Samo kažemo da je bolje da Tviteraš ovo odigra.
Izgleda da je dobio poštedu do važnijih tekmi.RickBlaine je napisao/la:Ronaldo, Midzet i Ibrahimovic u prvim postavama svojih timova u osmini finala, a Arbeloa nije?! WTF.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Izgleda da je dobio poštedu do važnijih tekmi.RickBlaine je napisao/la:Ronaldo, Midzet i Ibrahimovic u prvim postavama svojih timova u osmini finala, a Arbeloa nije?! WTF.
Meni je Arbeloa loš igrač bio i ostao,i kolko god je u dobroj formi sad opet ga ne mogu,Carvajal isto nije nešto al je bar mladji pa ima nade,imače moramo više nekog dovest na ovoj yebenoj poziciji.Da se razumijemo ovo je moje mišljenje,jer znam da se mnogi neće sa ovim slagat.geoxx je napisao/la:Da je Arbeloa umjesto Carvajala onda bi bilo idealno. Fakat ne znam cime je koji qrac Carvajal zasluzio da u ovako velikom broju utakmica bude starter , pa frajer je jedan od gorih igraca ove sezone.pinoglavi je napisao/la:Idealno.geoxx je napisao/la:Real Madrid XI: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Di María; Bale, Cristiano Ronaldo, & Benzema.
ne laj međedeRickBlaine je napisao/la:
Boktejebo
Filozof moze mu se...mandraX je napisao/la:ne laj međedeRickBlaine je napisao/la:
Boktejebo

Ronaldo je imao tri odlične šanse da zabije gol. Nijednu nije iskoristio. A ti nijednu nisi spomenuo. Dvostruki standardi, što bi se reklo.Mozambik je napisao/la:E moj Benzema
Tebe u Gulag poslat.suhi je napisao/la:Prodati ronalda dok se jos moze zaraditi sta ,pa napraviti castili novi stadion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.