e sine teletovica prate svi ovi jos i njihove ljubavnicelucif3R666 je napisao/la:obara se dzumhurov rekord Trenutno korisnika/ca: -SanaFCŽ-, 0oo0, Adi_Zepce, alija12, AllAbout, Alucard, Amar Dzeko, amerosm, AmirBvB, andro234, astra1922, Baja_Zvjerka, bega_afc, Belmin6, Benop, berardi25, Bosniacum Lilium, Celtic, delboy5, dubrava, Edviin, ennis, Ethel, Faraon iz Visokog, fedeltafrotta, Freddy Krueger, HariTz, HighburyHigh, Iago, jasko_juve, Kaunas, lisander, Liverpool. YNWA, lucif3R666, marconato, Marley, MCMXXVII, meho-medo, Micron, mirza_it, MrMuscle, NG1, normalaba, nut_shell, Otelo, Ozymandias, Patrice_Evra_3, plavalokomotiva, PunjenaPaprika, Raul7, RiNo, robijas_Ri, rodjenivelez, samirr, samoposmatram, sastrane, Saurman, Semirr, soe, Stipe, stolica, THC, Travaskara, viKK, vjesnicar, vrebac86, Yaro, Zenga, zenicanin, zlatan.edvin, zlatniljiljan, zlatniljiljan89, zuka_TM i 240 gostiju.![]()
EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Znaci 20 milja u Belgiji ko iz p-iČke
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
srbija, hrvatska

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nevjerovatno kakva nesrece iz treceg sesira smo mogli slabije reprezentacije poput Srbije a mi izvucemo Izrael, i onda kao slag na tortu iz drugog sesira nam dodje mocna Belgija a mogli su Hrvati
Da ne pricam o Walesu koji je beton...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Neutralan88
- Kontakt:
Iskreno Belgija je jaca od nas...
Wels sa Baleom moze nam uzeti koji bod...
Izrael cudni su gostovanje ce biti gutavo...
Sve u svemu sreca idu prve 2x repke pa valjda se utrpamo kao 2
Wels sa Baleom moze nam uzeti koji bod...
Izrael cudni su gostovanje ce biti gutavo...
Sve u svemu sreca idu prve 2x repke pa valjda se utrpamo kao 2
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Čekao da vidi kakva će nas grupa zapasti garant.Neutralan88 je napisao/la:Aaaa evo Pape za SS.ba izjavio da ostaje selektor
- legenda reala
- Kontakt:
15 bodova na domaćem terenu + 15 na gostujućem = prvo mjesto 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije ni najbolja ni najgora. Ali ne sumnjam da smo u Francuskoj.
Biće dobrih gostovanja
Biće dobrih gostovanja
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bicemo najbolji treci i idemo direktno 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
cuj zDrijebBelmin6 je napisao/la:
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
To je najgori scenario koji nam se moze desitiAmar Dzeko je napisao/la:Bicemo najbolji treci i idemo direktno
Keep walking.
Tacno sam znao da ce nam neko pokvariti raspolozenje, jer su sve reprezentacije do Belgije bile jako pozeljne. Ja sam 3 minuta prije izvlacenja ovih iz 2. grupe ponavljao BELGIJA, BELGIJA..., i Boga mi nam oni dodjose.
Nema razloga za neku pretjeranu brigu. Grupa je za nijansu jaca od ove za SP koju smo lagano izdominirali. Samo, sad je mnogo olaksavajuca okolnost sto prve dvije direktno prolaze, i ja mislim da tu, ako Bog da, nece biti nikakvih problema.
Nema razloga za neku pretjeranu brigu. Grupa je za nijansu jaca od ove za SP koju smo lagano izdominirali. Samo, sad je mnogo olaksavajuca okolnost sto prve dvije direktno prolaze, i ja mislim da tu, ako Bog da, nece biti nikakvih problema.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
samo da su Croatisi umjesto Belgije al nema veze,drugi mozemo bit da ebe rak raka
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Do ovih kvalifikacija ide svjetsko, moze se povrijediti svih 11, mozemo dobiti 11 novih igraca, mogu se prodati svi u jace klubove, svi grohnuti, itd. Trenutna forma, ili forma iz proslih kvalif. ne mora nista da znaci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Šta smo mogli dobiti, odlično je. Molio sam za Izrael iz trećeg šešira. Pratio sam ih već nekoliko kvalifikacija. Znaju iznenaditi (Portugal im redovna mušterija), ali sve u svemu ništa posebno. Mi i Belgijanci za prvo mjesto, realno. Jbg, moralo nas je negdje sasječi. Bila je to Belgija. Ali ne možeš imati sve.
Srbi su nekako najgore prošli. Možda i najgora grupa.
Srbi su nekako najgore prošli. Možda i najgora grupa.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nisam znao da prva dva idu dalje hahaha, onda smo 150% u francuskoj 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Joj, kukanja .. Nekog smo morali dobiti. Recept kao i do sada. Kuci sve bodove, a u gostima tvrdo i nema ko da nas zaustavi za makar 2. mjesto ...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i najbolji treći pa ti vidi, ako se ne plasiramo nek izvrše kolektivni harakirifedeltafrotta je napisao/la:nisam znao da prva dva idu dalje hahaha, onda smo 150% u francuskoj
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
BiH i Belgija ce pobjeci 3 najmanje 5,6 bodova... Boricemo se sa njima za 1 mjesto a buranija ce se boriti za 3...aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, grupa dosta teža od grupe za SP. Velika je sreca sto idu dva dalje i najbolji treceplasirani. Belgija bez problema uzima prvo mjesto, a mi cemo se samarati sa Welsom i Izraelom za drugu. Cipar je strahovito lose odigrao kvalifikacije za SP, ali po meni su jako nezgodni, pogotovo ako prije susreta s nama naprave par dobrih rezultata, pa nas onda docekuju u uzarenoj atmosferi.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mnogo dobra grupa, šta serete koji qrac? Namučit' ćemo se sa Belgijom i to je to.
Wels sa Bejlom?
Izrael zayeban?
Šta pričate ljudi dragi, slavite jer smo u odličnoj grupi!
Wels sa Bejlom?
Izrael zayeban?
Šta pričate ljudi dragi, slavite jer smo u odličnoj grupi!
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 23 feb 2014, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.