Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
NARODNI, SREDNJA UPLATA:
20:00 -18,5+/Bog.Bogdanović (Partizan) 1 @ 1,85
20:00 C.Zvezda - Partizan kp1 @ 1,50
21:00 Nadal - Dolgopolov (r2:0) 1 @ 1,40
22:00 Čilić - K.Anderson 1 @ 1,50
21:00 Caracas - La Guaira 1 @ 1,40
20:15 Porto - Estoril 1 @ 1,40
Kvota: 11,42
DUBL, JACA UPLATA:
Kvota: 2,10
20:00 -18,5+/Bog.Bogdanović (Partizan) 1 @ 1,85
22:00 Čilić - K.Anderson 1 @ 1,50
21:00 Caracas - La Guaira 1 @ 1,40
20:15 Porto - Estoril 1 @ 1,40
Kvota: 11,42
DUBL, JACA UPLATA:
Kvota: 2,10
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Korak 2

Nemojte prepisivati, niste ludi da gubite pare na ovom!

Nemojte prepisivati, niste ludi da gubite pare na ovom!

ima li iko voljan da posalje 0,08 E na wwin imam 0.02 

Trebao si pitati, jbg ja sam ih nakon analize izbacio a ubacio ovo:

Prodje u 70 i kojoj minuti. Zao mi je za taj tvoj Norwich, mada su oni kuci bijesni sto se tice kornera. Mene je jutros izvrnula Sevilla, tj domacin koji nije opalio korner do 80 i koje minute a kuci u prosjeku imaju 7,6 kornera

Ali evo posto je Bevanda nekada jutros napisao da se tipovi postavljaju bez obrazlozenja to cu sada i uraditi. Mada ja uvijek napisem cisto statisticki(znaci da sam obradio). No ovako:

Lazio u zadnjih 10 meceva dobija 2,5 zutih kartona dok njihovi gosti u isto toliko meceva primaju 3,3 zuta. Prosta racunica, mala granica ovo mora ici preko.
A derbi Francuskog prvenstva sam uradio na osnovu zadnjih 5 meceva i to striktno po principu Lille-domacin, Lyon-gost.
Super statistika za ovu granicu. Lille kuci super ofanzivan 8,4 kornera dok Lyon ide tacno na 4 kornera. Sve u svemu cista logika-ovo mora ući.
Znamo a logika i kladjenje ne idu jedno s drugim, ali eto toliko od mene.
Ugodan tek

mislis na ovokrmpotich je napisao/la:Trebao si pitati, jbg ja sam ih nakon analize izbacio a ubacio ovo:
Prodje u 70 i kojoj minuti. Zao mi je za taj tvoj Norwich, mada su oni kuci bijesni sto se tice kornera. Mene je jutros izvrnula Sevilla, tj domacin koji nije opalio korner do 80 i koje minute a kuci u prosjeku imaju 7,6 kornera![]()

noviclan je napisao/la:mislis na ovokrmpotich je napisao/la:Trebao si pitati, jbg ja sam ih nakon analize izbacio a ubacio ovo:
Prodje u 70 i kojoj minuti. Zao mi je za taj tvoj Norwich, mada su oni kuci bijesni sto se tice kornera. Mene je jutros izvrnula Sevilla, tj domacin koji nije opalio korner do 80 i koje minute a kuci u prosjeku imaju 7,6 kornera![]()
![]()

