FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoćel neko napisat kada i u koliko sati je utakmica sa radnikom.
Uf, izvinjavam se, sada pročita na zvaničnoj stranici NSBiH da je tekma u subotu u 14.30h.
Uf, izvinjavam se, sada pročita na zvaničnoj stranici NSBiH da je tekma u subotu u 14.30h.
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 26 feb 2014, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
"Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.Virtu4l je napisao/la:Mene samo zanima ko više plasira ove gadosti.
Zato nemojte biti naivni i lakomisleni pa nasjedati na ovakve i slicne tekstove, oni jedva cekaju da se udje s njima u ovakvu diskusiju i da minimiziraju sve nase dosadasnje uspjehe. Sto AMAR JEDNOM PRILIKOM RECE PEHARI SU TU U VITRINAMA, i mi smo navikli biti prvi, imamo usađen taj mentalitet da radom i trudom ostvarujemo uspjehe, dok su oni vještački i na sve druge osim sportske nacine pokusavaju velicati svoje "uspjehe" a nase omalozavat
Ostanimo vjerni nasoj filozofiji, jer to je najveca razlika nas u odnosu na njih. Jer Željo je život, dio svih nas a njima je njihov klub vjestacka tvorevina stvorena od strane UDBE, samo s jednim ciljem a to je da rade protiv nas, sto je historija mnogu puta tokom ovih godina i pokazala i dokazala.
par stvari:
nemojte se zamarati datumom, jer blic ima 2 izdanja, za srbiju i rs, i tu je vjerovatno nastala nedoumica.
ja sam citao ovaj clanak juce u novinama, novinar koji je to napisao je sinisa trkulja koji pise nekad ovako nekad onako...prelivoda takoreci.
dalje, mozda i jeste pokrenuta istraga, mozda, ali bez konkretnih dokaza od te price nema nista. na osnovu snimka utakmice NISTA niko i nikada nije dokazao. Juve je pao zbog snimljenih razgovora, ne vjerujem da neko ima presretnut razgovor od prije 2-3 godine u bh!?
jedino sta moze da bude je problem u samom leotaru. u clanku se sppominje izvor iz tog kluba a posto je tamo rasulo i sukob u klubu i samom trebinju u svim segmentima nakon promjene vlasti mozda se nasao neko ko bi nesto rekao na tu temu....da li taj neko govori istinu ili laze, to ostaje da se vidi.
nemojte se zamarati datumom, jer blic ima 2 izdanja, za srbiju i rs, i tu je vjerovatno nastala nedoumica.
ja sam citao ovaj clanak juce u novinama, novinar koji je to napisao je sinisa trkulja koji pise nekad ovako nekad onako...prelivoda takoreci.
dalje, mozda i jeste pokrenuta istraga, mozda, ali bez konkretnih dokaza od te price nema nista. na osnovu snimka utakmice NISTA niko i nikada nije dokazao. Juve je pao zbog snimljenih razgovora, ne vjerujem da neko ima presretnut razgovor od prije 2-3 godine u bh!?
jedino sta moze da bude je problem u samom leotaru. u clanku se sppominje izvor iz tog kluba a posto je tamo rasulo i sukob u klubu i samom trebinju u svim segmentima nakon promjene vlasti mozda se nasao neko ko bi nesto rekao na tu temu....da li taj neko govori istinu ili laze, to ostaje da se vidi.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
slazem se,samo nek se upitaju evo bezveze travnika kojem je dokazano da je ucestvao u namjestanju i sta bivlakanje je napisao/la:par stvari:

