Izgubio bi i njegaSaurman je napisao/la:adal je napisao/la:Safetu treba Labradora nabavit kad krene na put.![]()
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dobro,jel ima prava informacija jel stvarno i danas zakasnio na zrijeb ili se i to pokusava zataskati? 
Ima video zapis na redtube, ali moraš imati premium account.drummer je napisao/la:Dobro,jel ima prava informacija jel stvarno i danas zakasnio na zrijeb ili se i to pokusava zataskati?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Joj jes smiješan ovaj lovac na najsmiješnije postoveVirtu4l je napisao/la:Ima video zapis na redtube, ali moraš imati premium account.drummer je napisao/la:Dobro,jel ima prava informacija jel stvarno i danas zakasnio na zrijeb ili se i to pokusava zataskati?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ali zato Dalmatinere ne biDonCorleone je napisao/la:Izgubio bi i njegaSaurman je napisao/la:adal je napisao/la:Safetu treba Labradora nabavit kad krene na put.![]()
.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ovo meni inputiras??? Ne znam po koji put vec ovo radis kad ti zagusti!!!calcio je napisao/la:Evo ga, gospodin @gringo ("ja ne pljujem od Slovacke, ja pljujem vec cetiri godine!") se prepoznao u mojoj poruci hejterima
Mozes li mi dati link gdje sam ovo napisao???
Ja inace nikad ne koristim rijec "Pljuvanje"...
Mislim da bi za ovakve stvari trebao dobiti ban
Neam' pojma, moguce...Virtu4l je napisao/la:Neko će pomisliti na to, a neko će u te večernje sate naglabati o formaciji i šbbkbb.Head je napisao/la:Sve je ovo dobro,cim pomislis na Brazil,Marakanu intoniranje himni,pivu u vecernjim satima uz ugodno temperaturu sa cevapima na vatri.
P.S. Nije đindasi nego džindasi, čisto da napomenem, kad smo već kod opanaka, fotelja & kopački...
https://www.google.ba/search?espv=210&e ... 80&bih=717" onclick="window.open(this.href);return false;
A jeli se pise Opanćić ili Opančić, Opančič, Opanćič ... ????
I kako se pise Cirilo????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ukrcali bosanci u avion Papeta i dva psa (džonija i Lesija) i poslali ih na izvlačenje. Sad iz Sarajeva uspostavljaju kontakt s avionom u kojem se nalaze, "aw aw džoni javi se udi u kurs 224, zdravo đžoni aw aw" sad uspostavljaju kontakt s Lesijem "aw aw Lesi javi se, provjeri motore i hidrauliku, zdravo Lesi aw aw" i na kraju zovu Papeta "Alo Pape nahrani kerove, ništa ne diraj"
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Drži se Ilme Karahmet, šale i pošalice ostavi kvalitetnijim ljudima.Lampard8 je napisao/la:Ukrcali bosanci u avion Papeta i dva psa (džonija i Lesija) i poslali ih na izvlačenje. Sad iz Sarajeva uspostavljaju kontakt s avionom u kojem se nalaze, "aw aw džoni javi se udi u kurs 224, zdravo đžoni aw aw" sad uspostavljaju kontakt s Lesijem "aw aw Lesi javi se, provjeri motore i hidrauliku, zdravo Lesi aw aw" i na kraju zovu Papeta "Alo Pape nahrani kerove, ništa ne diraj"
Ovaj Pape postaje cirkusant pravi, k'o da je negdje izgubio opkladu, pa od sebe vatale pravi.
Nama je Željo svetinja jedina.
Stomak me zabolio kako je smijesno.Lampard8 je napisao/la:Ukrcali bosanci u avion Papeta i dva psa (džonija i Lesija) i poslali ih na izvlačenje. Sad iz Sarajeva uspostavljaju kontakt s avionom u kojem se nalaze, "aw aw džoni javi se udi u kurs 224, zdravo đžoni aw aw" sad uspostavljaju kontakt s Lesijem "aw aw Lesi javi se, provjeri motore i hidrauliku, zdravo Lesi aw aw" i na kraju zovu Papeta "Alo Pape nahrani kerove, ništa ne diraj"
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ban po ban, ban po ban...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
@Lampard8 citaj forum i ne diraj tastaturuLampard8 je napisao/la:Ukrcali bosanci u avion Papeta i dva psa (džonija i Lesija) i poslali ih na izvlačenje. Sad iz Sarajeva uspostavljaju kontakt s avionom u kojem se nalaze, "aw aw džoni javi se udi u kurs 224, zdravo đžoni aw aw" sad uspostavljaju kontakt s Lesijem "aw aw Lesi javi se, provjeri motore i hidrauliku, zdravo Lesi aw aw" i na kraju zovu Papeta "Alo Pape nahrani kerove, ništa ne diraj"
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Hahahahaha...ovo je previse cak i od Susica..hahaha..drama!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"Pape će u Brazil krenuti poslije prijateljske utakmice sa Egiptom" - poručio nam je njegov kondicioni trener, Senad Hadžić.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Joj sto bi volio da sam ovakav tip kao Pape. Taj covjek ne zna sta je stres, nervoza, emocije. Uvijek isti, miran, boli ga qurac. Legenda covjek. Jedino skokne kad zabijemo vazan gol, inace miruje. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Joj bruke! Hej izgubili mu prtljag na aerodromu, koji je to nesposobnjaković! Cijela Europa mu se smije!
- Cautinho
- Kontakt:
Ma vidi se da je čovjek troll teški.Jednostavno voli takvu vrstu publiciteta.Nije nimalo kompleksivan,nije nervozan,djeluje sigurno u sebe i takav je na terenu.
Da nam Safet sutra ode,mi bi se raspali do aprila.
Veći je stručnjak od svih selektora u regionu,trenutno.
Keep walking.
Procitaj boldano par stotina puta, pa skontaj sta si napisao. Kako ti znas lupati to je nevjerovatnoCautinho je napisao/la:Ma vidi se da je čovjek troll teški.Jednostavno voli takvu vrstu publiciteta.Nije nimalo kompleksivan,nije nervozan,djeluje sigurno u sebe i takav je na terenu.
Ne mozes reci za Susica da je bas toliki strucnjak. O njegovim kvalitetama se da nadugo raspravljati. Poklopila mu se generacija i to je to. Samo u ovim kvalifikacijama je radio kardinalne greske, i samo dragi bog ga je nagradio za njegove glupe poteze. Mislim na postavku formacije, forsiranje igraca koji nisu ni za druge Kantonalne lige i sl. O tome kakav je strucnjak na nasu zalost vidjet ce se veoma brzo u Brazilu. Pored Osima, Miljanića, Halilhodzica, Rajkovića ti govoris da je Susic najveci strucnjak u regionu....Cautinho je napisao/la:Šta ne valja?
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ne vjerujem da je baš bilo kardinalnih grešaka.Jedna tekma protiv Slovačke ne treba da znači ništa u odnosu na ostalih 9.
Koliko god ova generacija bila odlična,dosta nam je pozicija škripalo cijele kvalifikacije ali opet smo se nekako zakrpili i iznijeli dosta dobre kvalifikacije,sa 8 pobjeda,porazom i remijem.
Što se tiče na forsiranje igrača,sve dok imamo rezultat,nitko mu tu nema šta prigovoriti.Ja mu mogu prigovoriti samo na manjak poziva ostalim mladim igračima po Europi koji nam se nude.
Safet jednostavno svoj posao obavlja kako treba i rezultat dolazi.Tu je već neko vrijeme,zna formulu i sa njim naša reprezentacija samo napreduje.
Koliko god ova generacija bila odlična,dosta nam je pozicija škripalo cijele kvalifikacije ali opet smo se nekako zakrpili i iznijeli dosta dobre kvalifikacije,sa 8 pobjeda,porazom i remijem.
Što se tiče na forsiranje igrača,sve dok imamo rezultat,nitko mu tu nema šta prigovoriti.Ja mu mogu prigovoriti samo na manjak poziva ostalim mladim igračima po Europi koji nam se nude.
Safet jednostavno svoj posao obavlja kako treba i rezultat dolazi.Tu je već neko vrijeme,zna formulu i sa njim naša reprezentacija samo napreduje.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.