FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

savatihotece
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la savatihotece » 26 feb 2014, 08:38

Hoćel neko napisat kada i u koliko sati je utakmica sa radnikom.

Uf, izvinjavam se, sada pročita na zvaničnoj stranici NSBiH da je tekma u subotu u 14.30h.
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 26 feb 2014, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 26 feb 2014, 08:40

Virtu4l je napisao/la:Mene samo zanima ko više plasira ove gadosti.
"Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.

Zato nemojte biti naivni i lakomisleni pa nasjedati na ovakve i slicne tekstove, oni jedva cekaju da se udje s njima u ovakvu diskusiju i da minimiziraju sve nase dosadasnje uspjehe. Sto AMAR JEDNOM PRILIKOM RECE PEHARI SU TU U VITRINAMA, i mi smo navikli biti prvi, imamo usađen taj mentalitet da radom i trudom ostvarujemo uspjehe, dok su oni vještački i na sve druge osim sportske nacine pokusavaju velicati svoje "uspjehe" a nase omalozavat

Ostanimo vjerni nasoj filozofiji, jer to je najveca razlika nas u odnosu na njih. Jer Željo je život, dio svih nas a njima je njihov klub vjestacka tvorevina stvorena od strane UDBE, samo s jednim ciljem a to je da rade protiv nas, sto je historija mnogu puta tokom ovih godina i pokazala i dokazala.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 26 feb 2014, 08:46

par stvari:
nemojte se zamarati datumom, jer blic ima 2 izdanja, za srbiju i rs, i tu je vjerovatno nastala nedoumica.
ja sam citao ovaj clanak juce u novinama, novinar koji je to napisao je sinisa trkulja koji pise nekad ovako nekad onako...prelivoda takoreci.
dalje, mozda i jeste pokrenuta istraga, mozda, ali bez konkretnih dokaza od te price nema nista. na osnovu snimka utakmice NISTA niko i nikada nije dokazao. Juve je pao zbog snimljenih razgovora, ne vjerujem da neko ima presretnut razgovor od prije 2-3 godine u bh!?
jedino sta moze da bude je problem u samom leotaru. u clanku se sppominje izvor iz tog kluba a posto je tamo rasulo i sukob u klubu i samom trebinju u svim segmentima nakon promjene vlasti mozda se nasao neko ko bi nesto rekao na tu temu....da li taj neko govori istinu ili laze, to ostaje da se vidi.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 feb 2014, 09:03

vlakanje je napisao/la:par stvari:
nemojte se zamarati datumom, jer blic ima 2 izdanja, za srbiju i rs, i tu je vjerovatno nastala nedoumica.
ja sam citao ovaj clanak juce u novinama, novinar koji je to napisao je sinisa trkulja koji pise nekad ovako nekad onako...prelivoda takoreci.
dalje, mozda i jeste pokrenuta istraga, mozda, ali bez konkretnih dokaza od te price nema nista. na osnovu snimka utakmice NISTA niko i nikada nije dokazao. Juve je pao zbog snimljenih razgovora, ne vjerujem da neko ima presretnut razgovor od prije 2-3 godine u bh!?
jedino sta moze da bude je problem u samom leotaru. u clanku se sppominje izvor iz tog kluba a posto je tamo rasulo i sukob u klubu i samom trebinju u svim segmentima nakon promjene vlasti mozda se nasao neko ko bi nesto rekao na tu temu....da li taj neko govori istinu ili laze, to ostaje da se vidi.
slazem se,samo nek se upitaju evo bezveze travnika kojem je dokazano da je ucestvao u namjestanju i sta bi :roll: ,uz to jednom prilikom sam sjedio sa covjekom koji radi za jedan vid bezbjednosti i pitam ga vezano imaju li konkretne dokaze za neke namjestene utakmice kaze mi :sumnja se na slaviju,zrinjski,travnik,celik,zelju,leotar.siroki....itd svi iz premier lige su bili pod nekom sumnjom al bez nekih dokaza tipa video snimak,prisluskivanih razgovora sve to pada u vodu i kaze svi su imali ili imaju oraha u dzepu i stoga niko nece nesto pokrenuti bez adekvatnog dokaza,jedini dokaz koji imaju je "sumnja",stoga pusti te se suplje ovo "rekla-kazala",evo ja cu sada ako treba navesti par utakmica sarajeva,zelje,celika,zrinjskog koje su sumnjive i sta sada :roll: ,ovoj prici ja mislim da nije mjesto ovdje jer ima tema otvorenih na tu temu pa stoga molim admina da regulise dalju raspravu......pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 feb 2014, 09:17

damirc je napisao/la: "Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.
Vi jeste rak, ali ne nama vec BH fudbalu.

Manite se vi nas. Glupo je da nas spominjete u svakom drugom postu. Ipak vi imate i drugih, precih stvari za sekiranciju, a ne da se sekirate za nas.
Nama sigurno niste dovoljno bitni da bi narucivali tekstove i tako medijski prostor ispunjavali vasim imenom, pa makar i u negativnom kontekstu.