FT: 105-64! WIN!!vjesnicar je napisao/la:I danas samo za Forumase GRATIS analiza i prognoza!!![]()
18:15 Olympiacos - Rethymno
Izostanci
Domaci: Law, Perperoglou
Gosti: Petway
Broj poena domaćina 85,5
Tip: Više - 1,85
Ulog: 5/10
Utakmica koju su gosti unaprijed otpisali pa tako odmaraju svog najiskusnijeg igrača Kalambokisa. Bez njega Rethymno ostaje u rukama Amerikanaca koji ionako čine Rethymno najbržom momčadi lige, a danas će to biti još izraženije. Olympiacos takav ritam bez problema prati i u prvom susretu su na gostovanju Rethymnu stavili 103 poena. Premda su u četvrtak imali težak susret sa Panathinaikosom, mislim da umora danas ne bi trebalo biti u toj mjeri jer je Oly momčad koja ima 12 jednako kvalitetnih igrača pa će danas tako igrati igrači poput bivšeg NBA igrača Moona koji igra samo domaće prvenstvo, Collinsa i Begića koji su u četvrtak igrali samo 4 minute dok će recimo Petway i Perperoglou biti izvan sastava. Oly će tako biti potpuno spreman i u run and gun košarci u kojoj se sjajno snalaze bi trebali do vrha napuniti koš gostiju. Ne bi me previše čudilo da Olympiacos danas vidimo i preko 100 i ovu marginu moram uzeti.
Za ostale PROGNOZE I ANALIZE --> Pratite nas na FB --> Thw Kiel Tips Like Like Like! MOLIM VAS!!![]()

