kod nas u Azelu 25KM i to H&M
Edit: mada vidio sam imaju i u Cesars-u samo sivi i tamno plavi predobri su,a cijenu ne znam (i ne pomišljam da pogledam)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

prejako ocm !rob do bagro je napisao/la:Jack & Jones jakna i trenerka, Frankz Beckenbauer adidas suzne, optimalno za preko dana.![]()
rob do bagro je napisao/la:Jack & Jones jakna i trenerka, Frankz Beckenbauer adidas suzne, optimalno za preko dana.![]()
Gorki je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Jack & Jones jakna i trenerka, Frankz Beckenbauer adidas suzne, optimalno za preko dana.![]()
Predobro.
Italijanski šmek
Jel neko zna stranicu gdje se mogu pogledati ove jakne?
Cipele imas u Planici, Bugattijeve, 150 KM.enobarca je napisao/la:Blizi se matura pa nemam pojma sta da obujem.Kontao sam starke kao i vecina momaka iz moje generacije, ali necu, nije mi to nikako za maturu.Dajte slike kakvih cipela, nemojte sad kakve spicaste da budem ko klaun u njima, dajte nesto elegantno, ali i mladalacki, valjda znate sta hocu

jel neko zna gdje mogu pogledati trenerku?rob do bagro je napisao/la:Gorki je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Jack & Jones jakna i trenerka, Frankz Beckenbauer adidas suzne, optimalno za preko dana.![]()
Predobro.
Italijanski šmek
Jel neko zna stranicu gdje se mogu pogledati ove jakne?

http://www.****/artikal/11368742/laco ... ije-u-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;Neutral je napisao/la:Da su iz Danske rekao bi da su orginal 100% jer tamo kažnjavaju sve što nije orginal,![]()
Daj nam sliku ako imaš.
Ajd hvala u svakom slucaju, jos cu da razmislim..mada i nije neka para jbg tam..nek traju jednu sezonu tamamNeutral je napisao/la:Orginal ili ne, nebitno, lijepo izgledaju i ljudi se ne bi trebali opterećivati ako mogu dobiti ovake na oči lijepe patike za samo 55KM.
Ako je neko bio ovisnik o markiranoj odjeći, obući onda sam to ja bio. Nisam nikad žalio, ali eto dođe i vrijeme kada don't give a fuck for anything,
Kako znas?Vasa Ladacki je napisao/la:Nisu ovo original tene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.