Arbeloa taman za klupe
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cuj dovest nekog
Pa doveli su Carvajala, momak ce biti fantatsican bek, vec sad je odlican.
Arbeloa taman za klupe
Arbeloa taman za klupe
ne laj međedeRickBlaine je napisao/la:
Boktejebo
da se upisem i ovdje
HALA MADRID !
idemo veceras Ronaldo go, Drogba go.. da i ja nesto uzmem na ovoj kladionici
HALA MADRID !
idemo veceras Ronaldo go, Drogba go.. da i ja nesto uzmem na ovoj kladionici
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Filozof moze mu se...mandraX je napisao/la:ne laj međedeRickBlaine je napisao/la:
Boktejebo
A gol' ko gol' nista posebno

RIP CITY!
KARE
i IKER
i IKER
GRANDE
Kakav Diego, kakvi bakraci
Kakav Diego, kakvi bakraci
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pussy smoke
zasto ne prenose galatu ovdje se pretpostavljao blowout.
edit: izveo onaj levat Hajrovica , nek' se prenosi Real
zasto ne prenose galatu ovdje se pretpostavljao blowout.
edit: izveo onaj levat Hajrovica , nek' se prenosi Real
E moj Benzema 
Tesko je ono promasit, on je i to uspio
Prodati ronalda dok se jos moze zaraditi sta ,pa napraviti castili novi stadion 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ronaldo je imao tri odlične šanse da zabije gol. Nijednu nije iskoristio. A ti nijednu nisi spomenuo. Dvostruki standardi, što bi se reklo.Mozambik je napisao/la:E moj Benzema
Benzema je za nogometne neznalice poput tebe promašio stopostotnu šansu. Zapravo je izvukao maksimum iz neupotrebljive lopte kakvu Marcelo obično i daje.
- RickBlaine
- Kontakt:
Tebe u Gulag poslat.suhi je napisao/la:Prodati ronalda dok se jos moze zaraditi sta ,pa napraviti castili novi stadion
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Di Maria u ovom sistemu je mašina samo takva, kako igra čovjek. Nazad, naprijed ma sve 
Marcelova strana puše malo je reć
Zadnja izmjena: DakaZdici, dana/u 26 feb 2014, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Hala Madrid!
RickBlaine je napisao/la:Tebe u Gulag poslat.suhi je napisao/la:Prodati ronalda dok se jos moze zaraditi sta ,pa napraviti castili novi stadion
Benzema je nakon Ibre i Lewata najbolji napadač na svijetu trenutno.
Iker Bog jedini!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
RickBlaine je napisao/la:Tebe u Gulag poslat.suhi je napisao/la:Prodati ronalda dok se jos moze zaraditi sta ,pa napraviti castili novi stadion
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Živa istina, to htjedoh maloprije reći. Di Maria fenomenalno igra na ovoj poziciji, ne ide previše unutar 16 gdje je kod Mourinha u zadnjoj sezoni skroz bio neupotrebljiv.DakaZdici je napisao/la:Di Maria u ovom sistemu je mašina samo takva, kako igra čovjek. Nazad, naprijed ma sve
Luka i Xabi s lakoćom igraju nogomet.
Fenomenalni Benzema gol, plus ukrao loptu kod Bejlovog gola i asistirao (mada je Velšaninov solo prodor bio fenomenalan), i na to sve Ronalda uposlio u vrhunskoj šansi za 3:0 koju Portugalac nije iskoristio.
Trenutno igrač utakmice.
DakaZdici je napisao/la:Di Maria u ovom sistemu je mašina samo takva, kako igra čovjek. Nazad, naprijed ma sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.