kakav kraj olimpijske i reprezentativne karijere temu selanea, dva gola i osvojena četvrta medalja. kakva šteta što takva hokejaška velicina nikada nije bila pobjednik OI. nadam se da ce granlund i ekipa ostvariti to za 4 godine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Jedna greška je Finsku koštala plasmana u finale... Švedska nije bila ništa bolja, samo jedna neopreznost i eto...Admir_Sa je napisao/la:kakav kraj olimpijske i reprezentativne karijere temu selanea, dva gola i osvojena četvrta medalja. kakva šteta što takva hokejaška velicina nikada nije bila pobjednik OI. nadam se da ce granlund i ekipa ostvariti to za 4 godine
Ma nije nevjerovatan, Ameri se jednostavno "nisu pojavili" danas, još su bili na onoj jučerašnjoj tekmi, bez ikakve energije i želje, za što je i Bylsma kriv, jer ih nije uspio motiviratijestamaji je napisao/la:po meni nevjerovatan rezultat.
nisam gledao, nikad ne gledam te utakmice za treće mjesto (danas sam gledao slalom i hsv-borusija), ali ne mogu vjerovati da su perkele tako razvalili amere.
OKrio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nije nevjerovatan, Ameri se jednostavno "nisu pojavili" danas, još su bili na onoj jučerašnjoj tekmi, bez ikakve energije i želje, za što je i Bylsma kriv, jer ih nije uspio motiviratijestamaji je napisao/la:po meni nevjerovatan rezultat.
nisam gledao, nikad ne gledam te utakmice za treće mjesto (danas sam gledao slalom i hsv-borusija), ali ne mogu vjerovati da su perkele tako razvalili amere.![]()
Drago mi je zbog Teemua da je uzeo još jednu medalju i zbog Raska, Ameri sa ovakvim pristupom tekmi nisu ni zaslužili, Kane je izgledao kao da je na sahrani, jedini koji se nešto trudio je bio Callahan.
Samo im još Sejdić fali.Admir_Sa je napisao/la:to je ta ekipa!
Ovo boldirano je najbitnije. Igraju koliko im je potrebno, rekao bih rutinski.DukeOfWellington je napisao/la:Odlična Kanada, podizali su nivo igre kako se takmičenje bližilo kraju i danas zapravo igraju najbolju utakmicu s tim da mislim da još ima rezerve u njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.