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Vi jeste rak, ali ne nama vec BH fudbalu.damirc je napisao/la: "Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.
Manite se vi nas. Glupo je da nas spominjete u svakom drugom postu. Ipak vi imate i drugih, precih stvari za sekiranciju, a ne da se sekirate za nas.
Nama sigurno niste dovoljno bitni da bi narucivali tekstove i tako medijski prostor ispunjavali vasim imenom, pa makar i u negativnom kontekstu.
Mislim da ti uopste ne znas sta je UDBA. A glupo ti je komentarisati nesto o cemu veze nemas.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- super
- Kontakt:
sta ti onda radis na nasoj temi ako je tako kao sto kazesHordas Doboj je napisao/la:Vi jeste rak, ali ne nama vec BH fudbalu.damirc je napisao/la: "Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.
Manite se vi nas. Glupo je da nas spominjete u svakom drugom postu. Ipak vi imate i drugih, precih stvari za sekiranciju, a ne da se sekirate za nas.
Nama sigurno niste dovoljno bitni da bi narucivali tekstove i tako medijski prostor ispunjavali vasim imenom, pa makar i u negativnom kontekstu.
Mislim da ti uopste ne znas sta je UDBA. A glupo ti je komentarisati nesto o cemu veze nemas.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
izvini @super ali pogledaj post ovoga gore? Jel jedan razuman covjek sa imalo onteligencije moze da spoji BLIC i FK Sarajevo? I onda se pitas sto ce neko na temi, pa i tamo dok se u bilo kom kontekstru posmene Zeljeznicar odmah se 10 vas sjati na temu i dernečite... jbg, ne mozes svasta lanuti i ocekivati da neko šuti, a ovo sto je ovaj napisao je žešća komedija... pa budite realni vas da je neko pokusvao u onom sistemu unistiti doslovno, vi bi za dan nestalii jer znate i sami kako je to tad bilo...bili su privilegovani,i oni manje ...
sto se tice same utakmice u Trebinju, i ove druge, ja sam za ovo cuo jos u augustu, al to nije bitno, dok se ne dokaze za mene NIKO NIJE kriv niti je sta uradio...
sto se tice same utakmice u Trebinju, i ove druge, ja sam za ovo cuo jos u augustu, al to nije bitno, dok se ne dokaze za mene NIKO NIJE kriv niti je sta uradio...
- super
- Kontakt:
slazem se,ja ni u kom slucaju nisam povezao blic i sarajevo,samo ne znam jesu li ovdje na forumu djeca ili ljudi sa ogranicenim nacinom razmisljanja pa se hvataju za neke stvari za koje ja odgovorno tvrdim da nikada nece izaci na cistac jer su u pitanju svi klubovi ne samo ova utakmica,imas primjer celika i leotara gdje postoji pisani dokument sa pecatima,pa zrinjski-leotar gdje igraci imaju snimljeni s tiketima na rezultat 4:3...itd...itd,ponavljam niko nije kriv dok se ne dokaze krivica i stvarno molim admina da prebaci ovu diskusiju na pravu temu..... i mojne mi zamjeriti na primjerima ima ih vise pa ne bih stvarno dalje ulazio u raspravu pa i zeljo je pa i sarajevo je itd...itd....pozzrammstein je napisao/la:izvini @super ali pogledaj post ovoga gore? Jel jedan razuman covjek sa imalo onteligencije moze da spoji BLIC i FK Sarajevo? I onda se pitas sto ce neko na temi, pa i tamo dok se u bilo kom kontekstru posmene Zeljeznicar odmah se 10 vas sjati na temu i dernečite... jbg, ne mozes svasta lanuti i ocekivati da neko šuti, a ovo sto je ovaj napisao je žešća komedija... pa budite realni vas da je neko pokusvao u onom sistemu unistiti doslovno, vi bi za dan nestalii jer znate i sami kako je to tad bilo...bili su privilegovani,i oni manje ...
- super
- Kontakt:
zamolio bih da nam neko ko je bio na zadnjim treninzima otprilike napise prvih 11 za bijeljinu.......hvala
Ima i pozitivna strana. Napokon ste mi otvorili oči, pokazali ko ste. Nisam vas mrzio prije toga, ali od tada vas prezirem. Ne mrzim vas ni zbog ekonomije, ni zbog rivalstva, nego zato što ste đubrad od ljudi. Selam za vas i Trebinjske patriote.samerloff je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
tuzlaci su najaci
svi su im krivi sto ne mogu sacuvat mrezu sa igracem vise nego prime 2 gola

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nisi jedini koji nas mrzi stani u red sa ostalima.VolimTz je napisao/la:Ima i pozitivna strana. Napokon ste mi otvorili oči, pokazali ko ste. Nisam vas mrzio prije toga, ali od tada vas prezirem. Ne mrzim vas ni zbog ekonomije, ni zbog rivalstva, nego zato što ste đubrad od ljudi. Selam za vas i Trebinjske patriote.samerloff je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
tuzlaci su najaci
Ulaziti u neke dalje rasprave s tobom i tvojim istomisljenicima je samo gubljenje vremena, a za tvoju informaciju magistrirao sam Odbranu i sigurnost i imam 34 godine, tako da sam veoma strucan da bih ti pricao ko je i sta je UDBA, jer projekti UDBE su mi bile neke od teza na odbrani magistarskog, tako da sine, prvo razmisli s kim se upustas u diskusiju za nesto o cemu si ti mozda samo nacuo a nisi upoznat niti strucan da pricas, jer projekti i djelovanje UDBE je toliko kompleksno da mnogi u danasnjem vremenu nisu ni svjesni koliko je ona bila jaka.Hordas Doboj je napisao/la:Vi jeste rak, ali ne nama vec BH fudbalu.damirc je napisao/la: "Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.
A vi ste samo jedan od tih projekata koji je i dan danas u zivotu i koji ima iste ciljeve i namjene kao i u samom osnutku.
Znaš kako se kaže, vi nas mrzite, mi vas yebemoVolimTz je napisao/la:Ima i pozitivna strana. Napokon ste mi otvorili oči, pokazali ko ste. Nisam vas mrzio prije toga, ali od tada vas prezirem. Ne mrzim vas ni zbog ekonomije, ni zbog rivalstva, nego zato što ste đubrad od ljudi. Selam za vas i Trebinjske patriote.samerloff je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
tuzlaci su najaci

