Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Nije ga trebao ni stavljati ako nije siguran u njega. Par puta je Hajrovic kretanjem blokirao svoju stranu ali nista posebno, svi napadi vecinom su kroz sredinu ili na njegovoj strani lijeva odsjecena. Uglavnom rezultat ce na kraju pokazat jel Mancini u pravu da vidimo tu promjenu...
Izo jedini prijetio cehu,ali budimo realni,sve ostalo je bilo tanko.nesiguran je bio,valjda trema,dosta lose se kretao,pomslo izgubljen.
Bez obzira **** I ja manciniju mater,sjeba mi cejf,a I strucnjak je za sjebati igraca u zdrav mozak.
Bez obzira **** I ja manciniju mater,sjeba mi cejf,a I strucnjak je za sjebati igraca u zdrav mozak.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pa logičnije je da vadi centralnog napadača ako ce nastaviti igrati samo sa jednim.hogarstrasni je napisao/la:Nista strasno, morao je pojacati sredinu , a od ofanzivaca Hajrovic ima najslabiji rejting . Nece sigurno izvaditi Sneidera, Drogbu ili Yilmaza.
Prvo sut
http://speedy.sh/3XSuu/SUT.ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa noga sa terena...
http://speedy.sh/DcCQQ/Izmjena.ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno bio je los!!!
http://speedy.sh/3XSuu/SUT.ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa noga sa terena...
http://speedy.sh/DcCQQ/Izmjena.ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno bio je los!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma takticki izmjena, fali mu jedan destruktivac na sredini, nema drugog objasnjenja
Ali svejedno Mancini **** ženu
Ali svejedno Mancini **** ženu
Pa normalno da će Chelsea ubiti Boga u njima kada imaju sredinu totalno otvorenu... Mancini, hajvanu jedan!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
To si upravu, ali mogao ga je ostaviti bar 1 poluvrijeme do kraja. Ovim potezom mu samo moze unistiti samopouzdanje.hogarstrasni je napisao/la:Nista strasno, morao je pojacati sredinu , a od ofanzivaca Hajrovic ima najslabiji rejting . Nece sigurno izvaditi Sneidera, Drogbu ili Yilmaza.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Izet Hajrovic
Bio je los, nema sta, ali fkt ne dotle da ga vadi u 30toj.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Mancini, **** ti tromater u tropicku.
Kako je Manciniju merak trolat nas bosance
Tamam kad pomislimo evo ga, opametio se, covjek uvjek nadje nacin da nas neprijatno iznenadi 

Robi99 je napisao/la:Mancini, **** ti tromater u tropicku.

- hogarstrasni
Nije bio uopste los ali u ovakvom odnosu snaga, prvi je za izmjenu. Realno.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Imao je Inana, organizatora Sneijdera na ljevom krilu, destruktivca Mela i desno krilo Hajru.. Msm da je ubacio Kurtulusa kao zadnjeg veznog, nema sada desnog krilnog, a Yilmaz se izdvaja na tu poziciju . Nema Don Roberto pojma...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Sve je to ok, samo što će ga ovaj majmun Mancini prikovati na klupu poslije ove utakmice...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sta li se njemu ukazalo u onom Medjugorju Boga pitaj. Ne vjerujem koji kreten.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
mancini, kad gubi uvodi zadnjeg veznog, to smo i u sitiju gledali, npr. dzeko na klupu - de jong unutra a gube 2:0

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ispravna odluka Mancinia, izgledaju bolje nakon sto je izasao. Ovako su jaci na sredini. Ali svakako tesko da nesto mogu napravit, nemaju taj kvalitet jednostavno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne vjerujem da je Izo psihički jak, ne izgleda mi tako.... Ovo bi ga moglo totalno zakucati..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
De opet dođi u Međugorje da te razapnemo mamu ti žabarsku !!!!! 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Da, i ulazak De Jonga dopusti Toureu da ode naprijed i preokrene utakmicu.mokhe je napisao/la:mancini, kad gubi uvodi zadnjeg veznog, to smo i u sitiju gledali, npr. dzeko na klupu - de jong unutra a gube 2:0![]()

Primitivno gledate na sve to. Nije fudbal matematika. Pojacao je vezni red i to je morao uradit sto prije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"