Izgubio bi i njegaSaurman je napisao/la:adal je napisao/la:Safetu treba Labradora nabavit kad krene na put.
 .
 .Izgubio bi i njegaSaurman je napisao/la:adal je napisao/la:Safetu treba Labradora nabavit kad krene na put.
 .
 .
Ima video zapis na redtube, ali moraš imati premium account.drummer je napisao/la:Dobro,jel ima prava informacija jel stvarno i danas zakasnio na zrijeb ili se i to pokusava zataskati?
Joj jes smiješan ovaj lovac na najsmiješnije postoveVirtu4l je napisao/la:Ima video zapis na redtube, ali moraš imati premium account.drummer je napisao/la:Dobro,jel ima prava informacija jel stvarno i danas zakasnio na zrijeb ili se i to pokusava zataskati?

Ali zato Dalmatinere ne biDonCorleone je napisao/la:Izgubio bi i njegaSaurman je napisao/la:adal je napisao/la:Safetu treba Labradora nabavit kad krene na put.
.

Ovo meni inputiras??? Ne znam po koji put vec ovo radis kad ti zagusti!!!calcio je napisao/la:Evo ga, gospodin @gringo ("ja ne pljujem od Slovacke, ja pljujem vec cetiri godine!") se prepoznao u mojoj poruci hejterima

Neam' pojma, moguce...Virtu4l je napisao/la:Neko će pomisliti na to, a neko će u te večernje sate naglabati o formaciji i šbbkbb.Head je napisao/la:Sve je ovo dobro,cim pomislis na Brazil,Marakanu intoniranje himni,pivu u vecernjim satima uz ugodno temperaturu sa cevapima na vatri.
P.S. Nije đindasi nego džindasi, čisto da napomenem, kad smo već kod opanaka, fotelja & kopački...
 I onako ja slamke za hvatanje ne koristim
 I onako ja slamke za hvatanje ne koristim  
Drži se Ilme Karahmet, šale i pošalice ostavi kvalitetnijim ljudima.Lampard8 je napisao/la:Ukrcali bosanci u avion Papeta i dva psa (džonija i Lesija) i poslali ih na izvlačenje. Sad iz Sarajeva uspostavljaju kontakt s avionom u kojem se nalaze, "aw aw džoni javi se udi u kurs 224, zdravo đžoni aw aw" sad uspostavljaju kontakt s Lesijem "aw aw Lesi javi se, provjeri motore i hidrauliku, zdravo Lesi aw aw" i na kraju zovu Papeta "Alo Pape nahrani kerove, ništa ne diraj"
Stomak me zabolio kako je smijesno.Lampard8 je napisao/la:Ukrcali bosanci u avion Papeta i dva psa (džonija i Lesija) i poslali ih na izvlačenje. Sad iz Sarajeva uspostavljaju kontakt s avionom u kojem se nalaze, "aw aw džoni javi se udi u kurs 224, zdravo đžoni aw aw" sad uspostavljaju kontakt s Lesijem "aw aw Lesi javi se, provjeri motore i hidrauliku, zdravo Lesi aw aw" i na kraju zovu Papeta "Alo Pape nahrani kerove, ništa ne diraj"
@Lampard8 citaj forum i ne diraj tastaturuLampard8 je napisao/la:Ukrcali bosanci u avion Papeta i dva psa (džonija i Lesija) i poslali ih na izvlačenje. Sad iz Sarajeva uspostavljaju kontakt s avionom u kojem se nalaze, "aw aw džoni javi se udi u kurs 224, zdravo đžoni aw aw" sad uspostavljaju kontakt s Lesijem "aw aw Lesi javi se, provjeri motore i hidrauliku, zdravo Lesi aw aw" i na kraju zovu Papeta "Alo Pape nahrani kerove, ništa ne diraj"

Procitaj boldano par stotina puta, pa skontaj sta si napisao. Kako ti znas lupati to je nevjerovatnoCautinho je napisao/la:Ma vidi se da je čovjek troll teški.Jednostavno voli takvu vrstu publiciteta.Nije nimalo kompleksivan,nije nervozan,djeluje sigurno u sebe i takav je na terenu.
Da nam Safet sutra ode,mi bi se raspali do aprila.
Veći je stručnjak od svih selektora u regionu,trenutno.

Ne mozes reci za Susica da je bas toliki strucnjak. O njegovim kvalitetama se da nadugo raspravljati. Poklopila mu se generacija i to je to. Samo u ovim kvalifikacijama je radio kardinalne greske, i samo dragi bog ga je nagradio za njegove glupe poteze. Mislim na postavku formacije, forsiranje igraca koji nisu ni za druge Kantonalne lige i sl. O tome kakav je strucnjak na nasu zalost vidjet ce se veoma brzo u Brazilu. Pored Osima, Miljanića, Halilhodzica, Rajkovića ti govoris da je Susic najveci strucnjak u regionu....Cautinho je napisao/la:Šta ne valja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.