Mislim da ti uopste ne znas sta je UDBA. A glupo ti je komentarisati nesto o cemu veze nemas.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 feb 2014, 09:25

Hordas Doboj je napisao/la:
damirc je napisao/la: "Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.

Manite se vi nas. Glupo je da nas spominjete u svakom drugom postu. Ipak vi imate i drugih, precih stvari za sekiranciju, a ne da se sekirate za nas.
Nama sigurno niste dovoljno bitni da bi narucivali tekstove i tako medijski prostor ispunjavali vasim imenom, pa makar i u negativnom kontekstu.

Mislim da ti uopste ne znas sta je UDBA. A glupo ti je komentarisati nesto o cemu veze nemas.
sta ti onda radis na nasoj temi ako je tako kao sto kazes :roll:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 feb 2014, 09:34

izvini @super ali pogledaj post ovoga gore? Jel jedan razuman covjek sa imalo onteligencije moze da spoji BLIC i FK Sarajevo? I onda se pitas sto ce neko na temi, pa i tamo dok se u bilo kom kontekstru posmene Zeljeznicar odmah se 10 vas sjati na temu i dernečite... jbg, ne mozes svasta lanuti i ocekivati da neko šuti, a ovo sto je ovaj napisao je žešća komedija... pa budite realni vas da je neko pokusvao u onom sistemu unistiti doslovno, vi bi za dan nestalii jer znate i sami kako je to tad bilo...bili su privilegovani,i oni manje ...

sto se tice same utakmice u Trebinju, i ove druge, ja sam za ovo cuo jos u augustu, al to nije bitno, dok se ne dokaze za mene NIKO NIJE kriv niti je sta uradio...

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 feb 2014, 09:46

rammstein je napisao/la:izvini @super ali pogledaj post ovoga gore? Jel jedan razuman covjek sa imalo onteligencije moze da spoji BLIC i FK Sarajevo? I onda se pitas sto ce neko na temi, pa i tamo dok se u bilo kom kontekstru posmene Zeljeznicar odmah se 10 vas sjati na temu i dernečite... jbg, ne mozes svasta lanuti i ocekivati da neko šuti, a ovo sto je ovaj napisao je žešća komedija... pa budite realni vas da je neko pokusvao u onom sistemu unistiti doslovno, vi bi za dan nestalii jer znate i sami kako je to tad bilo...bili su privilegovani,i oni manje ...

sto se tice same utakmice u Trebinju, i ove druge, ja sam za ovo cuo jos u augustu, al to nije bitno, dok se ne dokaze za mene NIKO NIJE kriv niti je sta uradio...
slazem se,ja ni u kom slucaju nisam povezao blic i sarajevo,samo ne znam jesu li ovdje na forumu djeca ili ljudi sa ogranicenim nacinom razmisljanja pa se hvataju za neke stvari za koje ja odgovorno tvrdim da nikada nece izaci na cistac jer su u pitanju svi klubovi ne samo ova utakmica,imas primjer celika i leotara gdje postoji pisani dokument sa pecatima,pa zrinjski-leotar gdje igraci imaju snimljeni s tiketima na rezultat 4:3...itd...itd,ponavljam niko nije kriv dok se ne dokaze krivica i stvarno molim admina da prebaci ovu diskusiju na pravu temu..... i mojne mi zamjeriti na primjerima ima ih vise pa ne bih stvarno dalje ulazio u raspravu pa i zeljo je pa i sarajevo je itd...itd....pozz

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 feb 2014, 09:48

zamolio bih da nam neko ko je bio na zadnjim treninzima otprilike napise prvih 11 za bijeljinu.......hvala

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 26 feb 2014, 10:00

samerloff je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tuzlaci su najaci :D svi su im krivi sto ne mogu sacuvat mrezu sa igracem vise nego prime 2 gola :D
Ima i pozitivna strana. Napokon ste mi otvorili oči, pokazali ko ste. Nisam vas mrzio prije toga, ali od tada vas prezirem. Ne mrzim vas ni zbog ekonomije, ni zbog rivalstva, nego zato što ste đubrad od ljudi. Selam za vas i Trebinjske patriote. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 feb 2014, 10:03

VolimTz je napisao/la:
samerloff je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tuzlaci su najaci :D svi su im krivi sto ne mogu sacuvat mrezu sa igracem vise nego prime 2 gola :D
Ima i pozitivna strana. Napokon ste mi otvorili oči, pokazali ko ste. Nisam vas mrzio prije toga, ali od tada vas prezirem. Ne mrzim vas ni zbog ekonomije, ni zbog rivalstva, nego zato što ste đubrad od ljudi. Selam za vas i Trebinjske patriote. :mrgreen:
Nisi jedini koji nas mrzi stani u red sa ostalima.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 26 feb 2014, 10:05

Ulaziti u neke dalje rasprave s tobom i tvojim istomisljenicima je samo gubljenje vremena, a za tvoju informaciju magistrirao sam Odbranu i sigurnost i imam 34 godine, tako da sam veoma strucan da bih ti pricao ko je i sta je UDBA, jer projekti UDBE su mi bile neke od teza na odbrani magistarskog, tako da sine, prvo razmisli s kim se upustas u diskusiju za nesto o cemu si ti mozda samo nacuo a nisi upoznat niti strucan da pricas, jer projekti i djelovanje UDBE je toliko kompleksno da mnogi u danasnjem vremenu nisu ni svjesni koliko je ona bila jaka.

