati ovo ono da racunama na njega pozvat ga za prijateljsku nece nikoga ubiti ako odigra neki 5-10 minuta ili nesto ne vjerujem da je mali tragicar kao vranjes protiv mexica... :twisted:
Imas prevelika ocekivanja od teleceg pogleda!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 17:21

Ljiljane ne znam o cemu pricas, ne raste cijena Avdiji smao tako :lol: :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 feb 2014, 17:22

Prcić jest malo prenaglio sa ovom izjavom, al' skontajte se i vi šta znači da te otpišu 4-5 mjeseci prije, a znaš da si bolji od konkurenta, znaš da imaš kolege koje su isto tako bolje a nisu pozvani. Momak je i sam napisao da vjerovatno ne treba ići na SP jer nije ni igrao kvalifikacije ali se nadao, i sad ovaj tip dobije poziv prije njega, ona ubleha u mladoj rep. ga vuče za nos, ma dajte molim vas ko ne bi pop.i.z.d.io.
Šta vam je ljudi dragi k'o da ne poznajete naš mentalitet, sjetite se kad Francuzi dobiše nepostojeći penal kući pa odoše umjesto nas na veliko takmičenje. Eto ista je situacija sa ovim momcima, ko se bolan ne bi ljutio da ispred njega putem rodbinske veze na tako naočit način uleti, i plus dobije vrijeđanje njega i njegovog tima. Ko se od vas ne bi naljutio ?
Zbog čega Tino Sušić nije dobio priliku u ranijim prijateljskim utakmicama ? zbog čega se nije pokrenuo pa da igra za našu mladu reprezentaciju ?

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 feb 2014, 17:22

Susic je Tankovicu , na TV-1 , porucio da je premlad i da nema vremena da se srede papiri ! Cudimo se sto ce igrati za Svedsku, selektor ga je dolazio gledati, razgovarao sa njim , pozvao ga u a selekciju ! Bezobrazni banditizam Susica !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 feb 2014, 17:23

Coraco je napisao/la:Prcić jest malo prenaglio sa ovom izjavom, al' skontajte se i vi šta znači da te otpišu 4-5 mjeseci prije, a znaš da si bolji od konkurenta, znaš da imaš kolege koje su isto tako bolje a nisu pozvani. Momak je i sam napisao da vjerovatno ne treba ići na SP jer nije ni igrao kvalifikacije ali se nadao, i sad ovaj tip dobije poziv prije njega, ona ubleha u mladoj rep. ga vuče za nos, ma dajte molim vas ko ne bi pop.i.z.d.io.
Šta vam je ljudi dragi k'o da ne poznajete naš mentalitet, sjetite se kad Francuzi dobiše nepostojeći penal kući pa odoše umjesto nas na veliko takmičenje. Eto ista je situacija sa ovim momcima, ko se bolan ne bi ljutio da ispred njega putem rodbinske veze na tako naočit način uleti, i plus dobije vrijeđanje njega i njegovog tima. Ko se od vas ne bi naljutio ?
Zbog čega Tino Sušić nije dobio priliku u ranijim prijateljskim utakmicama ? zbog čega se nije pokrenuo pa da igra za našu mladu reprezentaciju ?
Svaka ti je na mjestu!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 17:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:

@VanBasten

za nase pojmove u U21 je Iniesta ;)
Je, al kao desetka...
Ako si ga gledo, kažeš da jesi, reci iskreno, na koga te najviše podsjeća. Na Misimovića, jel tako? Znam da jeste :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2014, 17:25

Nemojte majke vam Grahovca i ozbiljni nogomet spominjati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 17:25

hogarstrasni je napisao/la:Susic je Tankovicu , na TV-1 , porucio da je premlad i da nema vremena da se srede papiri ! Cudimo se sto ce igrati za Svedsku, selektor ga je dolazio gledati, razgovarao sa njim , pozvao ga u a selekciju ! Bezobrazni banditizam Susica !
Apsolutno,i mahao glavom.Gledao sam svojim ocima.A Hamren zapuca direkcione u London,sta ces.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 feb 2014, 17:25

Sabinho je napisao/la:Ljiljane ne znam o cemu pricas, ne raste cijena Avdiji smao tako :lol: :lol:
ja sam ti rekao. Buraz, ocigledno da si zaboravio citati u ovo par minuta. Ja ti napisem, ti kreces s nekom ironijom. Razumijem ja sta znaci odbrambeni mehanizam, bujrum samo, meni je sad ovo dovoljna satisfakcija jer znam da ides i protiv svog razuma samo da bi ti bio uprauv ;)

@VanBasten

Na Misimovica koji 3x vise trci ;) Vidio sam ga da igra sve osim vezu po lijevoj strani ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 21 feb 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 17:26

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ljiljane ne znam o cemu pricas, ne raste cijena Avdiji smao tako :lol: :lol:
ja sam ti rekao. Buraz, ocigledno da si zaboravio citati u ovo par minuta. Ja ti napisem, ti kreces s nekom ironijom. Razumijem ja sta znaci odbrambeni mehanizam, bujrum samo, meni je sad ovo dovoljna satisfakcija jer znam da ides i protiv svog razuma samo da bi ti bio uprauv ;)
Jbg, ja kazem sta sam vidio, a cim neko ne vidi naseg igraca u svojoj ekipi kao glavnog odmah gubi zdrav razum. :?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 feb 2014, 17:27

Coraco je napisao/la:Prcić jest malo prenaglio sa ovom izjavom, al' skontajte se i vi šta znači da te otpišu 4-5 mjeseci prije, a znaš da si bolji od konkurenta, znaš da imaš kolege koje su isto tako bolje a nisu pozvani. Momak je i sam napisao da vjerovatno ne treba ići na SP jer nije ni igrao kvalifikacije ali se nadao, i sad ovaj tip dobije poziv prije njega, ona ubleha u mladoj rep. ga vuče za nos, ma dajte molim vas ko ne bi pop.i.z.d.io.
Momak i spominje da ne zasluzuje on ici u Brazil, ali vala ne zasluzuju ovi nikako na spisak prije njega. Svako bi se naljutio. Igra standardno, igra solidno i mogao je odigrati bar 10 minuta neke prijateljske samo da mu se pokaze da se na njega racuna i da prate njegovu karijeru.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”