Ajmo ljudi malo realno , zadovoljit se sa drugim mjestom svakako i to mjesto vodi na Euro
Realno Belgijanci ce nam kicmu slomit , jaci i bolji su od nas sto jest jest
Ta nece Vršajević cuvat Hazarda
ANTIFA ! je napisao/la:Ajmo ljudi malo realno , zadovoljit se sa drugim mjestom svakako i to mjesto vodi na Euro
Solidna grupa za nas.... Šteta za Belgiju, međutim ja se ništa njih ne bojim, mislim da nam odgovaraju, i uvijek sam govorio da su precjenjeni.... Bicemo među prva dva.....ključ kvala su gostovanja na Cipru, Izraelu i Walesu, ako tu osvojimo 6 bodova biće dovoljno..... Ima prostora i za kikseve...
ANTIFA ! je napisao/la:Ajmo ljudi malo realno , zadovoljit se sa drugim mjestom svakako i to mjesto vodi na Euro
Ovo je primjer pobjednickog mentaliteta ljudi moji, think like a looser, find excuses, think small, train like a pussy . EH PA NECE ICI TAKO !
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Ovo je primjer pobjednickog mentaliteta ljudi moji, think like a looser, find excuses, think small, train like a pussy . EH PA NECE ICI TAKO !
I uvijek ta svoja sumorna razmišljanja sakriju pod "realno".
Ovo je primjer pobjednickog mentaliteta ljudi moji, think like a looser, find excuses, think small, train like a pussy . EH PA NECE ICI TAKO !
Zivi bili pa vidjeli , bolje na vrijeme skontat na cemu si nego poslije kad po glavi dobijes plakat
123456 je napisao/la:Moja zelja "po novcaniku"(zbog gostovanja)
1.Bosnia and Herzegovina
2.Hungary ili Czech Republic ili Switzerland
3.Austria ili Slovenia ili Romania a nebi bilo lose ponoviti Slovakiu
4.Bulgaria ili Montenegro
5. Albania ili Macedonia
6. San Marino
Sta cemo za gostovanje "po novcaniku"? Kako stvari stoje nema nam niko blizu..
Inace zadovoljan sam grupom. Za ove "manje" repke (u nasem slucaju Andora, Kipar, Izrael i Vels) svi znamo da smo ubice za njih. Belgija? Neka je.. cisto da imamo nekog (kao sto smo imali Grcku prosle kvalfe) da nam neda da se opustimo. Da nas psiholoski tjera u nove pobijede.