Inace prvi ili drugi ovo idu direktno. Cak i to 3. mjesto bice najvjerovatnije masa cirkus reprezentacija u barazu...
Generalno svih ex reprezentacijama se pruza lijepa sansa da se docepaju Eura. Hrvatska,Srbija,BiH idu direktno.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Zasto bi se savez gasio, kad su ljudi razvili opasan biznis, prodaja igraca preko reprezentacije, menadzerisanje i to...Gunner4 je napisao/la:Ako ovo ne mogu proci onda najbolje da ugase savez.
Cini mi se da je Gudelj, jos prije par godina , imao neke izjave tipa "ja sam jugosloven" i da nema pretjerano izrazen nacionalno osjecanje . Mislim da bi se odazvao pozivu u reprezentaciju BiH ,da je bilo moguce da zaigra na SP, mdjutim, u BiH savezu su cekali da to bude nemoguce , pa da ga pozovu na sijelo. Potpuno je logicno da ce srpski mladi reprezentativac, ukoliko Bih nema da mu ponudi nista posebno, nastaviti da igra za Srbiju.MaGiCa je napisao/la:Nemoj @marconato, bolan. Ispashce na kraju da smo "oteli" Gudelja BIH.![]()
Kao da momak nije igrao za u21 selekcije Srbije, vec je tu pao iz nebuha.
Ja, i? I ***** će dolaziti u Bg, pa šta? I ništa se neće desiti ko što se nije desilo ni prošle godine kad su igrali Hrvatska i Srbija u Zg i Bg.Virtu4l je napisao/la:BiH ti je trenutno najmanji problem. Valja ići u Tiranu
Alene, ne šupljiraj.
VanBasten
Ima. Nećemo se praviti ludi. Kod nas je u upotrebi kao derogativ, i ja još nisam upoznao Albanca kojem nije smetalo kad ga "jugić" nazove šiptarom. Albanac Albanca kad tako oslovljava, je druga stvarVirtu4l je napisao/la:Abanci su se čak i ustavu Jugoslavije zvali šiptarima, nema tu nišra uvrijedljivo.
samo da dodam da je to isto ko u USA kad crnac crncu kaze nigga. On moze, drugi ne moze, to je tako i finitoVanBasten je napisao/la:Ima. Nećemo se praviti ludi. Kod nas je u upotrebi kao derogativ, i ja još nisam upoznao Albanca kojem nije smetalo kad ga "jugić" nazove šiptarom. Albanac Albanca kad tako oslovljava, je druga stvarVirtu4l je napisao/la:Abanci su se čak i ustavu Jugoslavije zvali šiptarima, nema tu nišra uvrijedljivo.
I da završimo s tim. Nema više rasprave oko toga. Biće obrisano.
i ja isto mislim. Mada su Danci isto nezgodni, ali nama balkancima odgovora da igramo protiv tih sjevernijih rep. Armenija je opasna pravo, sto su dokazali i u zadnjim kvalifikacijama za SP. Albanci standardno tvrd orah, svakom.DANTES je napisao/la:više će nam muke zadati Albanci i Jermeni nego Danci...smijem se zakleti...
nama nikad nije ležala ruska škola fudbala...Bosniacum Lilium je napisao/la:i ja isto mislim. Mada su Danci isto nezgodni, ali nama balkancima odgovora da igramo protiv tih sjevernijih rep. Armenija je opasna pravo, sto su dokazali i u zadnjim kvalifikacijama za SP. Albanci standardno tvrd orah, svakom.DANTES je napisao/la:više će nam muke zadati Albanci i Jermeni nego Danci...smijem se zakleti...
marconato je napisao/la:Drulović vratio Ljajića i pozvao Gudelja!![]()
Na Drulovićevom spisku su:
Golmani: Vladimir Stojković (Ergotelis), Željko Brkić (Udinese);
Odbrana: Antonio Rukavina (Valladolid), Branislav Ivanović (Chelsea), Dušan Basta (Udinese), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lyon);
Sredina terena: Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Radosav Petrović (Gencherbirligi), Nenad Krstičić (Sampdoria), Ljubomir Fejsa (Benfica), Nemanja Matić (Chelsea), Adem Ljajić (Roma), Dušan Tadić (Twente), Zoran Tošić (CSKA Moskva)
Napad: Lazar Marković (Benfica), Miralem Sulejmani (Benfica), Filip Đorđević (Nantes), Stefan Šćepović (Sporting Gijon).
Zbog povreda izostaju Nastasić i Subotić, a zbog obaveza u mladoj selekciji Đuričić, Jojić i Mitrović.
Slažem se, ali to je nekako i logično jer Srbija i protiv jednih i protiv drugih ima imperativ u sve 4 tekme, a znamo kako igraju tvrdo obje repke. Tu vjerovatno leži i ključ plasmana na Euro. Sa druge strane, protiv Danaca je dobar i bod bar u Kopenhagenu.DANTES je napisao/la:više će nam muke zadati Albanci i Jermeni nego Danci...smijem se zakleti...
Izvini, neki problem imashBosniacum Lilium je napisao/la:jesi ti dosadan frajer, mi se svi pustimo toga, ostavimo na patu, ti navalio ko mutav na telefon i opet nista nisi dokazao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.