Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Nisam ni ja vidio gol, izgubio sam konekciju. Završeno je 1-1, najvažnije je da je Ogi odigrao 90 minuta, a onih 75 minuta koliko sam ja gledao bio je beton.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
A ja nisam gledao drugo poluvrijeme, samo do 55'. Baš svi baksuzirali.
Drago mi je čuti da je nastavio igru iz prvog i u drugom poluvremenu.
Samo igraj Ogi, samo jako !!!
Drago mi je čuti da je nastavio igru iz prvog i u drugom poluvremenu.
Samo igraj Ogi, samo jako !!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Skakljiv gol, lose postavljena odbrana, Ogi izletio prerano, ali desni bek je trebao cuvati ovog sto je uletio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dobar Ogi danas.
Ogi na vrijeme izasao da postavi offside a ovaj crnac mutavi stao i gleda..Goalgetter je napisao/la:Skakljiv gol, lose postavljena odbrana, Ogi izletio prerano, ali desni bek je trebao cuvati ovog sto je uletio.
[youtube][/youtube]
14/88
- Goalgetter
- Kontakt:
U pravu si. Nakon par pregleda vidio sam da su igrali na ofsajd zamku, samo sto je crnjo ukenjao.19sioux89 je napisao/la: Ogi na vrijeme izasao da postavi offside a ovaj crnac mutavi stao i gleda..
Gledajući par puta ovaj video, vidi se da su igrači " bez zadatka " u 16 bili Ogi, i ova dvojica što su stajala naprijed. Tako da oni mogu također da podjele krivicu sa bekom, mada, vidi se da je igrač koji je poslao key - pass bio sasvim sam, neometano je mogao da asistira, i to je poenta svega.
Ali dobro, teško je ovakvim ekipama držati koncentraciju na high level 90'.
Greške su očekivane.
Ali dobro, teško je ovakvim ekipama držati koncentraciju na high level 90'.
Greške su očekivane.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ovo su krive kolege, pametna reakcija Vranjesa, steta sto nisu svi ispratili do kraja...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Drago mi je sto se vratio, ali ga u reprezentaciji vidim kao Back-up Mujdzi na desnom beku, a ne kao stopera sto sada igra u Elazigu. Bico je svoj posao solidno odradio, i mislim da ce i dalje pocinjati utakmice.
Dobro je @sioux primjetio. Ni na kraj pameti mi nije bilo pratiti off - side trap.
Ogi je za mene daleko bolji od Bicakcica, koji me pomalo razocarao, nije on sad pravio neke velike greske al sam ocekivo vise od njeg, a i mislim da su Spaha i Ogi uigraniji a Bico bi bio odlicna zamjena Ogiju 
14/88
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Po meni je Ogi bolji stoper od Bice. Bico ima vise potencijala, ali slabo napreduje. Gledam njegov Braunschweig cesto, i dosta josuvjek grjesi. Ja bi prije Ogia na stopera pored Spahe.Goalgetter je napisao/la:Drago mi je sto se vratio, ali ga u reprezentaciji vidim kao Back-up Mujdzi na desnom beku, a ne kao stopera sto sada igra u Elazigu. Bico je svoj posao solidno odradio, i mislim da ce i dalje pocinjati utakmice.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ustelil se ovaj ljuti fejsbukcanin u Elagiju, ima da bude back-up Mujdzi sasvim dostojan i stim ne postoji vise nikakav validan razlog da se zove najbolji svih vremena.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je toDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po meni je Ogi bolji stoper od Bice. Bico ima vise potencijala, ali slabo napreduje. Gledam njegov Braunschweig cesto, i dosta josuvjek grjesi. Ja bi prije Ogia na stopera pored Spahe.Goalgetter je napisao/la:Drago mi je sto se vratio, ali ga u reprezentaciji vidim kao Back-up Mujdzi na desnom beku, a ne kao stopera sto sada igra u Elazigu. Bico je svoj posao solidno odradio, i mislim da ce i dalje pocinjati utakmice.
14/88
Jasta,samo na ovom forumu je bolji stoper turskog prvoligasa od njemackog,papetovski sindrom obrnute logike.Ne moze Ogi nikako biti ispred Bice trenutno.I slazem se sa svima koji kazu da treba ici kao zamjena za Mujdzu.
- NoName
- Kontakt:
Ma može on odigrati i beka i stopera i uopšte je nebitno ko će igrati, on ili Bico, jedino je bitno da imamo rezervnu opciju za Mujdzu da onaj invalid više ne igra
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
I Bićo je bio solidan na beku protiv SAD-a. Što bi neki rekli, za tu se poziciju i školovo 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
On je u zadnji momenat uhvatio voz,jos prije mjesec dana je bio daleko od reprezentacije tako da moze biti neizmjerno sretan sto je na spisku uopste.
Drag mi je zato sto je borben ali ne moze brate preko reda.
Drag mi je zato sto je borben ali ne moze brate preko reda.
Od njemackog drugoligasa..drummer je napisao/la:Jasta,samo na ovom forumu je bolji stoper turskog prvoligasa od njemackog,papetovski sindrom obrnute logike.Ne moze Ogi nikako biti ispred Bice trenutno.I slazem se sa svima koji kazu da treba ici kao zamjena za Mujdzu.
14/88
On je njemački prvoligaš isto kao Prcić francuski, još nekih mjesec dana otprilike.drummer je napisao/la:Jasta,samo na ovom forumu je bolji stoper turskog prvoligasa od njemackog,papetovski sindrom obrnute logike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 18 gostiju.