-
- Kontakt:
Albany - Utica [1x] @ 1.28
Cilic - Anderson [1] @ 1.40
= 1.79
Sretno svima!
Cilic - Anderson [1] @ 1.40
= 1.79
Sretno svima!
Dvojka ko vrata blindirana.jasko_juve je napisao/la:Ne igra LeBron veceras.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Snooker: Welsh Open (1/32 finala)
Previše bezobrazno tvrdih mečeva, morat ću ovo razdijeliti na par tiketa. Dosta lijepe kvote za singliranje, očekujem velik broj autsajdera da sutra prođu u sljedeći krug. Ja ću ovako a vi kako znate i umijete. Molim bez većih uloga jer ne želim na vješalima završiti.
1. tiket (više nade polažem u drugi sa mogućim "iznenađenjima")
Chuang - Perry 2 @1.35
Gentleman Joe igra neloše. Iako u maloj krizi zadnjih par mečeva, očekujem da sutra nadmudri kineskog protivnika i prođe u 1/16 finala. Kvalitet je na njegovoj strani, ne bih ga stavio pod "siguricu", ali većina mečeva je izjednačena pa mi ne ostavlja izbora.
Allen M. - Saenghkam 1 @1.20
Dosta sam pisao o njemu, jedan od najtalentiranijih igrača današnjice. Očekivalo se dosta od njega pred par godina, neki su prognozirali karijeru poput velikana O'Sullivana, S. Davisa, Hendrya.. Ali razne oscilacije, kako u igri, tako i u ponašanju - malo su ga udaljile od takvih poduhvata. Iako nikad nije kasno. Ako bude pravi, sutra ovo nosi u hendikepu. Mogao bi protivnika ostaviti na 1, pa čak i 0 osvojenih frejmova.. Ponavljam - ako bude pravi!
Stewens M. - Burns 1 @1.50
Kvota odlična. Vjerojatno malo podcijenjen Matthew radi par lošijih izdanja zadnjih mjesec-dva, no neupitno jači od Burnsa, koji me iznenadio prošlo kolo pobjedivši Delua. Vjerujem da sutra njegov put tu završava, Stevens nakon promašenih kvalifikacija za China Open sada ima šansu ići što dalje u Welsh Openu, koji je ujedno i rank turnir. Ne sumnjam da će dati 110% od sebe da izbaci Burnsa koji vjerojatno ni sam ne zna kako se tu našao.
Ukupna kvota: 2,43
2. tiket (par jačih kvota, po meni ih je dosta krivo postavljeno)
Greene - Pagett 2 @2.20 (MOGUĆI SINGL DANA)
Dale - Poomjaeng 2 @2.10
Donaldson - Gilbert 1 @2.30
Lines P. - Holt 1 @2.40
Ukupna kvota: 25,50
--- Velšanin (domaćin turnira) Pagett odlično igra pred svojom publikom. Posramio Campbella prošli meč sa whitewashom (4-0).. A kvota na njega se kretala oko 3 u većini kladionica, dakle, potpuni autsajder na papiru.. Nešto slično imamo i sutra. Mislim da je nezasluženo podcijenjen opet. Greene je za klasu slabiji protivnik od M. Campbella, te bi Pagett po meni trebao ovdje slaviti. Pa možda čak i u hendikepu. Već su se našli prije 3 godine i Velšanin ga je hladno otresao 5-1 rezultatom. Greene po svemu sudeći, sutra pakuje kofere.
--- Strašni Tajlanđanin Poomjaeng, najveće snooker otkriće zadnjih par godina. Vrlo lako i najsimpatičnija pojava na Touru.. Ima jako tešku zadaću ujutro, proći solidnog Dalea, jednog od "starosjedioca" igre. No, Dale se zadnje kolo mučio sa anonymusom Parsonsom, nekako se provukao sa 4-3, dok je Dechawat lagano prošao jako zaj.ebanog Highfielda rezultatom 4-1. Zadnje 4 godine, 3 puta su se našli na stolu, 2 puta je slavio Dechawat. Uzimam ga navijački, a i zato što mislim da su kvote u najmanju ruku trebale biti 1.85 - 1.85. Ovako na 2.10 već malo odskače i nije red da se propusti prilika.
--- U ovaj meč imam najviše sumnji. Donaldson mi je, priznajem, nepoznanica.. Ali po rezultatima vidim da nije ništa slabiji od Gilberta. Zvijezda vodilja mi je bilo zadnje kolo Welsh Opena kad je prošao jako opasnog i mnogo favoriziranog Roberta Milkinsa.. I to u hendikepu! Možda će se netko sjetiti kad sam prije par dana tipovao na Mcmanusa (Škotska) i pisao kako baš Škoti vladaju ovim turnirom. Da sad ne ulazim opet u statistiku zadnjih 20 godina, možete pročitati par stranica prije u ovoj temi. Dakle, Donaldson ima zadaću opravdati dominaciju njegovih sunarodnjaka, vjerujem da može bar do šesnaestine dogurat.. A dalje što bude!
--- Preporučio sam vam Linesa igrati prošlo kolo i prošao je. Iako je tada bio izraziti favorit na tečaju 1.40, mislim da i sutra neće otići bez borbe. Slab omjer ima protiv Holta, koji nije bogznakakav igrač.. Definitivno vidim šansu da se sutra stvari promjene u Linesovu korist. Nakon toliko uloženog truda i skinutih skalpova (pratim ga zadnjih godinu dana, stvarno je imao odličnih prolaza.. Redom je skidao O'Sullivana, Stevensa, Kinga, Guodonga...) igrača kojima Holt nije ni sjena.. Zaslužio je malo sreće i par dobro posloženih kugli! Ako prođu ostali, on će se čekati u večernjem terminu.. U tom slučaju - nek nam je svima sa srećom!
Previše bezobrazno tvrdih mečeva, morat ću ovo razdijeliti na par tiketa. Dosta lijepe kvote za singliranje, očekujem velik broj autsajdera da sutra prođu u sljedeći krug. Ja ću ovako a vi kako znate i umijete. Molim bez većih uloga jer ne želim na vješalima završiti.

