kakav kraj olimpijske i reprezentativne karijere temu selanea, dva gola i osvojena četvrta medalja. kakva šteta što takva hokejaška velicina nikada nije bila pobjednik OI. nadam se da ce granlund i ekipa ostvariti to za 4 godine

Moderatori/ce: Monolog,insider,_dreamer_,ribery,doci
Admir_Sa je napisao/la:kakav kraj olimpijske i reprezentativne karijere temu selanea, dva gola i osvojena četvrta medalja. kakva šteta što takva hokejaška velicina nikada nije bila pobjednik OI. nadam se da ce granlund i ekipa ostvariti to za 4 godine
jestamaji je napisao/la:po meni nevjerovatan rezultat.
nisam gledao, nikad ne gledam te utakmice za treće mjesto (danas sam gledao slalom i hsv-borusija), ali ne mogu vjerovati da su perkele tako razvalili amere.
rio_Ferdy88 je napisao/la:jestamaji je napisao/la:po meni nevjerovatan rezultat.
nisam gledao, nikad ne gledam te utakmice za treće mjesto (danas sam gledao slalom i hsv-borusija), ali ne mogu vjerovati da su perkele tako razvalili amere.
Ma nije nevjerovatan, Ameri se jednostavno "nisu pojavili" danas, još su bili na onoj jučerašnjoj tekmi, bez ikakve energije i želje, za što je i Bylsma kriv, jer ih nije uspio motivirati![]()
Drago mi je zbog Teemua da je uzeo još jednu medalju i zbog Raska, Ameri sa ovakvim pristupom tekmi nisu ni zaslužili, Kane je izgledao kao da je na sahrani, jedini koji se nešto trudio je bio Callahan.
Admir_Sa je napisao/la:to je ta ekipa!
DukeOfWellington je napisao/la:Odlična Kanada, podizali su nivo igre kako se takmičenje bližilo kraju i danas zapravo igraju najbolju utakmicu s tim da mislim da još ima rezerve u njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.