Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 22:09

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Švedski reprezentativac > bosanski reprezentativac

džaba SP, to ti je tako. Čak i ako napravimo dobar rezultat na SP, tek nakon Francuske (kontinuitet), bićemo taj rejting ili blizu.

Također, zavisi kakve su relacije ovog menadžera sa švedskim savezom i tako te sitnice.
Ma znam pričali smo već o tome, sigurno da ima vezice čim se odma digo i Švedski savez selektori A i U21 tima došli u London poslali poziv iako nije ni blizu A tima

A ne može čovjek biti pametan nikako, ali mi Srebrenica-Švedska nikako ne ide i nikad mi neće biti jasno :roll: :?
Ja se vala više previše i ne uzbuđujem zbog tih stvari. Čak, ovako hladnije glave, imam i nekog razumjevanja za te mladiće. Pisao sam o tome već, kako još dok mu je 15 usađuju u glavu određene stvari, vrijednosti... nema tu mjesta emocijama i sl.,. Akademije, folovi, nema tu više pedagogije, drugarstva, tima...
Postavljao sam neku noć par tekstova od Ergića, on je jedan od rijetkih fudbalera koji je progovrio o toj strani sporta, i šta taj svijet radi i kakve mladiće odgaja... tako da. jbg.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2014, 22:11

sad da vidimo da l' je Sejad ustaša ili je mali bio pod pritiskom Mamića .. neće mu proći priča tipa, bolje za njegovu karijeru, a dijete već u Barci :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 feb 2014, 22:14

Mujo je na nagovor roditelja izabrao SWE,jer zele da budu veci Swedi od samih Sweda,nek im je sa srecom! BIH je i bez Muje postala sila,sa velikim ugledom i rejtingom u svijetu fudbala,a da li ce i sta u svojoj fudbalskoj karijeri postici Mujo ostaje da se vidi.... on Bosance i Hercegovce vise ne interesuje,eto ga tamo,ne mozes ti necijim roditeljima u 50-tim godinama podariti odgoj i osjecaj patriotizma,takvi nam i ne trebaju,cije srce ne kuca za domovinu BIH,taj nije dobro dodao ni u ovu drzavu kao turista,jer se takvi prodaju za saku eura,gladne oci,a ponos ravan nuli! zato se mi ponosimo porodicom Pjanic,Kolasinac,Hajrovic,Bicakcic,Begovic,Mujdza,Barbarez,Salihamidzic.... a primitivci nas ne interesuju!
Jusuf je pokusao na svoj nacin da pomogne,nije uspio i hvala mu na pokusaju,Savez je takodjer uradio svoje,kao i selektor,i ne vidim sta su sad trebali,nekoga moljakati...NIKADA! Nasim Zmajevima sretno na SP u Brazilu,u inat dusmanima!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 feb 2014, 22:15

emil02in je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Oglasi se i Juka u vezi sa Mujom. Public je, možete svi čitati.
" onclick="window.open(this.href);return false;
..................ma kriv je selektor,ko ne vjeruje nek pita pricipatusa,hogarastrašnog i kompaniju :?
Lijepo su nas zeznuli,svaka im čast,pola države zbog plaćenika je hebalo selektoru sve po spisku dok su ovi Šveđani radili po svom planu.Rekoh ja nema bolan šveda do bosanca,još čovjek neki dan mrtav hladan veli nije se Sušić trudio.
E imate obraz svaka vam čast gospodine Senaide Tankoviću,na vrijeme učite dijete kako se laže i vara. :oops:
A ti vijerujes Avazu :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 27 feb 2014, 22:17

Pitanje ali da ne otvorim predugacku raspravu. Da li Alen Halilovic i dalje ima pravo da promjeni sportsko drzavljanstvo posto je za Hrvatsku do sada igrao samo prijateljske utakmice.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 27 feb 2014, 22:17

Muamere Mujo Tankovicu .mogo si biti ponos Bosne i nas Srebenicana a ti izabra da budes IZDAJNIK

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 22:18

Dado je napisao/la:Pitanje ali da ne otvorim predugacku raspravu. Da li Alen Halilovic i dalje ima pravo da promjeni sportsko drzavljanstvo posto je za Hrvatsku do sada igrao samo prijateljske utakmice.
Može. Nema takmičarskog nastupa. Ista situacija ko sa Izetom.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 feb 2014, 22:35