A vi ste samo jedan od tih projekata koji je i dan danas u zivotu i koji ima iste ciljeve i namjene kao i u samom osnutku.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 feb 2014, 10:06

VolimTz je napisao/la:
Znaš kako se kaže, vi nas mrzite, mi vas yebemo :lol:
Ja te volim, volim Željo..

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 feb 2014, 10:08

super je napisao/la:zamolio bih da nam neko ko je bio na zadnjim treninzima otprilike napise prvih 11 za bijeljinu.......hvala
znal neko

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 26 feb 2014, 10:16

gio10 je napisao/la: Znaš kako se kaže, vi nas mrzite, mi vas yebemo :lol:
Yebat će vas Trebinjci kad se opet popnu iznad Sarajeva. Nije da vam priželjkujem to, niti je ovo uvreda neka. Nego ljudi, shvatite koga ste ostavili u PL. Umjesto da kažete nismo trebali, vi se još s tim k.u.r.č.i.t.e. :roll:

Neću se više javljat, nema smisla.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 feb 2014, 10:20

I vi ste Slaviju ostavili pa nikom nista
NO PYRO NO PARTY

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 feb 2014, 10:21

super je napisao/la:
super je napisao/la:zamolio bih da nam neko ko je bio na zadnjim treninzima otprilike napise prvih 11 za bijeljinu.......hvala
znal neko
Ako je tacno da nema Tomica to ce ici vjerovatno ovako:Loncaric- Stanic,Zeljkovic,Bogdanovic,Bucan,-Hasanovic,Zolotic( E.Sadikovic),Selimovic,Jamak,Svraka-Hodzic
SLOBODA NAVIJAČIMA

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 26 feb 2014, 10:24

super je napisao/la:
znal neko
Prema jucerasnjem treningu
Loncaric
Bucan-Zeljkovic-Bogdanovic-Stanic
Hasanovic-Tomic ( Jamak)
Selimovic-Jamak(E.sadikovic)-Svraka
Hodzic
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 feb 2014, 10:24

VolimTz je napisao/la:
gio10 je napisao/la: Znaš kako se kaže, vi nas mrzite, mi vas yebemo :lol:
Yebat će vas Trebinjci kad se opet popnu iznad Sarajeva. Nije da vam priželjkujem to, niti je ovo uvreda neka. Nego ljudi, shvatite koga ste ostavili u PL. Umjesto da kažete nismo trebali, vi se još s tim k.u.r.č.i.t.e. :roll:

Neću se više javljat, nema smisla.
Ako je istina da je se UEFA ukljucila u istragu mogli bi fino na.je.ba.t nemora znacit da ce vas izbacit al na snimku su jasno vidljive neke stvari tako da bi vam najmanja kazna mogla bit oduzimanje bodova

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 feb 2014, 10:25

damirc je napisao/la:

Ulaziti u neke dalje rasprave s tobom i tvojim istomisljenicima je samo gubljenje vremena, a za tvoju informaciju magistrirao sam Odbranu i sigurnost i imam 34 godine, tako da sam veoma strucan da bih ti pricao ko je i sta je UDBA, jer projekti UDBE su mi bile neke od teza na odbrani magistarskog, tako da sine, prvo razmisli s kim se upustas u diskusiju za nesto o cemu si ti mozda samo nacuo a nisi upoznat niti strucan da pricas, jer projekti i djelovanje UDBE je toliko kompleksno da mnogi u danasnjem vremenu nisu ni svjesni koliko je ona bila jaka.

A vi ste samo jedan od tih projekata koji je i dan danas u zivotu i koji ima iste ciljeve i namjene kao i u samom osnutku.
:lol:
Sine, ti kao magistar ne bi trebao da se razbacujes glupostima, ovako javno. Jer stvarno dovodis u pitanje taj magisterij i struku uopsteno. To sto si napisao je smece obicno. Znaci nisi dao pola argumenta, bubnuo si ponovo neko svoje misljenje i jos mi napisao svoj CV, koji me realno ne zanima po' sekunde.
Moja ti je preporuka da to nigdje vise ne spominjes, jer ti se raja smije, moj magistre odbrane i sigurnosti.

@super
Samo reagujem na na neosnovano prozivanje.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.