Hoce li poredak u grupi nakon kvalifikacija imati neki faktor u zrijebanju grupa EP-a? Ja koliko znam, svejedno je hocemo li ici kao prvi, drugi ili kroz baraz, na kraju ce se zrijebat po koeficijentima. Eh, ako je tako kako ja mislim, sasvim je svejedno hocemo li biti ispred ili iza Belgije jer je definitivno to jedina reprezentacija u grupi koja osim nas moze pretendovati na prvo mjesto. Respekt Velsu i Izraelu, njihovim pojedincima koji su WC igraci, oni definitivno mogu biti nagazne mine, mogu nam otkinuti bod kad im budemo gostovali, medjutim, ni Belgiji nece biti lahko s njima, pa smo svi na istom. Andoru i Kipar moramo dobiti dva puta ako mislimo bilo sta napraviti u ovim kvalifikacijama. Moje predvidjanje je da ce utakmice u Belgiji i Zenici biti kljucne u borbi za prvo mjesto, al samo je bitno kvalifikovati se, tako da su najvaznije dvije u Izraelu i Velsu, u Zenici ih uzimamo garant.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Belgiju bi trebalo trazit u martu kod kuce,tad igramo najbolje.Najbolje bi bilo kao protiv Grcke,zadnja jesenja u Belgiji a prva proljetna u BiH.I junski termin obavezno laganu utakmicu,ako je moguce Andoru.
jestamaji je napisao/la:detaljan raspored tekmi će UEFA objaviti u 16:30
evo i termina
7./8./9. Septembar 2014
9./10./11. Oktobar 2014
12./13./14. Oktobar 2014
14./15./16. Novembar 2014
27./28./29. Mart 2015
12./13./14. Juni 2015
3./4./5. Septembar 2015
6./7./8. Septembar 2015
8./9./10. Oktobar 2015
11./12./13. Oktobar 2015
nema dogovora??? i to je u okviru reforme???
super ako je tako... sve se zna isti dan, protivnici i termini odigravanja...
drummer je napisao/la:Belgiju bi trebalo trazit u martu kod kuce,tad igramo najbolje.Najbolje bi bilo kao protiv Grcke,zadnja jesenja u Belgiji a prva proljetna u BiH.I junski termin obavezno laganu utakmicu,ako je moguce Andoru.
vidi gore
nema više traženja, uefa sama pravi raspored, to je novo od ove godine
jestamaji je napisao/la:ima jedna dobra stvar u ovim kvalifikacijama, ako opet odemo u baraž poprilično sigurno nećemo tamo igrati sa portugalom
Mi8slim da nema baraza prve dvije idu direktno a cak i najbolja treca ide na prvenstvo.
Ko sve pise po forumu boze sacuvaj :/
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Vels, Izrael, Kipar - nisu i ne bi nam smjeli biti prepreka za drugo mjesto. Safete, ovdje smiješ izgubiti eventualno 2 boda u duelima s ovom trojkom i to an gostovanju, nekim nevjerovatnim spletom okolnosti.
sastrane je napisao/la:Jel ima nedje reakcija Belgijanaca na grupu...?
Tako su se keserili i prosli put,pa oplakase.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
jestamaji je napisao/la:fala bogu konačno kvalifikacije bez balkanske grupe. sad se u miru može igrati fudbal, bez suvišnih sranja! .... barem do baraža
Ne znam mogu li je svrstati u balkansku grupu, ali imaš jednu utakmicu poslije koje će UEFA imati pune ruke posla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
jestamaji je napisao/la:fala bogu konačno kvalifikacije bez balkanske grupe. sad se u miru može igrati fudbal, bez suvišnih sranja! .... barem do baraža
Ne znam mogu li je svrstati u balkansku grupu, ali imaš jednu utakmicu poslije koje će UEFA imati pune ruke posla.
Hoxa against the World
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nema ex-yu grupe... balkanske imaju-3 grupe s dvije balkanske drzave
Protiv Andore.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu