Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Gunner4
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Gunner4 » 23 feb 2014, 18:03

Ako ovo ne mogu proci onda najbolje da ugase savez.

Inace prvi ili drugi ovo idu direktno. Cak i to 3. mjesto bice najvjerovatnije masa cirkus reprezentacija u barazu... ;)
Generalno svih ex reprezentacijama se pruza lijepa sansa da se docepaju Eura. Hrvatska,Srbija,BiH idu direktno. :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 feb 2014, 18:23

Gunner4 je napisao/la:Ako ovo ne mogu proci onda najbolje da ugase savez.
Zasto bi se savez gasio, kad su ljudi razvili opasan biznis, prodaja igraca preko reprezentacije, menadzerisanje i to... :roll:

Nego, evo i rasporeda meceva:

11. oktobar 2014: 18.00h Jermenija - Srbija

14. oktobar 2014: 20.45h Srbija - Albanija

14. novembar 2014: 20.45h Srbija - Danska

29. mart 2015: 20.45h Portugal - Srbija

13. jun 2015: 20.45h Danska - Srbija

4. septembar 2015: 20.45h Srbija - Jermenija

8. oktobar 2015: 20.45h Albanija - Srbija

11. oktobar 2015: 18.00h Srbija - Portugal

Pored kvalifikacionih, biće odigrane i dve prijateljske utakmice sa Francuskom, domaćinom Euro 2016.

7. septembar 2014: 20.45h Srbija - Francuska

7. septembar 2015: 20.45h Francuska - Srbija
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 19:24

Prve tri utakmice Srbija mora pobijediti, kasnije će biti malo gutavo, posebno dvije posljednje utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 feb 2014, 19:57

MaGiCa je napisao/la:Nemoj @marconato, bolan. Ispashce na kraju da smo "oteli" Gudelja BIH. ;)

Kao da momak nije igrao za u21 selekcije Srbije, vec je tu pao iz nebuha. 8-)
Cini mi se da je Gudelj, jos prije par godina , imao neke izjave tipa "ja sam jugosloven" i da nema pretjerano izrazen nacionalno osjecanje . Mislim da bi se odazvao pozivu u reprezentaciju BiH ,da je bilo moguce da zaigra na SP, mdjutim, u BiH savezu su cekali da to bude nemoguce , pa da ga pozovu na sijelo. Potpuno je logicno da ce srpski mladi reprezentativac, ukoliko Bih nema da mu ponudi nista posebno, nastaviti da igra za Srbiju.
Sto se reprezentacije Srbije tice, mislim da vam idu bolji dani. Drulovic djeluje racionalno i stalozeno, dobro bi bilo da ostane na poziciji, uz talenat koji imate, uspjecete
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 feb 2014, 20:38

Grupa niti smrdi, niti miriše. Nema nekih superatraktivnih ekipa, nema Španaca, Njemaca, Holanđana, Talijana... koji se po običaju šetaju kroz kvalifikacije, ali nema ni Andore, San Marina, Lihtenštajna... Grupa koja neće privlačiti mnogo pažnje, a lako bi mogla biti i grupa remija. Ukratko, kad se pogleda kakve su sve ekipe bile u prva dva pota, mi smo relativno dobro prošli.
Portugalci, društvo jednog lica, što se najbolje vidjelo u zadnjem baražu. Jesu favoriti u grupi, ali može se igrati sa njima. Danci... šta reći, nemaju neke individualne kvalitete, ali imaju jako iskusnog selektora koji ih vodi više od decenije. U prošlim kvalama su igrali dosta promjenjivo. Zanimljivo, kući su pobijedili samo Maltu, Jermeni su ih razbucali 4:0 na sred Parkena, ali su u gostima pobijedili Čehe 3:0. Jermeni nezgodna repka sa Miktarijanom, Ozbilizom, Movsisijanom... Repka koja je u usponu, u zadnja dva ciklusa su bili blizu baraža. U prošlim kvalama su u gostima pobijedili Dance i Čehe, sa Italijom igrai nerješeno, a kuću su zijanili i od Malte. :lol: Ukratko, luda ekipa. Minus im je možda i to što je selektor koji je od njih napravio respektabilnu repku, na kraju prošlog ciklusa podnio ostavku.
Albanci, vrlo, moguće neće nikoga pobijediti, ali nikome sa njima neće biti lako. Jedna, radnička, ratnička ekipica, kakvih danas u Evropi ima petnaestak. Selektor im je Talijan De Biasi.

Srbija sa pravim pristupom, pozitivnim razmišljanjem, dobrom atmosferom oko repke i selektorom koji se isključivo baviti igrom i igračima a ne nekim perifernim stvarima, može do jednog od prva dva mjesta.

Virtu4l je napisao/la:BiH ti je trenutno najmanji problem. Valja ići u Tiranu ;)
Ja, i? I ***** će dolaziti u Bg, pa šta? I ništa se neće desiti ko što se nije desilo ni prošle godine kad su igrali Hrvatska i Srbija u Zg i Bg.
Btw, Srbiju vjerovatno i neće dočekati u Tirani već u nekom manjem mjestu. Već vidim stadion u ruiniranom stanju, oranica, tribine tik do aut linije, ogroman pritisak i 1:4 na kraju. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2014, 21:11

cuj siptari :o ja sam dobio upozorenje za ban kad sam sirokobrijezane nazvao listicanima. Mislim da i ti to zasluzujes u najmanju ruku :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 feb 2014, 21:18

Alene, ne šupljiraj.

VanBasten
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 21:24

Abanci su se čak i ustavu Jugoslavije zvali šiptarima, nema tu nišra uvrijedljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 feb 2014, 21:32

Virtu4l je napisao/la:Abanci su se čak i ustavu Jugoslavije zvali šiptarima, nema tu nišra uvrijedljivo.
Ima. Nećemo se praviti ludi. Kod nas je u upotrebi kao derogativ, i ja još nisam upoznao Albanca kojem nije smetalo kad ga "jugić" nazove šiptarom. Albanac Albanca kad tako oslovljava, je druga stvar

I da završimo s tim. Nema više rasprave oko toga. Biće obrisano.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2014, 21:37

VanBasten je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Abanci su se čak i ustavu Jugoslavije zvali šiptarima, nema tu nišra uvrijedljivo.
Ima. Nećemo se praviti ludi. Kod nas je u upotrebi kao derogativ, i ja još nisam upoznao Albanca kojem nije smetalo kad ga "jugić" nazove šiptarom. Albanac Albanca kad tako oslovljava, je druga stvar

I da završimo s tim. Nema više rasprave oko toga. Biće obrisano.
samo da dodam da je to isto ko u USA kad crnac crncu kaze nigga. On moze, drugi ne moze, to je tako i finito

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 feb 2014, 21:45

Srđan Mijailović strijelac za Kayseri protiv Trabzona.
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 feb 2014, 11:53

Uh, Srbija je najgore prošla od triju najboljih reprezentacija u regionu. No, to je bilo i za očekivati, jer su bili u trećem šeširu. Moralo se igrati protiv jačih.

Nadam se da Portugal neće proći. :lol: Ne mogu ih ni s kajmakom. :mrgreen:

No, isto tako treba biti realan i reći da su ipak oni favoriti. Doduše, muče se u kvalifikacijama i dizelaški ulaze u iste. Šteta što Srbija ne igra prvu utakmicu protiv njih. Bila bi to čista tri boda. :D

Armenija i Albanija mogu uzeti bod(ove), ali ako sve bude onako kako bi trebalo biti - Srbija u ovim mečevima ne bi trebala imati problema.

Sve u svemu, bit će izuzetno teško da se izbori direktan plasman na Euro. Ali nije to nemoguća misija.

Kvalitetan selektor, dobra koordinacija sa selektorom mlade reprezentacije i spuštanje na minimum menadžerskih talova će biti dovoljno da se na kraju uhvati jedno od prva dva mjesta.

:D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 13:16

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 68266.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jos veceras cekamo kako ce Benfikovići odigrati... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 13:29

Drulović vratio Ljajića i pozvao Gudelja! 8-)

Na Drulovićevom spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković (Ergotelis), Željko Brkić (Udinese);

Odbrana: Antonio Rukavina (Valladolid), Branislav Ivanović (Chelsea), Dušan Basta (Udinese), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lyon);

Sredina terena: Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Radosav Petrović (Gencherbirligi), Nenad Krstičić (Sampdoria), Ljubomir Fejsa (Benfica), Nemanja Matić (Chelsea), Adem Ljajić (Roma), Dušan Tadić (Twente), Zoran Tošić (CSKA Moskva)

Napad: Lazar Marković (Benfica), Miralem Sulejmani (Benfica), Filip Đorđević (Nantes), Stefan Šćepović (Sporting Gijon).

Zbog povreda izostaju Nastasić i Subotić, a zbog obaveza u mladoj selekciji Đuričić, Jojić i Mitrović.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 feb 2014, 13:35

više će nam muke zadati Albanci i Jermeni nego Danci...smijem se zakleti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 feb 2014, 13:39

DANTES je napisao/la:više će nam muke zadati Albanci i Jermeni nego Danci...smijem se zakleti...
i ja isto mislim. Mada su Danci isto nezgodni, ali nama balkancima odgovora da igramo protiv tih sjevernijih rep. Armenija je opasna pravo, sto su dokazali i u zadnjim kvalifikacijama za SP. Albanci standardno tvrd orah, svakom.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 feb 2014, 13:40

Raduje sastav, kao i povratak Adema, ali i Krsticica, mozda je to veznjak koji se moze upariti sa Maticem.

Ma bice tesko sa svakom ekipom, nema lakih meceva.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 feb 2014, 14:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:
DANTES je napisao/la:više će nam muke zadati Albanci i Jermeni nego Danci...smijem se zakleti...
i ja isto mislim. Mada su Danci isto nezgodni, ali nama balkancima odgovora da igramo protiv tih sjevernijih rep. Armenija je opasna pravo, sto su dokazali i u zadnjim kvalifikacijama za SP. Albanci standardno tvrd orah, svakom.
nama nikad nije ležala ruska škola fudbala...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 feb 2014, 15:15

marconato je napisao/la:Drulović vratio Ljajića i pozvao Gudelja! 8-)

Na Drulovićevom spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković (Ergotelis), Željko Brkić (Udinese);

Odbrana: Antonio Rukavina (Valladolid), Branislav Ivanović (Chelsea), Dušan Basta (Udinese), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lyon);

Sredina terena: Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Radosav Petrović (Gencherbirligi), Nenad Krstičić (Sampdoria), Ljubomir Fejsa (Benfica), Nemanja Matić (Chelsea), Adem Ljajić (Roma), Dušan Tadić (Twente), Zoran Tošić (CSKA Moskva)
Napad: Lazar Marković (Benfica), Miralem Sulejmani (Benfica), Filip Đorđević (Nantes), Stefan Šćepović (Sporting Gijon).

Zbog povreda izostaju Nastasić i Subotić, a zbog obaveza u mladoj selekciji Đuričić, Jojić i Mitrović.

Očekivan spisak, mada sam ja očekivao i neke novajlije osim Gudelja, možda Pečinovića i Radovića, ili bar jednog od njih. Pogotovo sad kad na stoperskim mjestima fale Subotić i Nastasić, Pejčinović bi legao pravo. Ipak, Drulović se odlučio za krpljenje, pa će tako u Dablinu centralni bekovi biti Biševac i Ivanović, eventualno Tomović. A možda hoće da isproba Gudelja na desnom beku, a ne želi Baneta na klupi. Kako god, za očekivati je dvicu u Dablinu. :mrgreen:
Veliki plus je i povratak Ljajića.

Slažem se, ali to je nekako i logično jer Srbija i protiv jednih i protiv drugih ima imperativ u sve 4 tekme, a znamo kako igraju tvrdo obje repke. Tu vjerovatno leži i ključ plasmana na Euro. Sa druge strane, protiv Danaca je dobar i bod bar u Kopenhagenu.
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2014, 15:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:jesi ti dosadan frajer, mi se svi pustimo toga, ostavimo na patu, ti navalio ko mutav na telefon i opet nista nisi dokazao :roll:
Izvini, neki problem imash :?: :roll:

Imam ja. Završen slučaj.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.