[youtube][/youtube]enobarca je napisao/la:Ja sam mislio masnu staviti umjesto kravate..kontam jos kakve bi boje odijelo, vecina ce biti u crnom pa da se razlikujem malo, ali ne znam kakvu bi jos boju mogao, mozda sivo, tamno plavo, vrijeme tece, treba se odluciti
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Premisljam se sadnedim93 je napisao/la:[youtube][/youtube]enobarca je napisao/la:Ja sam mislio masnu staviti umjesto kravate..kontam jos kakve bi boje odijelo, vecina ce biti u crnom pa da se razlikujem malo, ali ne znam kakvu bi jos boju mogao, mozda sivo, tamno plavo, vrijeme tece, treba se odluciti

- Evolution87
- Kontakt:
uzmi ko messienobarca je napisao/la:Ja sam mislio masnu staviti umjesto kravate..kontam jos kakve bi boje odijelo, vecina ce biti u crnom pa da se razlikujem malo, ali ne znam kakvu bi jos boju mogao, mozda sivo, tamno plavo, vrijeme tece, treba se odluciti

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hahhahaha, definitvno bi' bio drugaciji..nije ti losa ideja uopceEvolution87 je napisao/la:uzmi ko messienobarca je napisao/la:Ja sam mislio masnu staviti umjesto kravate..kontam jos kakve bi boje odijelo, vecina ce biti u crnom pa da se razlikujem malo, ali ne znam kakvu bi jos boju mogao, mozda sivo, tamno plavo, vrijeme tece, treba se odluciti

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ponesi još tacnu i spoji ugodno s korisnim.
Nama je Željo svetinja jedina.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
išo bi raji po pivu barem 20 putaEvolution87 je napisao/la:uzmi ko messienobarca je napisao/la:Ja sam mislio masnu staviti umjesto kravate..kontam jos kakve bi boje odijelo, vecina ce biti u crnom pa da se razlikujem malo, ali ne znam kakvu bi jos boju mogao, mozda sivo, tamno plavo, vrijeme tece, treba se odluciti
Eh sad pitanje na koje mi svako da drugaciji odgovor, da li Slim Fit kosulju utrpati u farmerice ili ne?
I opcenito koje kosulje treba da se utrpaju a koje ne?
Nivea krema ili taft vosak?
- the scouser
- Kontakt:
Classic fit je za utrpavanja, a generalno treba izbjegavati utrpavati košulje kod kojih se stvori oni zračni džepovi odmah iznad kaiša. Pretpostavljam da i slim fit može da se utrpa jer kod je najmanja šansa da nastanu ti džepovi, sad ne znam ima li neko drugo ograničenje.ejs je napisao/la:Eh sad pitanje na koje mi svako da drugaciji odgovor, da li Slim Fit kosulju utrpati u farmerice ili ne?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Classic se uglavnom utrpava ali meni tu nema nekog pravila. Najbolje ti je da probas i ovako i onako, pa kako ti se bolje cini, jbg.
frgt je napisao/la:Nivea krema ili taft vosak?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tyler durden
- Kontakt:
taftfrgt je napisao/la:Nivea krema ili taft vosak?
-
- Kontakt:
Nasao sam sebi smedje hlace, kad niko nije mogao pomoc nahodo sam se 
Zna li neko ima li u springfildu il nekoj slicnoj radnji kakva lagana jakna? Ono da se moze po ovom vremenu, ne zimska.Crna, tamno plava il tako nesto

Zna li neko ima li u springfildu il nekoj slicnoj radnji kakva lagana jakna? Ono da se moze po ovom vremenu, ne zimska.Crna, tamno plava il tako nesto

u springfildu imas stalno takvih stvari
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Imaju u SPF kopije onih kožnjaka nisu loše samo ne znam koliko su KM (barem kod nas u TZ vjerovatno ima i u SA).
Što se tiče patika (općenito obuće u SPF),ako su šivane onda uzimam,ovo ostalo jok.
Što se tiče patika (općenito obuće u SPF),ako su šivane onda uzimam,ovo ostalo jok.
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 27 feb 2014, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:još samo patike ostale `vake da nađem
![]()
ojj extra

#Ynwa
- Neutralan88
- Kontakt:
gdje si ovakav sako nabavio, baš ganjam nešto za proljece klasika a odlicno izgledaGorki je napisao/la:još samo patike ostale `vake da nađem
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.