FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 feb 2014, 18:23

pile87 je napisao/la:Jel se neko sjeca Baho, Baho krme debelo :mrgreen:
I one :izađite na balkone,pozdravite sampione ;) ,pa lagano od lavora putem skenderije u nevjerici da se nije koji busen isprijecio zubanovoj 8-)

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 feb 2014, 18:27

Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).

Iskreno se nadam da će se dogovoriti i da će potpisati.

Format
Kontakt:

Re: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 26 feb 2014, 18:29

Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 feb 2014, 18:41

Tacno, vec je prije receno da nema jos dozvolu da nastupa, te da bi trebao poslije Bijeljine steci pravo nastupa...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 feb 2014, 18:42

Format je napisao/la:Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..

Pa dobro nije odugovlačenje. Momak je stigao u subotu i trenirao s ekipom. Jučer i danas se igralo na dva gola, pa su tek danas i jučer mogl ida koliko toliko ocijene njegov kvalitet. Da je potpisao u ponedjeljak, il ida potpiše u petak, svejedno je, jer neće moi igrati u subotu/nedjelju.

Utic
Kontakt:

Re: Odg: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Utic » 26 feb 2014, 18:42

fkzeljeznicarba je napisao/la:Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).

Hvala!

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 26 feb 2014, 18:43

fkzeljeznicarba je napisao/la:Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).

Ja bih ga volio vidjeti na lijevom krilu u evropskim utakmicama ako Kvesić uđe u optimalnu formu do ljeta. Kvesić na beka, on naprijed.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 feb 2014, 18:54

fkzeljeznicarba je napisao/la:
Format je napisao/la:Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..

Pa dobro nije odugovlačenje. Momak je stigao u subotu i trenirao s ekipom. Jučer i danas se igralo na dva gola, pa su tek danas i jučer mogl ida koliko toliko ocijene njegov kvalitet. Da je potpisao u ponedjeljak, il ida potpiše u petak, svejedno je, jer neće moi igrati u subotu/nedjelju.
Dobro u pravu si,onda tu radnu dozvolu sredit da se moze racunat na njega sl.kolo vec :)
Zeljeznicar! 1921 !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 feb 2014, 19:11

sta je sa yoshidom ? :mrgreen: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 feb 2014, 19:16

eno uhapšen josip kvesić.

inspektor službe za poslove sa stranicima BiH, ispostava mostar.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 feb 2014, 19:35

jesi me nasmijo , svaka cast hahahahah.

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 26 feb 2014, 20:30

Svani suboto više. Što reče neko par strana unazad puca nas euforija zbog pocetka prvenstva ko da Ligu Prvaka igramo, mene ovu polusezonu jos vise nego ranije, iz nekog inata da opet spustimo na zemlju galaktikose pa nek' opet lupaju Koševo.

slika

slika

slika

HAJDE ŽELJO POBIJEDI, BODOVE DONESI..
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 feb 2014, 20:30

Tomić povrijeđen, Dedić i dalje na probi

http://fkzeljeznicar.ba/tomic-povrijede ... robi/8089/" onclick="window.open(this.href);return false;

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 feb 2014, 22:00

Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić znaci otprilike je to prvih 11 za bijeljinu,tu jos jamak,brkovic,bajic.......ok meni ekipa koja moze uzeti 3 boda ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Utic
Kontakt:

Re: Odg: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Utic » 26 feb 2014, 22:26

super je napisao/la:Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić znaci otprilike je to prvih 11 za bijeljinu,tu jos jamak,brkovic,bajic.......ok meni ekipa koja moze uzeti 3 boda ;)
Ja mislim da ce igrati Bogdanovic i Jamak, a Fejzic i Ramic out...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 feb 2014, 22:41

-----------------------Loncaric-------------------------------

--Bucan---Zeljkovic---Bogdanovic(Fejzic)---Stana---

---------------------------Hasanovic-----------------------------

------------------Enis-----------------Jamak---------------------

--Selimovic--------------------------------------Svraka--------

------------------------------Ara------------------------------------

Mislim da je to to, mada bi volio da zaigra Brkovic na krilu , Svraka u sredinu, Enis klupa.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 26 feb 2014, 22:50

Jamak neće igrati sto posto,a ako ne promjeni ponašanje neće igrati nikako ovu polusezonu.Onaj sastav što je SUPER nabrojao bi trebao početi u Bijeljini.Bogdanović ima zdravstvenih problema,dali će se riješiti do subote,ne znam.Ara dobar,Stana dobar,lijevi bek vrlo dobar ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 26 feb 2014, 23:00

domorocki je napisao/la:Jamak neće igrati sto posto,a ako ne promjeni ponašanje neće igrati nikako ovu polusezonu.Onaj sastav što je SUPER nabrojao bi trebao početi u Bijeljini.Bogdanović ima zdravstvenih problema,dali će se riješiti do subote,ne znam.Ara dobar,Stana dobar,lijevi bek vrlo dobar ;)
Jamaka ženidba nije promijenila???
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 26 feb 2014, 23:05

Ovu pauzu sam razmisljao kako cemo s tom odbranom izgurat,ali evo sad se desilo da pored toliko veznih igraca se nezna koji ce nastupati..
Odbrana s Fejzicem bi bila jaka,meni je decko korektan jak,visok pricao sam prije da je skolovan..bucan pristojan bio,zeljkovic mi nije nesto bio kakav zna dobar biti,stana je fkt konacno onaj igrac na kojeg se moze osloniti..dosao tobe i on..
Vezni red nez fkt kakav ce bit za vikend...Hasanovic zadnji vezni cementiran,dvojica centralnih Bog i Amar zna koja ce igrati(najvjerovatnijeE.Sadikovic i jos neko),ovaj gore trio Selim,Svraka i Ara..
Ara i maneken dobri bili pucaju od snage vidi se..Selim u svom stilu prolazan..

Ja bi mozda gurnuo Svraku na CM gdje i znao igrat a na krilo bacio Bajica/Brkovica/Ramica,jer ce nam tu trebar kakav-takav kreator a on i zna podvaliti loptu..
Šteta za ove povrede fkt ovoliki broj nikad nije bio,treba ispitat sve faktore(od uslova priprema,klime,hrane i rada igraca) jer je ovo postalo vise za rubriku "vjerovali ili ne"...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Mashke

Post Postao/la Mashke » 26 feb 2014, 23:15

U koliko sati su sutra treninzi,ne moze se cekat do subote :D
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.