Ja te volim, volim Željo..
- super
- Kontakt:
znal nekosuper je napisao/la:zamolio bih da nam neko ko je bio na zadnjim treninzima otprilike napise prvih 11 za bijeljinu.......hvala
Yebat će vas Trebinjci kad se opet popnu iznad Sarajeva. Nije da vam priželjkujem to, niti je ovo uvreda neka. Nego ljudi, shvatite koga ste ostavili u PL. Umjesto da kažete nismo trebali, vi se još s tim k.u.r.č.i.t.e.gio10 je napisao/la: Znaš kako se kaže, vi nas mrzite, mi vas yebemo

Neću se više javljat, nema smisla.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ako je tacno da nema Tomica to ce ici vjerovatno ovako:Loncaric- Stanic,Zeljkovic,Bogdanovic,Bucan,-Hasanovic,Zolotic( E.Sadikovic),Selimovic,Jamak,Svraka-Hodzicsuper je napisao/la:znal nekosuper je napisao/la:zamolio bih da nam neko ko je bio na zadnjim treninzima otprilike napise prvih 11 za bijeljinu.......hvala
SLOBODA NAVIJAČIMA
Prema jucerasnjem treningusuper je napisao/la:znal nekosuper je napisao/la:zamolio bih da nam neko ko je bio na zadnjim treninzima otprilike napise prvih 11 za bijeljinu.......hvala
Loncaric
Bucan-Zeljkovic-Bogdanovic-Stanic
Hasanovic-Tomic ( Jamak)
Selimovic-Jamak(E.sadikovic)-Svraka
Hodzic
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Ako je istina da je se UEFA ukljucila u istragu mogli bi fino na.je.ba.t nemora znacit da ce vas izbacit al na snimku su jasno vidljive neke stvari tako da bi vam najmanja kazna mogla bit oduzimanje bodovaVolimTz je napisao/la:Yebat će vas Trebinjci kad se opet popnu iznad Sarajeva. Nije da vam priželjkujem to, niti je ovo uvreda neka. Nego ljudi, shvatite koga ste ostavili u PL. Umjesto da kažete nismo trebali, vi se još s tim k.u.r.č.i.t.e.gio10 je napisao/la: Znaš kako se kaže, vi nas mrzite, mi vas yebemo
Neću se više javljat, nema smisla.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
damirc je napisao/la:Ulaziti u neke dalje rasprave s tobom i tvojim istomisljenicima je samo gubljenje vremena, a za tvoju informaciju magistrirao sam Odbranu i sigurnost i imam 34 godine, tako da sam veoma strucan da bih ti pricao ko je i sta je UDBA, jer projekti UDBE su mi bile neke od teza na odbrani magistarskog, tako da sine, prvo razmisli s kim se upustas u diskusiju za nesto o cemu si ti mozda samo nacuo a nisi upoznat niti strucan da pricas, jer projekti i djelovanje UDBE je toliko kompleksno da mnogi u danasnjem vremenu nisu ni svjesni koliko je ona bila jaka.Hordas Doboj je napisao/la:Vi jeste rak, ali ne nama vec BH fudbalu.damirc je napisao/la: "Prvaci svemira" plasiraju ove informacije, pa njih je UDBA stvorila i dok postoje oni ce imati takav način razmišljanja i djelovanja. Oni su svjesni da godinama nisu nista ostvarili, a najveca rak-rana smo im mi.
A vi ste samo jedan od tih projekata koji je i dan danas u zivotu i koji ima iste ciljeve i namjene kao i u samom osnutku.

Sine, ti kao magistar ne bi trebao da se razbacujes glupostima, ovako javno. Jer stvarno dovodis u pitanje taj magisterij i struku uopsteno. To sto si napisao je smece obicno. Znaci nisi dao pola argumenta, bubnuo si ponovo neko svoje misljenje i jos mi napisao svoj CV, koji me realno ne zanima po' sekunde.
Moja ti je preporuka da to nigdje vise ne spominjes, jer ti se raja smije, moj magistre odbrane i sigurnosti.
@super
Samo reagujem na na neosnovano prozivanje.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.