Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Bez obzira J*** I ja manciniju mater,sjeba mi cejf,a I strucnjak je za sjebati igraca u zdrav mozak.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pa logičnije je da vadi centralnog napadača ako ce nastaviti igrati samo sa jednim.hogarstrasni je napisao/la:Nista strasno, morao je pojacati sredinu , a od ofanzivaca Hajrovic ima najslabiji rejting . Nece sigurno izvaditi Sneidera, Drogbu ili Yilmaza.
http://speedy.sh/3XSuu/SUT.ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa noga sa terena...
http://speedy.sh/DcCQQ/Izmjena.ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno bio je los!!!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ali svejedno Mancini J*** ženu
Don't raise your voice, improve your argument.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
To si upravu, ali mogao ga je ostaviti bar 1 poluvrijeme do kraja. Ovim potezom mu samo moze unistiti samopouzdanje.hogarstrasni je napisao/la:Nista strasno, morao je pojacati sredinu , a od ofanzivaca Hajrovic ima najslabiji rejting . Nece sigurno izvaditi Sneidera, Drogbu ili Yilmaza.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Izet Hajrovic
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Robi99 je napisao/la:Mancini, **** ti tromater u tropicku.
- hogarstrasni
- OnlyUnited
- Kontakt:
Don't raise your voice, improve your argument.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Da, i ulazak De Jonga dopusti Toureu da ode naprijed i preokrene utakmicu.mokhe je napisao/la:mancini, kad gubi uvodi zadnjeg veznog, to smo i u sitiju gledali, npr. dzeko na klupu - de jong unutra a gube 2:0![]()
Primitivno gledate na sve to. Nije fudbal matematika. Pojacao je vezni red i to je morao uradit sto prije.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, AmorVincitOmnia, Biscione, Brokula, Buducnost, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, darker10, EdinjoBos, Elddar, Frankie, Fudo, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hajdeee, hrustoni, hurem, Invincibles14, JHam, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, lumani, Majestic-12 [Bot], Matterhorn22, mirsonetz, MokraKifla, NebeskaSila96, Pensioner26, Rauber33, riki46, rio_Ferdy88, Riziko, samirr, SanaBosna, Shevko, soccerfan, TefalTava, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, visarionovich i 278 gostiju.