1. tiket (više nade polažem u drugi sa mogućim "iznenađenjima")
Chuang - Perry 2 @1.35
Gentleman Joe igra neloše. Iako u maloj krizi zadnjih par mečeva, očekujem da sutra nadmudri kineskog protivnika i prođe u 1/16 finala. Kvalitet je na njegovoj strani, ne bih ga stavio pod "siguricu", ali većina mečeva je izjednačena pa mi ne ostavlja izbora.
Allen M. - Saenghkam 1 @1.20
Dosta sam pisao o njemu, jedan od najtalentiranijih igrača današnjice. Očekivalo se dosta od njega pred par godina, neki su prognozirali karijeru poput velikana O'Sullivana, S. Davisa, Hendrya.. Ali razne oscilacije, kako u igri, tako i u ponašanju - malo su ga udaljile od takvih poduhvata. Iako nikad nije kasno. Ako bude pravi, sutra ovo nosi u hendikepu. Mogao bi protivnika ostaviti na 1, pa čak i 0 osvojenih frejmova.. Ponavljam - ako bude pravi!
Stewens M. - Burns 1 @1.50
Kvota odlična. Vjerojatno malo podcijenjen Matthew radi par lošijih izdanja zadnjih mjesec-dva, no neupitno jači od Burnsa, koji me iznenadio prošlo kolo pobjedivši Delua. Vjerujem da sutra njegov put tu završava, Stevens nakon promašenih kvalifikacija za China Open sada ima šansu ići što dalje u Welsh Openu, koji je ujedno i rank turnir. Ne sumnjam da će dati 110% od sebe da izbaci Burnsa koji vjerojatno ni sam ne zna kako se tu našao.
Ukupna kvota: 2,43
2. tiket (par jačih kvota, po meni ih je dosta krivo postavljeno)
Greene - Pagett 2 @2.20 (MOGUĆI SINGL DANA)
Dale - Poomjaeng 2 @2.10
Donaldson - Gilbert 1 @2.30
Lines P. - Holt 1 @2.40
Ukupna kvota: 25,50
--- Velšanin (domaćin turnira) Pagett odlično igra pred svojom publikom. Posramio Campbella prošli meč sa whitewashom (4-0).. A kvota na njega se kretala oko 3 u većini kladionica, dakle, potpuni autsajder na papiru.. Nešto slično imamo i sutra. Mislim da je nezasluženo podcijenjen opet. Greene je za klasu slabiji protivnik od M. Campbella, te bi Pagett po meni trebao ovdje slaviti. Pa možda čak i u hendikepu. Već su se našli prije 3 godine i Velšanin ga je hladno otresao 5-1 rezultatom. Greene po svemu sudeći, sutra pakuje kofere.
--- Strašni Tajlanđanin Poomjaeng, najveće snooker otkriće zadnjih par godina. Vrlo lako i najsimpatičnija pojava na Touru.. Ima jako tešku zadaću ujutro, proći solidnog Dalea, jednog od "starosjedioca" igre. No, Dale se zadnje kolo mučio sa anonymusom Parsonsom, nekako se provukao sa 4-3, dok je Dechawat lagano prošao jako zaj.ebanog Highfielda rezultatom 4-1. Zadnje 4 godine, 3 puta su se našli na stolu, 2 puta je slavio Dechawat. Uzimam ga navijački, a i zato što mislim da su kvote u najmanju ruku trebale biti 1.85 - 1.85. Ovako na 2.10 već malo odskače i nije red da se propusti prilika.
--- U ovaj meč imam najviše sumnji. Donaldson mi je, priznajem, nepoznanica.. Ali po rezultatima vidim da nije ništa slabiji od Gilberta. Zvijezda vodilja mi je bilo zadnje kolo Welsh Opena kad je prošao jako opasnog i mnogo favoriziranog Roberta Milkinsa.. I to u hendikepu! Možda će se netko sjetiti kad sam prije par dana tipovao na Mcmanusa (Škotska) i pisao kako baš Škoti vladaju ovim turnirom. Da sad ne ulazim opet u statistiku zadnjih 20 godina, možete pročitati par stranica prije u ovoj temi. Dakle, Donaldson ima zadaću opravdati dominaciju njegovih sunarodnjaka, vjerujem da može bar do šesnaestine dogurat.. A dalje što bude!
--- Preporučio sam vam Linesa igrati prošlo kolo i prošao je. Iako je tada bio izraziti favorit na tečaju 1.40, mislim da i sutra neće otići bez borbe. Slab omjer ima protiv Holta, koji nije bogznakakav igrač.. Definitivno vidim šansu da se sutra stvari promjene u Linesovu korist. Nakon toliko uloženog truda i skinutih skalpova (pratim ga zadnjih godinu dana, stvarno je imao odličnih prolaza.. Redom je skidao O'Sullivana, Stevensa, Kinga, Guodonga...) igrača kojima Holt nije ni sjena.. Zaslužio je malo sreće i par dobro posloženih kugli! Ako prođu ostali, on će se čekati u večernjem terminu.. U tom slučaju - nek nam je svima sa srećom!
U desetom selu živi Antuntun!
I evo da se i ja pozalim. Lille koji je derbi kola korneri prodju u 60 minuti.ladno. Sugavi Lazio u 45-oj minuti 4 žuta. Ni jedan **** žuti nije bio u drugom poluvremenu. ZNAČI NE VJERUJEM!!!!krmpotich je napisao/la:
Ali evo posto je Bevanda nekada jutros napisao da se tipovi postavljaju bez obrazlozenja to cu sada i uraditi. Mada ja uvijek napisem cisto statisticki(znaci da sam obradio). No ovako:
Lazio u zadnjih 10 meceva dobija 2,5 zutih kartona dok njihovi gosti u isto toliko meceva primaju 3,3 zuta. Prosta racunica, mala granica ovo mora ici preko.
A derbi Francuskog prvenstva sam uradio na osnovu zadnjih 5 meceva i to striktno po principu Lille-domacin, Lyon-gost.
Super statistika za ovu granicu. Lille kuci super ofanzivan 8,4 kornera dok Lyon ide tacno na 4 kornera. Sve u svemu cista logika-ovo mora ući.
Ugodan tek