Eto mi smo sve probali, nestaje optimizam, gubi se izetizam, dolazi idiotizam :lol: . Pokusali smo sve, odradili smo nista. Bice bolje sledeci put, Tankovici su sugavi izgleda skroz, nije do nas. Mi smo zakasnili samo dvije godine, ne pet godina.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2014, 22:41

najžalosnije je to što se preko ovih "Šveđana" pokušavati oprati Pape od strane forumaša :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 22:42

Chinaglia je napisao/la:najžalosnije je to što se preko ovih "Šveđana" pokušavati oprati Pape od strane forumaša :D
propade vam akcija :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 22:43

DonCorleone je napisao/la:Eto mi smo sve probali, nestaje optimizam, gubi se izetizam, dolazi idiotizam :lol: . Pokusali smo sve, odradili smo nista. Bice bolje sledeci put, Tankovici su sugavi izgleda skroz, nije do nas. Mi smo zakasnili samo dvije godine, ne pet godina.
Žao mi je samo što ovo nije Muamerova odluka, što je izmanipulisan i što će ga sad svi razapeti, a on je najmanje kriv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 22:44

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Eto mi smo sve probali, nestaje optimizam, gubi se izetizam, dolazi idiotizam :lol: . Pokusali smo sve, odradili smo nista. Bice bolje sledeci put, Tankovici su sugavi izgleda skroz, nije do nas. Mi smo zakasnili samo dvije godine, ne pet godina.
Žao mi je samo što ovo nije Muamerova odluka, što je izmanipulisan i što će ga sad svi razapeti, a on je najmanje kriv.
Baš!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2014, 22:44

VanBasten je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:najžalosnije je to što se preko ovih "Šveđana" pokušavati oprati Pape od strane forumaša :D
pa to što su u familiji Tanković lažovi i šupci, to ne opravdava Papeta ni najmanje, zapravo, po vama opravdava, samo kako, kojim argumentom? ako može argumentovano, bez tih izlizanih fora s smajlijima

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 22:47

Susicevi advokati, bolje vam je ovu Jukinu poruku zakopajte u bunker i ne vadite i nikada !
Ovo je bruka nad brukama , bruka sviju nas :roll: !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 22:48

VanBasten je napisao/la:propade vam akcija :lol:
Ssshhh, ostao im je još nepotizam.
Chinaglia je napisao/la:pa to što su u familiji Tanković lažovi i šupci, to ne opravdava Papeta ni najmanje, zapravo, po vama opravdava, samo kako, kojim argumentom? ako može argumentovano, bez tih izlizanih fora s smajlijima
Kad smo mi koristili smajlije kao argumente? Možda ne opravdava Papeta, jer ga nema zbog čega pravdati, čovjek je davno rekao što je imao po pitanju Tankovića. Ali zato sa druge strane diskredituje forumaše koji su danima koristili Muamera Tankovića kao oružje za borbu protiv Papeta. Svi romani i bestselleri su ponovo pali u vodu.
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 feb 2014, 22:52

DonCorleone je napisao/la:Eto mi smo sve probali, nestaje optimizam, gubi se izetizam, dolazi idiotizam :lol: .
Što mi kradeš termine? :P
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 22:52

Chinaglia je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
pa to što su u familiji Tanković lažovi i šupci, to ne opravdava Papeta ni najmanje, zapravo, po vama opravdava, samo kako, kojim argumentom? ako može argumentovano, bez tih izlizanih fora s smajlijima
Papeta uopšte i nije bilo potrebe nizašta opravdavati. Odnosno, bio je u pravu cjelo vrijeme, ljudi samo našli alibi.

Sve sam Safete! :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 feb 2014, 22:54

BaDa12 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Eto mi smo sve probali, nestaje optimizam, gubi se izetizam, dolazi idiotizam :lol: .
Što mi kradeš termine? :P
Svidja mi se rijec a i nisi patentirala :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 23:00

Negdje sam pročitao da sve što se završava na izam - ne valja :P

npr. nepotizam
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 feb 2014, 23:01

Što se tiče Tankovića, nenormalno mi je žao što naši nisu ništa uradili da pridobiju njegovu pažnju. I Kolašinac bi bio izgubljen da se pojedinci nisu trudili ali eto.

Mlad je, neiskusan i jako naivan. Trebao je reći da se neće odazivati BiH dok je Safet trener ili nešto slično, a ne odmah poletiti i igrati za krstaše (mislim na dres).

Da ne bude da uvijek branim Tankovića.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adin1, Ahrefs [Bot], bavariapivo, HariTz, kakarut, rukometubih23, Sveti i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []