I one :izađite na balkone,pozdravite sampionepile87 je napisao/la:Jel se neko sjeca Baho, Baho krme debelo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).
Iskreno se nadam da će se dogovoriti i da će potpisati.
Re: Re: FK Željezničar
Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tacno, vec je prije receno da nema jos dozvolu da nastupa, te da bi trebao poslije Bijeljine steci pravo nastupa...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Pa dobro nije odugovlačenje. Momak je stigao u subotu i trenirao s ekipom. Jučer i danas se igralo na dva gola, pa su tek danas i jučer mogl ida koliko toliko ocijene njegov kvalitet. Da je potpisao u ponedjeljak, il ida potpiše u petak, svejedno je, jer neće moi igrati u subotu/nedjelju.Format je napisao/la:Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..
Re: Odg: Re: FK Željezničar
Hvala!fkzeljeznicarba je napisao/la:Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).
Ja bih ga volio vidjeti na lijevom krilu u evropskim utakmicama ako Kvesić uđe u optimalnu formu do ljeta. Kvesić na beka, on naprijed.fkzeljeznicarba je napisao/la:Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Dobro u pravu si,onda tu radnu dozvolu sredit da se moze racunat na njega sl.kolo vecfkzeljeznicarba je napisao/la:Pa dobro nije odugovlačenje. Momak je stigao u subotu i trenirao s ekipom. Jučer i danas se igralo na dva gola, pa su tek danas i jučer mogl ida koliko toliko ocijene njegov kvalitet. Da je potpisao u ponedjeljak, il ida potpiše u petak, svejedno je, jer neće moi igrati u subotu/nedjelju.Format je napisao/la:Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..
Zeljeznicar! 1921 !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sta je sa yoshidom ?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
eno uhapšen josip kvesić.
inspektor službe za poslove sa stranicima BiH, ispostava mostar.
inspektor službe za poslove sa stranicima BiH, ispostava mostar.
jesi me nasmijo , svaka cast hahahahah.
- feningitm87
- Kontakt:
Svani suboto više. Što reče neko par strana unazad puca nas euforija zbog pocetka prvenstva ko da Ligu Prvaka igramo, mene ovu polusezonu jos vise nego ranije, iz nekog inata da opet spustimo na zemlju galaktikose pa nek' opet lupaju Koševo.

HAJDE ŽELJO POBIJEDI, BODOVE DONESI..

HAJDE ŽELJO POBIJEDI, BODOVE DONESI..
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Tomić povrijeđen, Dedić i dalje na probi
http://fkzeljeznicar.ba/tomic-povrijede ... robi/8089/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/tomic-povrijede ... robi/8089/" onclick="window.open(this.href);return false;
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić znaci otprilike je to prvih 11 za bijeljinu,tu jos jamak,brkovic,bajic.......ok meni ekipa koja moze uzeti 3 boda 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: Odg: Re: FK Željezničar
Ja mislim da ce igrati Bogdanovic i Jamak, a Fejzic i Ramic out...super je napisao/la:Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić znaci otprilike je to prvih 11 za bijeljinu,tu jos jamak,brkovic,bajic.......ok meni ekipa koja moze uzeti 3 boda
-----------------------Loncaric-------------------------------
--Bucan---Zeljkovic---Bogdanovic(Fejzic)---Stana---
---------------------------Hasanovic-----------------------------
------------------Enis-----------------Jamak---------------------
--Selimovic--------------------------------------Svraka--------
------------------------------Ara------------------------------------
Mislim da je to to, mada bi volio da zaigra Brkovic na krilu , Svraka u sredinu, Enis klupa.
--Bucan---Zeljkovic---Bogdanovic(Fejzic)---Stana---
---------------------------Hasanovic-----------------------------
------------------Enis-----------------Jamak---------------------
--Selimovic--------------------------------------Svraka--------
------------------------------Ara------------------------------------
Mislim da je to to, mada bi volio da zaigra Brkovic na krilu , Svraka u sredinu, Enis klupa.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jamak neće igrati sto posto,a ako ne promjeni ponašanje neće igrati nikako ovu polusezonu.Onaj sastav što je SUPER nabrojao bi trebao početi u Bijeljini.Bogdanović ima zdravstvenih problema,dali će se riješiti do subote,ne znam.Ara dobar,Stana dobar,lijevi bek vrlo dobar 
Einigkeit und Recht und Freiheit
Jamaka ženidba nije promijenila???domorocki je napisao/la:Jamak neće igrati sto posto,a ako ne promjeni ponašanje neće igrati nikako ovu polusezonu.Onaj sastav što je SUPER nabrojao bi trebao početi u Bijeljini.Bogdanović ima zdravstvenih problema,dali će se riješiti do subote,ne znam.Ara dobar,Stana dobar,lijevi bek vrlo dobar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ovu pauzu sam razmisljao kako cemo s tom odbranom izgurat,ali evo sad se desilo da pored toliko veznih igraca se nezna koji ce nastupati..
Odbrana s Fejzicem bi bila jaka,meni je decko korektan jak,visok pricao sam prije da je skolovan..bucan pristojan bio,zeljkovic mi nije nesto bio kakav zna dobar biti,stana je fkt konacno onaj igrac na kojeg se moze osloniti..dosao tobe i on..
Vezni red nez fkt kakav ce bit za vikend...Hasanovic zadnji vezni cementiran,dvojica centralnih Bog i Amar zna koja ce igrati(najvjerovatnijeE.Sadikovic i jos neko),ovaj gore trio Selim,Svraka i Ara..
Ara i maneken dobri bili pucaju od snage vidi se..Selim u svom stilu prolazan..
Ja bi mozda gurnuo Svraku na CM gdje i znao igrat a na krilo bacio Bajica/Brkovica/Ramica,jer ce nam tu trebar kakav-takav kreator a on i zna podvaliti loptu..
Šteta za ove povrede fkt ovoliki broj nikad nije bio,treba ispitat sve faktore(od uslova priprema,klime,hrane i rada igraca) jer je ovo postalo vise za rubriku "vjerovali ili ne"...
Odbrana s Fejzicem bi bila jaka,meni je decko korektan jak,visok pricao sam prije da je skolovan..bucan pristojan bio,zeljkovic mi nije nesto bio kakav zna dobar biti,stana je fkt konacno onaj igrac na kojeg se moze osloniti..dosao tobe i on..
Vezni red nez fkt kakav ce bit za vikend...Hasanovic zadnji vezni cementiran,dvojica centralnih Bog i Amar zna koja ce igrati(najvjerovatnijeE.Sadikovic i jos neko),ovaj gore trio Selim,Svraka i Ara..
Ara i maneken dobri bili pucaju od snage vidi se..Selim u svom stilu prolazan..
Ja bi mozda gurnuo Svraku na CM gdje i znao igrat a na krilo bacio Bajica/Brkovica/Ramica,jer ce nam tu trebar kakav-takav kreator a on i zna podvaliti loptu..
Šteta za ove povrede fkt ovoliki broj nikad nije bio,treba ispitat sve faktore(od uslova priprema,klime,hrane i rada igraca) jer je ovo postalo vise za rubriku "vjerovali ili ne"...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
U koliko sati su sutra treninzi,ne moze se cekat do subote 
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.