Ja se vala više previše i ne uzbuđujem zbog tih stvari. Čak, ovako hladnije glave, imam i nekog razumjevanja za te mladiće. Pisao sam o tome već, kako još dok mu je 15 usađuju u glavu određene stvari, vrijednosti... nema tu mjesta emocijama i sl.,. Akademije, folovi, nema tu više pedagogije, drugarstva, tima...legenda reala je napisao/la:Ma znam pričali smo već o tome, sigurno da ima vezice čim se odma digo i Švedski savez selektori A i U21 tima došli u London poslali poziv iako nije ni blizu A timaVanBasten je napisao/la:
Švedski reprezentativac > bosanski reprezentativac
džaba SP, to ti je tako. Čak i ako napravimo dobar rezultat na SP, tek nakon Francuske (kontinuitet), bićemo taj rejting ili blizu.
Također, zavisi kakve su relacije ovog menadžera sa švedskim savezom i tako te sitnice.
A ne može čovjek biti pametan nikako, ali mi Srebrenica-Švedska nikako ne ide i nikad mi neće biti jasno![]()
Postavljao sam neku noć par tekstova od Ergića, on je jedan od rijetkih fudbalera koji je progovrio o toj strani sporta, i šta taj svijet radi i kakve mladiće odgaja... tako da. jbg.