Mislim da su i pokradeni danas. Ali setta za grad, za takve navijace. Kad vidis kakvi velikani igraju u Segundi... Dao bih sve da jbeni ghetafe ispadne.Adi_Zepce je napisao/la:Bye-bye Betis
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
RIP CITY!
Osasuna zagorcava zivot ekipama sa vrha
Protiv Barcelone 0:0,Real Madrid 2:2 i evo sada na poluvremenu vode protiv Atletica 3:0.
I onda se neko nadje da ponizava ovu ligu
Protiv Barcelone 0:0,Real Madrid 2:2 i evo sada na poluvremenu vode protiv Atletica 3:0.
I onda se neko nadje da ponizava ovu ligu
Visca el Barça ! Mes que un club !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Golčine

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Betis vodi na poluvremenu u Kazanu
. Bukvalno satrali Ruse, nadam se da mogu do prolaza ovdje ma koliko im losa situacija u ligi bila.
RIP CITY!
BRAVO BETIS!
Ocekuje nas andaluzijski derbi u 1/8 finala
.
Ocekuje nas andaluzijski derbi u 1/8 finala
RIP CITY!
Uvjerljivo zadnji u Primeri i uzmu sa 2:0 u gostima neugodnog Rubina. Ma bravo Betis !!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Cautinho
- Kontakt:
Španski klubovi uvijek odlični u Europi.
Ne znam šta je bilo Sociedadu ove sezone,bolji su i od Leverkusena,Shaktara a i Uniteda formom i kvalitetom kolektiva.Da su se neke stvari poslozile,mogli bi lagano do četvrtfinala.
Ne znam šta je bilo Sociedadu ove sezone,bolji su i od Leverkusena,Shaktara a i Uniteda formom i kvalitetom kolektiva.Da su se neke stvari poslozile,mogli bi lagano do četvrtfinala.
Keep walking.
Novi trener,neiskustvo sve se sastalo kod Sociedada. Inače Španjolci bi u nastavku sezone lako mogli imati 6 predstavnika u igri, dakle po 3 u LP i 3 u ELCautinho je napisao/la:Španski klubovi uvijek odlični u Europi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bilbao raskovao Granadu.
jest da se ima igrati još mnogo kola do kraja, ali ja mislim da ce baskijci lagano izboriti to 4 mjesto i LP....zaslužili su to ove godine, definitivno.
jest da se ima igrati još mnogo kola do kraja, ali ja mislim da ce baskijci lagano izboriti to 4 mjesto i LP....zaslužili su to ove godine, definitivno.
ne bi da zvuci kao neko pretjerivanje ili negativno na racun komsija ali ni najmanje se ne bi zacudio kada bi bilbao do kraja sezone zamjenio atletico madrid na trecem mjestu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Golčina Aduriza sinoć

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
" onclick="window.open(this.href);return false;
u susret vecerasnjem oscaru pepe i costa su dali svoj doprinos ovoj manifestacijisoxx je napisao/la:
i kad nesto kazu za busquetsa, znaci u zadnjih 3-4 godine pepe ubjedljivo vodi u simulacijama,busquets mu nije ni blizu a etiketira se ko veliki diver ,sta je onda pepe tek
posebnu inspiraciju dobija u derbijima sa barcom i atletikom
kad se sjetim onog sa arbeloom, onda sa piqueom i puyolom,sa fabregasom... ma lista je malo poduga
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
LenBias je napisao/la:ne bi da zvuci kao neko pretjerivanje ili negativno na racun komsija ali ni najmanje se ne bi zacudio kada bi bilbao do kraja sezone zamjenio atletico madrid na trecem mjestu
Trebali su ga davno otjerati,koliko je samo puta ocrnio klub svojim pogibeljnim startovima i simuliranjem.soxx je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemoj mi samo reći da te ovo čudi od budale?soxx je napisao/la:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
sta kolutas bolan, jesi skonto sta sam napisao ili ti trebam pojasniti?Belmin6 je napisao/la:LenBias je napisao/la:ne bi da zvuci kao neko pretjerivanje ili negativno na racun komsija ali ni najmanje se ne bi zacudio kada bi bilbao do kraja sezone zamjenio atletico madrid na trecem mjestu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
svi golovi 26.kola
najbolji gol kola
najbolja akcija 26.kola
igrac kola
najbolja odbrana
svi golovi 26.kola
najbolji gol kola
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim i Igrač kola:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raspored do kraja:

Real Madrid od težih tekmi ima Barcelonu kući, Real Sociedad vani, Valenciu kući i eventualno bi mogla Celta biti nešto teži protivnik, ako ne riješe opstanak do predzadnjeg kola. Najlakši raspored
Barca ima najteži raspored. U goste Madridu, Espanyolu, Villarrealu, Athletic i Atletico im dolaze na Camp Nou, a tu su i utakmice u gostima kod Granade i Elchea koji se bore za opstanak.
Atleti od težih tekmi ima Valenciju, Levante, Barcelonu i Athletica u gostima, te eventualno Villareal kući.

Real Madrid od težih tekmi ima Barcelonu kući, Real Sociedad vani, Valenciu kući i eventualno bi mogla Celta biti nešto teži protivnik, ako ne riješe opstanak do predzadnjeg kola. Najlakši raspored
Barca ima najteži raspored. U goste Madridu, Espanyolu, Villarrealu, Athletic i Atletico im dolaze na Camp Nou, a tu su i utakmice u gostima kod Granade i Elchea koji se bore za opstanak.
Atleti od težih tekmi ima Valenciju, Levante, Barcelonu i Athletica u gostima, te eventualno Villareal kući.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.