sto je najgore ja ispratim samo lazio a jutros samo sevillukrmpotich je napisao/la:I evo da se i ja pozalim. Lille koji je derbi kola korneri prodju u 60 minuti.ladno. Sugavi Lazio u 45-oj minuti 4 žuta. Ni jedan **** žuti nije bio u drugom poluvremenu. ZNAČI NE VJERUJEM!!!!krmpotich je napisao/la:
Ugodan tek![]()
![]()
![]()
![]()

milkins je fulao čisti zicer nakon čega je donaldson okrenuo .. mislim da je tad imao više sreće nego pameti, ja bih ovaj par izbjegaobevanda4 je napisao/la:Snooker: Welsh Open (1/32 finala)
Jel moze Wall, Irving, De Rozan i VUcevic overi?
Taj isti Valecano izvodi kuci 7,35 kornera. Danas je prvi korner izveo u 81 minutiBaltazar je napisao/la:
sto je najgore ja ispratim samo lazio a jutros samo sevillu

Ima li neko kakav prijedlog za NBA?
Brooklyn kp2 ? ili čista 2?
Brooklyn kp2 ? ili čista 2?

ma sevilla sam znao cim su poveli da padamo a lazio sam fakat bio i ja siguran posebno jer je rezultat bio gurav al jbg nek je ovaj vikend zavrsio makra nisam u gubitku nekim cudom na kraju izvuce me lile lyon manje od 3krmpotich je napisao/la:Taj isti Valecano izvodi kuci 7,35 kornera. Danas je prvi korner izveo u 81 minutiBaltazar je napisao/la:
sto je najgore ja ispratim samo lazio a jutros samo sevilluZa Lazio sam bio sigura. Krenem s posla 4 komada. Dodjem kuci nista, Sassuolo je ispostovao s 3 žuta, miroljubivi Lazio nasao glumiti mirotvorca
![]()

Evo od mene jos jedan za danas. U plusu sam ovaj vikend oko stoje, za divno cudo. Kako citam masa ljudi je u debelom minusu, kako sam ja jucer uzeo 90 i kusur maraka nemam pojma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.