auuu kako se nasukah na tottenham ..bali mame svoje prvo poluvreme 4:0 norw u kornerima u drugom i to kada gube 1:3 tott sve u svemu under kornera jbg i naravno "sigurica" ko je igrao na tott 2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Trebao si pitati, jbg ja sam ih nakon analize izbacio a ubacio ovo:

mislis na ovokrmpotich je napisao/la:Trebao si pitati, jbg ja sam ih nakon analize izbacio a ubacio ovo:
Prodje u 70 i kojoj minuti. Zao mi je za taj tvoj Norwich, mada su oni kuci bijesni sto se tice kornera. Mene je jutros izvrnula Sevilla, tj domacin koji nije opalio korner do 80 i koje minute a kuci u prosjeku imaju 7,6 kornera![]()

noviclan je napisao/la:mislis na ovokrmpotich je napisao/la:Trebao si pitati, jbg ja sam ih nakon analize izbacio a ubacio ovo:
Prodje u 70 i kojoj minuti. Zao mi je za taj tvoj Norwich, mada su oni kuci bijesni sto se tice kornera. Mene je jutros izvrnula Sevilla, tj domacin koji nije opalio korner do 80 i koje minute a kuci u prosjeku imaju 7,6 kornera![]()
![]()
FT: 105-64! WIN!!vjesnicar je napisao/la:I danas samo za Forumase GRATIS analiza i prognoza!!![]()
18:15 Olympiacos - Rethymno
Izostanci
Domaci: Law, Perperoglou
Gosti: Petway
Broj poena domaćina 85,5
Tip: Više - 1,85
Ulog: 5/10
Utakmica koju su gosti unaprijed otpisali pa tako odmaraju svog najiskusnijeg igrača Kalambokisa. Bez njega Rethymno ostaje u rukama Amerikanaca koji ionako čine Rethymno najbržom momčadi lige, a danas će to biti još izraženije. Olympiacos takav ritam bez problema prati i u prvom susretu su na gostovanju Rethymnu stavili 103 poena. Premda su u četvrtak imali težak susret sa Panathinaikosom, mislim da umora danas ne bi trebalo biti u toj mjeri jer je Oly momčad koja ima 12 jednako kvalitetnih igrača pa će danas tako igrati igrači poput bivšeg NBA igrača Moona koji igra samo domaće prvenstvo, Collinsa i Begića koji su u četvrtak igrali samo 4 minute dok će recimo Petway i Perperoglou biti izvan sastava. Oly će tako biti potpuno spreman i u run and gun košarci u kojoj se sjajno snalaze bi trebali do vrha napuniti koš gostiju. Ne bi me previše čudilo da Olympiacos danas vidimo i preko 100 i ovu marginu moram uzeti.
Za ostale PROGNOZE I ANALIZE --> Pratite nas na FB --> Thw Kiel Tips Like Like Like! MOLIM VAS!!![]()
Dvojka ko vrata blindirana.jasko_juve je napisao/la:Ne igra LeBron veceras.
I evo da se i ja pozalim. Lille koji je derbi kola korneri prodju u 60 minuti.ladno. Sugavi Lazio u 45-oj minuti 4 žuta. Ni jedan **** žuti nije bio u drugom poluvremenu. ZNAČI NE VJERUJEM!!!!krmpotich je napisao/la:
Ali evo posto je Bevanda nekada jutros napisao da se tipovi postavljaju bez obrazlozenja to cu sada i uraditi. Mada ja uvijek napisem cisto statisticki(znaci da sam obradio). No ovako:
Lazio u zadnjih 10 meceva dobija 2,5 zutih kartona dok njihovi gosti u isto toliko meceva primaju 3,3 zuta. Prosta racunica, mala granica ovo mora ici preko.
A derbi Francuskog prvenstva sam uradio na osnovu zadnjih 5 meceva i to striktno po principu Lille-domacin, Lyon-gost.
Super statistika za ovu granicu. Lille kuci super ofanzivan 8,4 kornera dok Lyon ide tacno na 4 kornera. Sve u svemu cista logika-ovo mora ući.
Znamo a logika i kladjenje ne idu jedno s drugim, ali eto toliko od mene.
Ugodan tek
sto je najgore ja ispratim samo lazio a jutros samo sevillukrmpotich je napisao/la:I evo da se i ja pozalim. Lille koji je derbi kola korneri prodju u 60 minuti.ladno. Sugavi Lazio u 45-oj minuti 4 žuta. Ni jedan **** žuti nije bio u drugom poluvremenu. ZNAČI NE VJERUJEM!!!!krmpotich je napisao/la:
Ali evo posto je Bevanda nekada jutros napisao da se tipovi postavljaju bez obrazlozenja to cu sada i uraditi. Mada ja uvijek napisem cisto statisticki(znaci da sam obradio). No ovako:
Lazio u zadnjih 10 meceva dobija 2,5 zutih kartona dok njihovi gosti u isto toliko meceva primaju 3,3 zuta. Prosta racunica, mala granica ovo mora ici preko.
A derbi Francuskog prvenstva sam uradio na osnovu zadnjih 5 meceva i to striktno po principu Lille-domacin, Lyon-gost.
Super statistika za ovu granicu. Lille kuci super ofanzivan 8,4 kornera dok Lyon ide tacno na 4 kornera. Sve u svemu cista logika-ovo mora ući.
Znamo a logika i kladjenje ne idu jedno s drugim, ali eto toliko od mene.
Ugodan tek![]()
![]()
![]()
![]()
milkins je fulao čisti zicer nakon čega je donaldson okrenuo .. mislim da je tad imao više sreće nego pameti, ja bih ovaj par izbjegaobevanda4 je napisao/la:Snooker: Welsh Open (1/32 finala)
--- U ovaj meč imam najviše sumnji. Donaldson mi je, priznajem, nepoznanica.. Ali po rezultatima vidim da nije ništa slabiji od Gilberta. Zvijezda vodilja mi je bilo zadnje kolo Welsh Opena kad je prošao jako opasnog i mnogo favoriziranog Roberta Milkinsa.. I to u hendikepu! Možda će se netko sjetiti kad sam prije par dana tipovao na Mcmanusa (Škotska) i pisao kako baš Škoti vladaju ovim turnirom. Da sad ne ulazim opet u statistiku zadnjih 20 godina, možete pročitati par stranica prije u ovoj temi. Dakle, Donaldson ima zadaću opravdati dominaciju njegovih sunarodnjaka, vjerujem da može bar do šesnaestine dogurat.. A dalje što bude!
Taj isti Valecano izvodi kuci 7,35 kornera. Danas je prvi korner izveo u 81 minutiBaltazar je napisao/la:
sto je najgore ja ispratim samo lazio a jutros samo sevillu
ma sevilla sam znao cim su poveli da padamo a lazio sam fakat bio i ja siguran posebno jer je rezultat bio gurav al jbg nek je ovaj vikend zavrsio makra nisam u gubitku nekim cudom na kraju izvuce me lile lyon manje od 3krmpotich je napisao/la:Taj isti Valecano izvodi kuci 7,35 kornera. Danas je prvi korner izveo u 81 minutiBaltazar je napisao/la:
sto je najgore ja ispratim samo lazio a jutros samo sevilluZa Lazio sam bio sigura. Krenem s posla 4 komada. Dodjem kuci nista, Sassuolo je ispostovao s 3 žuta, miroljubivi Lazio nasao glumiti mirotvorca
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.