Protiv Barcelone 0:0,Real Madrid 2:2 i evo sada na poluvremenu vode protiv Atletica 3:0.
I onda se neko nadje da ponizava ovu ligu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Novi trener,neiskustvo sve se sastalo kod Sociedada. Inače Španjolci bi u nastavku sezone lako mogli imati 6 predstavnika u igri, dakle po 3 u LP i 3 u ELCautinho je napisao/la:Španski klubovi uvijek odlični u Europi.
Ne znam šta je bilo Sociedadu ove sezone,bolji su i od Leverkusena,Shaktara a i Uniteda formom i kvalitetom kolektiva.Da su se neke stvari poslozile,mogli bi lagano do četvrtfinala.

u susret vecerasnjem oscaru pepe i costa su dali svoj doprinos ovoj manifestacijisoxx je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ne bi da zvuci kao neko pretjerivanje ili negativno na racun komsija ali ni najmanje se ne bi zacudio kada bi bilbao do kraja sezone zamjenio atletico madrid na trecem mjestu
Trebali su ga davno otjerati,koliko je samo puta ocrnio klub svojim pogibeljnim startovima i simuliranjem.soxx je napisao/la:
Nemoj mi samo reći da te ovo čudi od budale?soxx je napisao/la:
sta kolutas bolan, jesi skonto sta sam napisao ili ti trebam pojasniti?Belmin6 je napisao/la:LenBias je napisao/la:ne bi da zvuci kao neko pretjerivanje ili negativno na racun komsija ali ni najmanje se ne bi zacudio kada bi bilbao do kraja sezone zamjenio atletico madrid na trecem mjestu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()